#rovarevés
24.hu
24.hu
„A lisztkukacot megsütöm, de van húsosabb, lédúsabb rovar, amit lehet főzni is”
A viaszmolylárvából készíthetők finom ételek, a kőrisbogarat viszont inkább ne kóstolja meg senki. Többi közt ezek derülnek ki a Bogárétel Alapítvány elnökével, Szabó Mariann-nal készített interjúnkból.
The post „A lisztkukacot megsütöm, de van húsosabb, lédúsabb rovar, amit lehet főzni is” first appeared on 24.hu.
24.hu
24.hu
A veganizmus tudománytalan emberkísérlet, de színhúst enni nem muszáj
A táplálkozási piramis kamu, a rántott hús felér egy népirtással, a gyümölcscukor pedig tömegpusztító fegyver – Bartha Ákos élelmiszerbiológus sorra rombolja korunk táplálkozási hiedelmeit.
24.hu
24.hu
„Dögösebb volt, mint bármelyik lány” – mondta a csótányról, akivel egy éven át járt a japán férfi
Arról fantáziált, bárcsak lefeküdhetne a rovarral, és egy olyan világról, ahol kiteljesedhetne a szerelmük.
24.hu
24.hu
Szotyi, tökmag, tücsök, szöcske: a briteknél már kaphatók sült rovarok
A Sainsbury's elkezdte a sült szöcske árusítását.
444
444
Megérkeztek az első sült rovarok az angol élelmiszerboltokba
A brit Sainsbury’s hétfőtől sült tücsköt fog árulni.
24.hu
24.hu
Drágán kell adni a rovarból készült ételeket, hogy elterjedjenek
Svájci kutatók szerint szívesebben esszük a lisztkukacból készült hamburgert, ha sokba kerül.
444
444
Ha drágábban kínálják őket, kelendőbbek a rovarokból készült ételek
Svájci kutatók nézték meg, működik-e a rovarételeknél az alapvető pszichológiai trükk. Működött.
24.hu
24.hu
Így szól a Németh Szilárd-féle Pitagirosz-tétel
Az életünk árán is megvédjük a kolbászt és a pacalt. De mit esznek a hazaárulók? Vélemény.