#rovarevés

24.hu 24.hu

„A lisztkukacot megsütöm, de van húsosabb, lédúsabb rovar, amit lehet főzni is”

A viaszmolylárvából készíthetők finom ételek, a kőrisbogarat viszont inkább ne kóstolja meg senki. Többi közt ezek derülnek ki a Bogárétel Alapítvány elnökével, Szabó Mariann-nal készített interjúnkból. The post „A lisztkukacot megsütöm, de van húsosabb, lédúsabb rovar, amit lehet főzni is” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A veganizmus tudománytalan emberkísérlet, de színhúst enni nem muszáj

A táplálkozási piramis kamu, a rántott hús felér egy népirtással, a gyümölcscukor pedig tömegpusztító fegyver – Bartha Ákos élelmiszerbiológus sorra rombolja korunk táplálkozási hiedelmeit.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Dögösebb volt, mint bármelyik lány” – mondta a csótányról, akivel egy éven át járt a japán férfi

Arról fantáziált, bárcsak lefeküdhetne a rovarral, és egy olyan világról, ahol kiteljesedhetne a szerelmük.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szotyi, tökmag, tücsök, szöcske: a briteknél már kaphatók sült rovarok

A Sainsbury's elkezdte a sült szöcske árusítását.
fel 0 le
444 444

Megérkeztek az első sült rovarok az angol élelmiszerboltokba

A brit Sainsbury’s hétfőtől sült tücsköt fog árulni.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Drágán kell adni a rovarból készült ételeket, hogy elterjedjenek

Svájci kutatók szerint szívesebben esszük a lisztkukacból készült hamburgert, ha sokba kerül.
fel 0 le
444 444

Ha drágábban kínálják őket, kelendőbbek a rovarokból készült ételek

Svájci kutatók nézték meg, működik-e a rovarételeknél az alapvető pszichológiai trükk. Működött.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így szól a Németh Szilárd-féle Pitagirosz-tétel

Az életünk árán is megvédjük a kolbászt és a pacalt. De mit esznek a hazaárulók? Vélemény.
fel 0 le