#szatmáry-jahl angéla

24.hu 24.hu

Feketemunkást dolgoztatott, többször nem adott nyugtát, egy fillér bírságot sem fizetett a fideszes kereskedelempolitikus cége

Szatmáry Kristóf kiszállt a cégből, miután lebuktattuk. A bevallott forgalom érthetetlen módon visszaesett, a dolgozók létszáma is üti a korábbi bevallást.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elítélték, feketemunkást fogtak a cégében, de visszaegerészte magát egy fontos posztra a fideszes képviselő anyja

Pedig két éve még visszahívták a posztról, azóta pedig újabb ügyekbe keveredett.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezek a felvételek cáfolják Szatmáry Kristóf állításait

A fideszes miniszteri biztos szerint manipuláljuk videóinkat, ezért most közzétesszük azokat hosszabb változatban is. Az elmaradt nyugtát az üzletből való távozásunk után sem pótolta az eladó.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videofelvételekkel bizonyítjuk, hogy nem adnak nyugtát a fideszes kereskedelempolitikus cégénél

Szatmáry Kristóf szerint szemenszedett hazugság és rágalom az az állításunk, hogy többször nem kaptunk nyugtát az üzletükben. Rejtett kamerás felvételekkel igazoljuk, hogy nem az.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Feketemunkás után: a nyugtaadás is elmarad a fideszes kereskedelempolitikus családi cégénél

Többször nem kaptunk nyugtát a Szatmáry család zöldséges üzletében. Ez bevételeltitkolásra ad lehetőséget, amivel az adó egy részét kerülhetik el. A miniszteri biztos ügyvédjén keresztül akarta lebeszélni lapunkat a cikkírásról.
fel 0 le
444 444

Feketemunkással bukott le a kereskedelempolitikáért felelős miniszteri biztos cége

Szatmáry Kristóf szerint a könyvelőjük hibázott, amikor elfelejtette lejelenteni a még csak pár napja a cégnél dolgozó munkást.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Feketemunkás a Fidesz kereskedelempolitikusának cégében

Szatmáry Kristóf miniszteri biztos szerint egy pár nappal előbb felvett munkásba botlottak bele az ellenőrök, és csak a könyvelő mulasztott. A családi céget Szatmáry édesanyja vezeti, aki a nagybani piac felügyelőbizottságának elnöke.
fel 0 le