#születésnap

444 444

Varázslatos módon háromszor annyian oltatták be magukat Indiában a miniszterelnök születésnapján, mint általában

Szeptember 17-én furcsa dolog történt az indiai oltási programban, a hivatalos adatok szerint azon az egy napon összesen 25 millió embert oltottak be, ami új rekord. Nem is akármilyen rekord, a legtöbb napon ugyanis az utóbbi hetekben átlagosan csak 8 millió oltást tudtak beadni. Az elmúlt 30 nap rekordja augusztus 31. volt, kicsit több mint 14,1 millió kiosztott dózissal.A szeptember 17-i rekord után a számláló vissza is esett az átlagos szintre,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„A legkisebb jele sincs annak, hogy lenne humorérzékem” – 75 éves lett Hollywood legmogorvább arca

Tommy Lee Jonest hívják, ha kőkemény, morcos fickót keresnek, ám a barázdák mögött valódi színészi tehetség rejlik. The post „A legkisebb jele sincs annak, hogy lenne humorérzékem” – 75 éves lett Hollywood legmogorvább arca first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hátat fordított Batmannek, majd madáremberként vette be újra Hollywoodot

70 éves lett Michael Keaton, akit a sztárgázsinál jobban érdekelnek a színészi kihívások, és főbelőné magát, ha mindig ugyanazt kéne játszania. De vajon miért akarta leitatni Tarantino? The post Hátat fordított Batmannek, majd madáremberként vette be újra Hollywoodot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Dézsi Csaba: Isten éltesse sokáig Borkai Zsoltot!

56 éves lett Borkai Zsolt, Győr korábbi fideszes polgármestere, akiről tavaly az önkormányzati választások idején kerültek elő adriai szexpartis felvételek egy hajóról. A társaságban a fiatal nők mellett ott volt Rákosfalvy Zoltán kaszinótulajdonos ügyvéd is. A botrány ellenére Borkai megnyerte a polgármester-választást, végül mégis le kellett mondania, utódjául pedig a Fidesz új jelöltjét, Dézsi Csaba Andrást választották. Ő most az alábbi sorokkal...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Polgári foglalkozásként tekintett a politikára” – Pető Iván 75 éves

Ma hetvenöt éves a magyar valahavolt demokratikus átmenet meghatározó politikusa. Braun Róbert írása. The post „Polgári foglalkozásként tekintett a politikára” – Pető Iván 75 éves first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatalmas üdvrivalgás fogadta a szülinapi meglepetést, aztán mindenkinek lefagyott az arcáról a mosoly

Mindenkinek másért. Nem mindig sül el jól a brutális őszinteség. The post Hatalmas üdvrivalgás fogadta a szülinapi meglepetést, aztán mindenkinek lefagyott az arcáról a mosoly first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rosszul sült el a meglepetés: ordítva menekültek a gyerekek a szülinapi zsúrról

Jót akart az anya, csak nem gondolta át. The post Rosszul sült el a meglepetés: ordítva menekültek a gyerekek a szülinapi zsúrról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Senki sem jelent meg az anyja szülinapján, így gondolt egy nagyot, és komoly meglepetést szerzett neki

Ajándék a javából. The post Senki sem jelent meg az anyja szülinapján, így gondolt egy nagyot, és komoly meglepetést szerzett neki first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az Alexa tönkretette a születésnapot és emiatt a meglepetés nyaralást is

Vagy alanyunk nem volt elég elővigyázatos. The post Az Alexa tönkretette a születésnapot és emiatt a meglepetés nyaralást is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szamurájkarddal üldözte el a betörőt a születésnapját ünneplő tini

Fejvesztve menekült az elkövető. The post Szamurájkarddal üldözte el a betörőt a születésnapját ünneplő tini first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Demjén Ferenc: Addig nyomom a rockot, amíg a testem engedi

Idén tölti be a hetvenötöt. The post Demjén Ferenc: Addig nyomom a rockot, amíg a testem engedi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

60 éves lett az ember, aki tényleg magasról szarik az érzéseidre

A Hivatallal befutó Ricky Gervais szerint nincs olyan téma, amivel ne lehetne viccelni. A sértő poénok és a szekunder szégyen Paganinijét a politikai korrektség sem tudta kicsinálni. The post 60 éves lett az ember, aki tényleg magasról szarik az érzéseidre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felfüggesztették a rendőrt a drogos szülinapi bulija után, azóta viszont berobbant az OnlyFans-karrierje

Az ausztrál exrendőr rengeteg droggal és sztriptíztáncosokkal ünnepelte a szülinapját, amikor rajtaütöttek. A felfüggesztése után viszont összeállt a Playmate exével, és sokkal több pénzt csináltak az erotikus videóikkal egy nap alatt, mint amennyit előtte a rend őreként egy hónap alatt kereshetett. The post Felfüggesztették a rendőrt a drogos szülinapi bulija után, azóta viszont berobbant az OnlyFans-karrierje first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meryl Streep születésnapjára meghekkelték a New York-i metrót

A 72 éves színésznő előtt tisztelegtek ezzel. The post Meryl Streep születésnapjára meghekkelték a New York-i metrót first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Viktor harcos üdvözletét küldte Václav Klausnak

80. születésnapján köszöntötte a veterán cseh politikust a magyar kormányfő. The post Orbán Viktor harcos üdvözletét küldte Václav Klausnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karddal szeletelte fel szülinapi tortáját II. Erzsébet

95 évesen is kardot ránt, ha kell. The post Karddal szeletelte fel szülinapi tortáját II. Erzsébet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csúnyán át akarta verni a barátját, de nagyon nem jött be a számítása

De nem negatív értelemben, sőt! Nagyon cuki történet kerekedett az egészből. The post Csúnyán át akarta verni a barátját, de nagyon nem jött be a számítása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lefejezős tortát kért a születésnapjára egy hatéves kislány

Szereti a történelmet. The post Lefejezős tortát kért a születésnapjára egy hatéves kislány first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nőként is mer poénkodni a szexszel, és nagy ívben tesz a politikai korrektségre

Amy Schumert a legtöbben vulgáris és kicsit sem PC poénjairól ismerik a legtöbben. Születésnapi portré. The post Nőként is mer poénkodni a szexszel, és nagy ívben tesz a politikai korrektségre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az 58 éves Orbán Viktor 62%-ot kapott a Nézőponttól, járványkezelésre

Születésnapi ajándéknak is beillő kutatás jelent meg.  The post Az 58 éves Orbán Viktor 62%-ot kapott a Nézőponttól, járványkezelésre first appeared on 24.hu.
fel 0 le