#táfelspicc

Origo Origo

A brokkoli és a kelbimbó segíthet csökkenteni a szívroham és az agyvérzés kockázatát

Állítják a kutatók.
fel 0 le
Origo Origo

Isteni kolbászos pogácsa szeretettel a nagyitól - recept

Ahogy a nagymama készíti, annak nincs párja! Recept.
fel 0 le
Origo Origo

Egy zseniális trükk a sütőpapírral, amit már most imádunk! - videó

Így lehet könnyen kezelhetővé tenni.
fel 0 le
Origo Origo

Grönlandi jégtáblákból készítenek palackozott vizet

Ezzel elnyerték a környezetvédelmi szégyendíjat.
fel 0 le
Origo Origo

Így még nem ettünk banánt, de biztosan kipróbáljuk!

Csokoládéöntettel még finomabb lesz a végeredmény.
fel 0 le
Origo Origo

A négy legfinomabb házi készítésű teakeverék

Vásároljunk be kandírozott gyümölcsökből, tealevelekből, és indulhat is a teakészítés az őszi boszorkánykonyhában.
fel 0 le
Origo Origo

Az édesburgonya 7 meglepő jótékony hatása

Íme a habcsókos édesburgonya receptje, ez lesz az új kedvencünk.
fel 0 le
Origo Origo

Nem jól készítjük a teát?

Sosem szabad forrásban lévő vízbe tenni a teafiltert.
fel 0 le
Origo Origo

Csütörtöktől vasárnapig rendezik meg a szőlő és a bor ünnepét Tokajban

A Tokaji Szüreti Napokon a nemes nedű mellett utcaszínház, tűzzsonglőrshow és vásári komédiások is lesznek.
fel 0 le
Origo Origo

Októberben rendezik meg az 5. Somlói Juhfark Ünnepet

A sétálókóstoló mellett workshopok, somlói dűlőtúra és pincelátogatás is szerepel a programban.
fel 0 le
Origo Origo

Varázsoljunk őszt a konyhában is, süssünk tököt mézzel

A sütőtök nemcsak finom, hanem egészséges is.
fel 0 le
Origo Origo

Isteni finom szilvás sütemény melegen a sütőből egy hideg őszi napra

A család biztosan repetáért könyörög majd.
fel 0 le
Origo Origo

A múlt hét legkedveltebb receptje a sajtkeksz volt

Sütőtökkrémlevest és finom birsalmasajtot is készítettünk. Gasztro-összefoglaló.
fel 0 le
Origo Origo

Ezért fogyasszunk több rukkolát

Tippeket is adunk, hogyan építsük be az étrendünkbe.
fel 0 le
Origo Origo

Hogyan süssünk, főzzünk margarinnal?

Nem mindegy, melyik típusú margarint használjuk sütéshez, főzéshez és kenéshez.
fel 0 le
Origo Origo

Az immunerősítő fahéjtea az új kedvenc italunk és csak három hozzávalóra van szükség

Mindhárom alapanyag gazdag antioxidánsokban.
fel 0 le
Origo Origo

Meghalt a híres magyar séf

A 81 éves Lukács István mesterszakács háromszoros Oscar-díjas, többszörös olimpiai bajnok volt.
fel 0 le
Origo Origo

5 egyszerű avokádós finomság Michelin-csillagos séfektől

Legyen szó reggeliről, ebédről, vacsoráról, az avokádó bármely étkezés sztárjává válhat.
fel 0 le
Origo Origo

Ez a legegyszerűbb és legfinomabb sós süti, amelyet valaha készített

Mindössze három hozzávaló kell hozzá.
fel 0 le
Origo Origo

Teljes kiőrlésű kenyereket ellenőrzött a Nébih

Több jelölési hibát is találtak a hatósági felügyelők.
fel 0 le