#tanár

24.hu 24.hu

Tanárok sikere a „H” betűs órák ügyében a bíróságon: nincs ingyenmunka

A négy napon belül elrendelt eseti helyettesítésekért fizetni kell, három évre visszamenőleg. The post Tanárok sikere a „H” betűs órák ügyében a bíróságon: nincs ingyenmunka first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Jobb jegyet ígért az oltottaknak, a többieket a hátsó padsorba küldte

A hátsó padsorba ültette az oltatlanokat a tamási Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola egyik tanára, hogy ne köhögjék le a többieket, írja a Blikk. Sőt, egy jeggyel jobbat ígért azoknak, akik jelentkeznek a koronavírus elleni vakcináért.„A szülők jelezték nekem, hogy az egyik kollégám kicsit túlzásba esett” - reagált az igazgató, aki szóban figyelmeztette a tanárt. „(...) az oltás miatt nálunk senkit nem érhet sem előny, sem...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Harry Styles-szal kérte diákjait, hogy maradjanak távol egymástól

A tanár az énekes nagy rajongója, semmiképp nem kart lemaradni a koncertjéről. The post Harry Styles-szal kérte diákjait, hogy maradjanak távol egymástól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Levette felolvasásnál a maszkját a tanár, pár nappal később a fél osztály fertőzött lett

Az Egyesült Államokban egyre komolyabb problémát jelent a gyerekek megfertőződése. The post Levette felolvasásnál a maszkját a tanár, pár nappal később a fél osztály fertőzött lett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Olyan kevés a tanár a kistelepüléseken, hogy majdhogynem minden nap más iskolában tanít a pedagógus

Egy-két évig lehet bírni az ingázást, van, aki a pályát is otthagyja ez után. The post Olyan kevés a tanár a kistelepüléseken, hogy majdhogynem minden nap más iskolában tanít a pedagógus first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Béremelést ígér a tanároknak az MSZP és az LMP is

Kormányváltás esetén. The post Béremelést ígér a tanároknak az MSZP és az LMP is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Leköhögték és öngyújtóval fenyegették a tanárt

A Kaposvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt nyújtott be vádiratot azokkal az általános iskolás fiúkkal szemben, akik közül az egyik a maszkját levéve szándékosan és közel hajolva tanárnőjére köhögött, a másik pedig egy égő öngyújtójt tartott a tanár arca elé.A Somogy Megyei Főügyészség közleménye szerint a 14 és 16 éves fiúk évismétlőként kerültek a Nagyatádhoz közeli település általános iskolájának hetedik osztályába. 2020 novemberében óra közben felálltak...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rájött az erotikus modell, hogy az egyik követője a középiskolai tanára

A tanár még egy elég necces dolgot is mondott a lánynak. The post Rájött az erotikus modell, hogy az egyik követője a középiskolai tanára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eltiltották a tanítástól, mert sztriptízbárba vitte a diákjait egy Costa Rica-i kiránduláson

A lelkipásztorként is tevékenykedő angol számítástechnika-tanár egy magániskola nebulóit vitte el a korhatáros helyre. The post Eltiltották a tanítástól, mert sztriptízbárba vitte a diákjait egy Costa Rica-i kiránduláson first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A gyerek már sírt, hogy otthon kell maradnia

Pedagógusokat és szülőket kérdeztünk a hétfői óvoda- és iskolanyitásról.  The post A gyerek már sírt, hogy otthon kell maradnia first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Tudták, mit csinál a nőkkel, de félrenéztek. Nekem ütnöm kellett, hogy elengedjen”

Januárban még csak annyit tudtunk, hogy folyt egy etikai vizsgálat Bálint Péterrel, a Debreceni Egyetem korábbi, államilag kitüntetett dékánjával szemben, és az elmarasztalta az írót. Cikkünk után azonban többen jelentkeztek, és megrázó történeteket meséltek. The post „Tudták, mit csinál a nőkkel, de félrenéztek. Nekem ütnöm kellett, hogy elengedjen” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Rétvári szerint a keleti vakcináknak köszönhetően "a magyar pedagógusok hamarabb lesznek beoltva, mint az EU többi tagállamának pedagógusai"

Kár, hogy nem igaz.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Általános iskolai tanár: Kásler kijelentése vágóhíd számunkra

Felháborodtak a pedagógusok, mert nem kerülnek előrébb az oltási listán. The post Általános iskolai tanár: Kásler kijelentése vágóhíd számunkra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Össztűz alá került a brit tévés, miután azt mondta, tetovált embereket nem kellene tanárként alkalmazni

Piers Morganék egy tantervi reformról értekeztek, aminek nem volt sok köze a tanár kinézetéhez. The post Össztűz alá került a brit tévés, miután azt mondta, tetovált embereket nem kellene tanárként alkalmazni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Részletekben fizeti ki a minisztérium a pedagógusok pluszjuttatását

Az ígért bruttó félmilliós összegből eddig háromszázezret kaptak meg a tanárok. The post Részletekben fizeti ki a minisztérium a pedagógusok pluszjuttatását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A kisfiú minden reggel fenyegető üzeneteket kap osztálytársaitól

Szomorú, amikor a gyermekek körében is felbukkan az agresszió. The post A kisfiú minden reggel fenyegető üzeneteket kap osztálytársaitól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fiatal lány teljesen belezúgott a 27 évvel idősebb filozófus youtuberbe

Ki gondolta volna, hogy egy jó kis filozofálásból szerelem lehet? The post A fiatal lány teljesen belezúgott a 27 évvel idősebb filozófus youtuberbe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megszólalt az Ódry Színpad névadójának jogörököse: kapják meg dédapám mellszobrát az SZFE diákjai

Fischer Gábor szerint a mostani támadás és az 1930-as évek szélsőjobbja között jelentős a hasonlóság. The post Megszólalt az Ódry Színpad névadójának jogörököse: kapják meg dédapám mellszobrát az SZFE diákjai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újabb tesztelésre várják a tanárokat, óvodai dolgozókat

December 30. estig várják a jelentkezőket. A november végi-december eleji teszteken a kormány által vártnál kevesebben vettek részt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A falu összes diákja egy-egy teli zsákot küldött a tanítónak

Hálapénz helyett.
fel 0 le