#tango es kes - podcast

24.hu 24.hu

Mit tehetnek a bűnözők a koronavírus ellen?

Mit tudnak hozzátenni a bűnözők és a feketegazdaság hálózatai a koronavírus-járvány kezeléséhez és visszaszorításához? Hogyan alkalmazkodnak a dealerek és különböző társadalmi státuszban lévő fogyasztók, függők a kijárási szigorításokhoz? A kínai kábítószerkereskedelmi vonalak blokkolásának milyen következményei lehetnek a Budapest utcáira nézve?
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bumm a fejbe: Dunaszerdahelyen nem csak popslágerekben tűntek fel gengszterek

Sok pletykát ismerünk a hazai és a szlovákiai magyar maffia összefonódásáról. Mendemondák helyett tényekre épít Barak Dávid, az Elásott igazság – A dunaszerdahelyi maffia felemelkedése és bukása című könyve. Erről szól a Tangó és Kes legújabb epizódja.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mit üzen a legendás tetovált bűnöző, Pillangó teste?

Fejtetőtől bokáig tetovált testét Urbán Tamás képeinek köszönhetően a nyilvánosság is ismerheti. Volt-e olyan bűncselekmény, amit nem követett el, hogyan végezte, és miként él ma is az emlékezete?
fel 0 le
24.hu 24.hu

Miért van Magyarországon sok öngyilkosság és kevés gyilkosság?

A Tangó és Kes legújabb epizódja az öngyilkosságok és a kiterjesztett öngyilkosságok – amikor az elkövető nemcsak magával, hanem a családtagjaival is végez – témáját járja körbe, különös tekintettel arra, megéri-e szigorítani a feltételes szabadlábra helyezésen, és miért a gyilkossági nyomozók a sztárrendőrök, miközben sok más rendőri munka sokkal nehezebb?
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amikor terroristák robbantottak a Ferihegy felé vezető úton, hogy ne vándorolhassanak ki a zsidók Izraelbe

Arabok után indultak el, csak később derült ki, hogy a német szélsőbal volt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hogyan tudott a rendőrség diktatúráról demokráciára váltani?

És hogyan reagált a bűnözés a rendszerváltásra? A Tangó és Kes legújabb adásában a bűnügyi statisztikákat, a rendőrség és a politikusok szerepét vizsgáljuk meg a rendszerváltásban.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Joker mintha már az élet kioltását sem élvezné

Minden, amit Jokerről valaha tudni akart, és nem mert rákérdezni. A világ egyik leghíresebb bűnözője a Tangó és Kes legújabb epizódjában.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Havas Henrik segíthet eldönteni, Radnai vagy Portik volt-e a keményebb nehézfiú

Havas Henrik könyvet írt Radnai Lászlóról, a kecskeméti maffiaper elsőrendű vádlottjáról, amiben látszólag arra vállalkoznak, hogy tagadják a rendszerváltás utáni magyar szervezett alvilág létezését. A Tangó és Kes hetedik adásában lebontjuk a tévedéseket és a tudatos ferdítéseket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pintér Sándor és a szocializmus legnagyobb bűnszervezete

Azt mondták, a szocializmusban nincs szervezett bűnözés, aztán Pintér Sándor elismerte, mégis van. De mi volt pontosan az ő szerepe a Presztízs-ügyben?
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tangó és Kes: Minden, amit a betörésről tudni akart

És minden, amivel meg lehet előzni. A Tangó és Kes új epizódja közszolgálati, szinte mindenről szó van benne, ami a betöréshez kapcsolódik.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tangó és Kes: Columbo szerint nincs tökéletes bűntény

Miért nem léptették elő soha Columbót? És miért nem keresett több pénzt, ha ennyire sikeres volt? A Tangó és Kes negyedik részében Böcskei Balázs és Bezsenyi Tamás a híres hadnagyról beszélgetnek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amerikás magyarok: a Los Angeles-i magyar maffia útja a rendszerváltásba

Az életlen diktatúra fenőkései. A Tangó és Kés podcast második része.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Los Angeles-i magyar maffia és a szocializmus

Az itt a Tango és KEs, a 24.hu bűnügyi podcastjának elő adása.
fel 0 le