#tóth andi

24.hu 24.hu

Tóth Andi új dalában arról énekel, hogyan cibálta meg az élet és az emberek

A kommentelők szerint elég megrázó a szöveg. The post Tóth Andi új dalában arról énekel, hogyan cibálta meg az élet és az emberek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi szerint ő Zámbó Jimmy rokona, Zámbó Krisztián kételkedik ebben, Zámbó Árpy pedig nyomoz

Az énekesnő nagymamájától van az információ. The post Tóth Andi szerint ő Zámbó Jimmy rokona, Zámbó Krisztián kételkedik ebben, Zámbó Árpy pedig nyomoz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Gabi „leolcsózta” Tóth Andi képeit, utóbbi meg álszentnek nevezte ezt

Tóth Gabi azt is írta, rá fel kellene nézni, mert mentorszékben ül és onnan posztol képet, nem falunapról. The post Tóth Gabi „leolcsózta” Tóth Andi képeit, utóbbi meg álszentnek nevezte ezt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi: Az apukámmal voltak bajok, nem könnyítette meg a gyerekkoromat

Örül annak, hogy a szülei elváltak. The post Tóth Andi: Az apukámmal voltak bajok, nem könnyítette meg a gyerekkoromat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Varga Viktor a női megfelelőjét látja Tóth Andiban

Vonzónak is találja az énekesnőt, de most tabu számára. The post Varga Viktor a női megfelelőjét látja Tóth Andiban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi szerint őt felszínesen ítélik meg az emberek, mert „egyszerűbb meglátni a dekoltázst”

Nem sok embert enged be a privát szférájába. The post Tóth Andi szerint őt felszínesen ítélik meg az emberek, mert „egyszerűbb meglátni a dekoltázst” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andinak annyira tetszett A rettenthetetlen, hogy hozzámenne Mel Gibsonhoz

Mint mondja, ez az a típusú film film, amin végig sírni lehet. The post Tóth Andinak annyira tetszett A rettenthetetlen, hogy hozzámenne Mel Gibsonhoz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi: Elájultam, felakadt a szemem és habzott a szám

Súlyos tünetekkel jelentkezett nála a pánikroham. The post Tóth Andi: Elájultam, felakadt a szemem és habzott a szám first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi a Celeb vagyok, ment ki innen műsoráról: Azért vállaltam el, mert jó pénz volt

Egyébként nem is szereti az ilyen típusú műsorokat. The post Tóth Andi a Celeb vagyok, ment ki innen műsoráról: Azért vállaltam el, mert jó pénz volt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi is elkapta a koronavírust, sokan azt hiszik, Szabó Ádámtól

Már rég szakítottak, de az énekesnek magyarázkodnia kellett, hogy már nincs közük egymáshoz. The post Tóth Andi is elkapta a koronavírust, sokan azt hiszik, Szabó Ádámtól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pachmann Péter „pasiként” megkérdezte Tóth Andit, hogy miért ilyen visszafogott a ruházata új klipjében

A Mokka műsorvezetője szerint ennél lengébben szokott öltözni az énekesnő. The post Pachmann Péter „pasiként” megkérdezte Tóth Andit, hogy miért ilyen visszafogott a ruházata új klipjében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi: Nekem a covid előtt sem volt fellépésem

Áron alul vállalta a koncerteket. The post Tóth Andi: Nekem a covid előtt sem volt fellépésem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagyot dob az Instagramodon, ha pár napig rólad szóltak a hírek

Mindegy, hogy celeb, politikus vagy focista az, aki mindenki mást letol pár napra a címlapról, az olvasók egy része a közösségi médiában is megjelenik új követőként. Tíz ember, tíz eset az elmúlt pár hónapból. The post Nagyot dob az Instagramodon, ha pár napig rólad szóltak a hírek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi az szájának belső felére varratott tetotválást

Az angol yummy szót kérte feliratnak. The post Tóth Andi az szájának belső felére varratott tetotválást first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiderült, hogy Tóth Andi is benne van abban a privát csoportban, ahol Tóth Gabi szerinte „alázta őt”

David Fincher-féle csavar a sztoriban! The post Kiderült, hogy Tóth Andi is benne van abban a privát csoportban, ahol Tóth Gabi szerinte „alázta őt” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Minimum fura, ahogy Tóth Andi lerázta péniszképeket küldözgető perverz rajongóját

Az Instagramnál való jelentés helyett más utat választott. The post Minimum fura, ahogy Tóth Andi lerázta péniszképeket küldözgető perverz rajongóját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi DNS-tesztet csináltatott, mert szerinte van benne latin vér

Az eredmények alapján örül, hogy „egy kis korcsnak” mondhatja magát. The post Tóth Andi DNS-tesztet csináltatott, mert szerinte van benne latin vér first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi: Tóth Gabi szeret beleállni az emberekbe, nekem tiszta a lelkiismeretem

Folytatódik a nyilvános vita kettejük között. The post Tóth Andi: Tóth Gabi szeret beleállni az emberekbe, nekem tiszta a lelkiismeretem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi egy poszttal bizonygatja, hogy Tóth Gabi nyilvánosan alázza meg

Azt mondja, ez rendszeres. The post Tóth Andi egy poszttal bizonygatja, hogy Tóth Gabi nyilvánosan alázza meg first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi: Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert

Arról is beszélt, hogy milyen férfira vágyik. The post Tóth Andi: Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert first appeared on 24.hu.
fel 0 le