#vakcina

24.hu 24.hu

Az 50 alattiak tizede kapta csak meg eddig a második oltását

Minden tekintetben lehagytuk Máltát, a fiatalok körében pedig gyakoribb az orosz vakcina a kínai oltásnál. The post Az 50 alattiak tizede kapta csak meg eddig a második oltását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kanadában már 12 éves kortól engedélyezik a Pfizer vakcináját

A világon elsőként kezdik oltani covid ellen ezt a korosztályt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az AstraZeneca reagált a magyarországi trombózisos esetek hírére

A cég szerint minden esetben jelezni kell a magyar hatóságoknak, ami történt. The post Az AstraZeneca reagált a magyarországi trombózisos esetek hírére first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egyre zavarosabb az Astra-oltások szervezése

Nincs világos tájékoztatás, mit csináljon, aki 12 hétnél előbb oltatná magát. Közben vannak, akiket kérés nélkül korábban hívnak. A hivatalok semmilyen kérdésre nem válaszolnak.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szlávik: Májusban még biztosan kell maszkot viselnünk

Mert az átoltottság aránya egyelőre nem elegendő a társadalmi immunitás eléréséhez. The post Szlávik: Májusban még biztosan kell maszkot viselnünk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A 16-17 éveseknek szülői hozzájáruló nyilatkozat is kell az oltáshoz

A 16-18 évesek oltására az érettségik után, tehát május 10-e után kerülhet sor. The post A 16-17 éveseknek szülői hozzájáruló nyilatkozat is kell az oltáshoz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Küszöbön áll a gyógyszeripar és az oltásról lemaradó országok nagy összecsapása

India és a dél-amerikai országok kezdeményezik a WTO-nál a vakcinák szabadalmának feloldását. Az kérdés, hogy ez valóban megoldaná-e a világ vakcinaellátásának problémáit, az azonban vitathatatlan, hogy a jelenlegi rendszer nem működik jól.
fel 0 le
444 444

Csalóka napfény?

A hivatalos járványadatok nagyon kedvező képet mutatnak, de a szennyvízben nőni kezdett a koronavírus koncentrációja. Közben Kósa Lajos véletlenül ízekre szedte a kormány tudománytalan vakcinatáblázatát. Járványhírlevél.
fel 0 le
444 444

Van, ahol kapásból négy hétre adják a második Astra-oltás időpontját, pedig 12 héttel hatásosabb

A múlt heti bejelentésből úgy tűnt, egyénileg lehet kérni korábban, de alapesetben marad a 12 hetes rendszer. Van, aki viszont hiába kérte az oltóponton, 12 hétre kapott időpontot.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vakcinák: mi a különbség a két dózis között?

A vakcinák két dózisa között a Sputnyiknál van különbség, és a Sinopharmmal kapcsolatban merült fel, hogy a második dózis adagját meg kellene növelni, vagy harmadszorra is oltani. The post Vakcinák: mi a különbség a két dózis között? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kósa Lajos tökéletesen elmagyarázta, miért félrevezető és tudománytalan a kormány vakcinatáblázata

Elmondta, milyen sarlatán statisztikákból dolgoznak az oltásellenesek. Ezek szerint pont olyanokból, amilyeneket közzétesz a kormány.
fel 0 le
444 444

Szijjártó Péter: Mi soha nem tekintettünk ideológiai kérdésként a vakcinára

A második negyedév során további 4,6 millió vakcina érkezik az országba a Pfizertől.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Májusban 1,3, júniusban 2,2 millió adag Pfizer jön

Az áprilisi 1,1 millió adag után. Szijjártó Péter miniszter a Pfizert dicsérte. The post Májusban 1,3, júniusban 2,2 millió adag Pfizer jön first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

WHO: nincs elég bizonyíték, hogy a Sinopharm az időseknél is biztonságos és hatékony

A szervezet átnézte a rendelkezésre álló tudományos kutatásokat, és több helyen talált súlyos hiányosságokat. The post WHO: nincs elég bizonyíték, hogy a Sinopharm az időseknél is biztonságos és hatékony first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megkezdik az oltást a Janssen egydózisú koronavírus elleni vakcinájával

Az operatív törzs sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a vírus indiai mutációja már itt van a szomszédban. The post Megkezdik az oltást a Janssen egydózisú koronavírus elleni vakcinájával first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az EU több mint 600 ezer adag vakcinát küld Nyugat-Balkánra

Az egészségügyi dolgozókat oltják be velük. The post Az EU több mint 600 ezer adag vakcinát küld Nyugat-Balkánra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kevesebb mint ezer új koronavírus-fertőzöttet találtak

Ugyanakkor kicsit több beteg hunyt el, mint egy nappal korábban. A halálos áldozatok száma átlépte a 28 ezret. The post Kevesebb mint ezer új koronavírus-fertőzöttet találtak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nap legfontosabb hírei – 2021.05.03.

Újabb lazítás jött, Müller Cecília nyunyókázott. Kíváncsiskodnak Várkonyi és Mészáros után. Lázár nekiment Simonkának. The post A nap legfontosabb hírei - 2021.05.03. first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karikó Katalin: Nem látok okot, hogy különösebben ünnepeljek

Ennek ellenére optimista a biokémikus. The post Karikó Katalin: Nem látok okot, hogy különösebben ünnepeljek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Karikó: Ránéztem erre a táblázatra, és mondom, mi ez?

Félálmosan reagált a kormány vakcinatáblázatára, de szerinte nem kellett volna, mert ha politikai ügyben szólal meg, úgyis belekötnek.
fel 0 le