#vígszínház

24.hu 24.hu

Szabó Kimmel Tamás elárulta, Eszenyi Enikő melyik mondata után döntötte el, hogy nem megy a Vígszínházhoz

Szabó Kimmel Tamás Kadarkai Endrével beszélgetett arról, mit is jelenthetett Eszenyi kérdése. The post Szabó Kimmel Tamás elárulta, Eszenyi Enikő melyik mondata után döntötte el, hogy nem megy a Vígszínházhoz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Védettségi igazolvánnyal lehet csak színházba menni

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma szeptember 2-i jogszabálytisztázó tájékoztatása és a Főpolgármesteri Hivatal állásfoglalása alapján a színházlátogatás védettségi igazolványhoz kötött - írja a nézőknek címzett közleményében a Vígszínház vezetése. Ebből arra lehet következtetni, hogy eddig is csak védettségi igazolvánnyal engedhették volna be a nézőket a színházakba, de még a színházak vezetőinek sem volt egyértelmű a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rudolf Péter: A megszállottságot kell mederbe terelni

Mikrofonállványos magánszám a magas főpolgármester és az alacsony színiigazgató szereplésével: kedélyes hangulatban nyitotta meg új évadját az immár nem csak ideiglenesen Rudolf Péter vezette Vígszínház. The post Rudolf Péter: A megszállottságot kell mederbe terelni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rudolf Péter vezetheti a Vígszínházat a következő öt évben

Állandó igazgatói kinevezést kapott. The post Rudolf Péter vezetheti a Vígszínházat a következő öt évben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Eszenyi Enikő nem hajlandó távozni a Vígszínház alapítványaitól

Még mindig ott ül a Vígszínház alapítványainak kuratóriumában Eszenyi Enikő, az intézmény korábbi igazgatója, írja a Blikk. Pedig utódja, Rudolf Péter már hónapokkal ezelőtt kérte, hogy távozzon, mert „gördülékenyebb lenne az alapítványok működése, ha a Vígszínház kötelékébe tartozó vezetői lennének”. Kirúgni nem tudja, ha magától nem megy el, legfeljebb a bíróság változtathat a helyzeten. „Sajnos a sokak által remélt változás a kuratóriumok személyi...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eszenyi nem hajlandó távozni a Vígszínház alapítványaiból

Pedig a jelelegi vezetés felszólította a távozásra. The post Eszenyi nem hajlandó távozni a Vígszínház alapítványaiból first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem névtelenséget kérnek Eszenyi-ügyben, hanem azt, hogy megtudhassák a vizsgálat eredményét

Lapunknak többen cáfolták Gy. Németh Erzsébet állítását, hogy anonimitást kértek volna a vizsgálat során, de a tét szerintük túlmutat ezen a kérdésen. The post Nem névtelenséget kérnek Eszenyi-ügyben, hanem azt, hogy megtudhassák a vizsgálat eredményét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A kisvárdai fesztivál válogatója szerint otrombaság, ami az Eszenyi-ügy körül kavarog

Balogh Tibor már korábban is tervezte hívni Eszenyit a zsűribe. The post A kisvárdai fesztivál válogatója szerint otrombaság, ami az Eszenyi-ügy körül kavarog first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gy. Németh Erzsébet: Ennyit tudott tenni a főváros az Eszenyi-ügyben

A kultúráért felelős főpolgármester-helyettes szerint a Vígszínházban történtek kivizsgálásával megtették, amit lehetett. Másfél év után megkérdeztük a DK-s politikust korábbi ígéreteiről és a főváros kulturális ügyeiről. Interjú. The post Gy. Németh Erzsébet: Ennyit tudott tenni a főváros az Eszenyi-ügyben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felmászott egy férfi a Vígszínházra, és leesett onnan

Kritikus állapotban szállították kórházba. The post Felmászott egy férfi a Vígszínházra, és leesett onnan first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiakadtak volt színészei, amiért újra színházban rendezhet Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikő újra rendezhet majd az ősszel induló új színházi évadban Kecskeméten, az egykori vígszínházas színészek szerint következmények nélkül maradtak a Vígszínházban történtek. The post Kiakadtak volt színészei, amiért újra színházban rendezhet Eszenyi Enikő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kovács Patrícia és Stohl András is a Vígszínházhoz szerződik

De Nagy-Kálózy Eszter és Orosz Ákos is a Vígszínház tagja lesz. The post Kovács Patrícia és Stohl András is a Vígszínházhoz szerződik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kisvárdai színházi fesztivál zsűritagja lesz Eszenyi Enikő

A június 18. és 26. között megrendezett eseményen a Vígszínház volt igazgatója is zsűrizik. The post Kisvárdai színházi fesztivál zsűritagja lesz Eszenyi Enikő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ma 125 éves a Vígszínház – idézzen múltat fenséges archív képekkel!

A Vígszínház ingyenes online előadásokkal ünnepli a jubileumot – mi pedig itt a 24.hu-n a színház fotóarchívumának legizgalmasabb felvételeivel. The post Ma 125 éves a Vígszínház – idézzen múltat fenséges archív képekkel! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Van olyan budapesti színház, ami biztos, hogy nem nyit ki még májusban

Az Örkény mellett mások is visszafogottan nyilatkoztak a nyitási lehetőségről. The post Van olyan budapesti színház, ami biztos, hogy nem nyit ki még májusban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elkészült Etikai Kódexével szeretne a Vígszínház a hatalmi visszaéléstől mentes légkört teremteni

Rudolf Péter, az intézmény igazgatója mérföldkőnek tekinti az etikai kódex létrejöttét a magyar színházi életben. The post Elkészült Etikai Kódexével szeretne a Vígszínház a hatalmi visszaéléstől mentes légkört teremteni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Elkészült a Vígszínház Etikai Kódexe

Így előznék meg, hogy még egyszer olyan toxikus légkör alakuljon ki a színházban, mint Eszenyi Enikő igazgatósága idején.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ma is félmilliárdos vígszínházi alapítványokat vezet Eszenyi Enikő

Ezekre a Vígszínház jelenlegi vezetésének nincs ráhatása. The post Ma is félmilliárdos vígszínházi alapítványokat vezet Eszenyi Enikő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Reviczky Gábor: Minden rendezőben benne van az, hogy csinosabb fiatal nőkkel kikezd

A színész szerint a színészetet nem lehet tanítani. The post Reviczky Gábor: Minden rendezőben benne van az, hogy csinosabb fiatal nőkkel kikezd first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Börcsök Enikő emlékére 2,7 millió forint gyűjtöttek össze a szervátültetettek támogatására

A januárban elhunyt színművésznő kétszeres vesetranszplantáltként lelke és motorja volt a transzplantációsokat segítő alapítványnak. The post Börcsök Enikő emlékére 2,7 millió forint gyűjtöttek össze a szervátültetettek támogatására first appeared on 24.hu.
fel 0 le