#zacher gábor

24.hu 24.hu

Zacher Gábor: Ha szar lesz, akkor befogjuk a szánkat és melózunk. Egészen addig, amíg nem lesz meg a 80 százalékos átoltottság, mondjuk 2047-ig

A hatvani kórház főorvosa szerint jöhetnek az új mutánsok, amelyek már akár a delta utáni görög ábécét is kimerítik. The post Zacher Gábor: Ha szar lesz, akkor befogjuk a szánkat és melózunk. Egészen addig, amíg nem lesz meg a 80 százalékos átoltottság, mondjuk 2047-ig first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Zacher szerint nem biztos, hogy az iskolások oltását augusztus két utolsó napjára kellett volna hagyni

„Itt vagyunk augusztus közepén; az oltás az ünnep alatt megszűnik, mindent kártya nélkül lehet látogatni, ki-ki mehet oda, ahova akar. Aggasztó, hogy ettől a pillanattól újabb napok telnek oltás nélkül, pedig az ősz gyorsan itt van” - mondta az új Indexnek Zacher Gábor. A celebdoktor szerint „éppen ezért az sem biztos, hogy az iskolások oltását augusztus két utolsó napjára kellett volna hagyni, már hamarabb, például a táborokban el lehetett volna...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zacher Gábor 80 százalékos átoltottságig megtartatná a maszkviselést

A főorvos szerint eleve mindenféle kórságok ellen hatékony a maszk. The post Zacher Gábor 80 százalékos átoltottságig megtartatná a maszkviselést first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Orbán bejelentette, hogy vége, de Zacher szerint még tart a harmadik hullám

Kár lenne még a harmadik hullám végéről beszélni, mondta az ATV Híradójának Zacher Gábor, akit a miniszterelnök péntek reggeli kijelentéséről kérdeztek. "A járvány harmadik hullámát letörtük, lényegében le is győztük," mondta Orbán Viktor a szokásos rádióinterjújában. "Nincsen kristálygömb, amibe bele lehet látni, hogy mit hoz tulajdonképpen a jövő. Lecsengőben van, kontroll alatt van a vírus. Én azt még nem jelenteném ki, hogy véget ért a harmadik...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zacher Gábor nem ért egyet Orbánnal a harmadik hullámáról

Nincs kristálygömb. The post Zacher Gábor nem ért egyet Orbánnal a harmadik hullámáról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zacher: Remélem, hogy a hétvégi rajzás nem fog visszaütni, de benne van a pakliban

Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi, de berobbanhat a járvány ettől – mondta Zacher Gábor az RTL Klub Híradójában a hétvégi „rajzással” The post Zacher: Remélem, hogy a hétvégi rajzás nem fog visszaütni, de benne van a pakliban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Zacher: Berobbanhat a járvány a hétvégi rajzástól

Szerinte érthető, hogy az embereknek "tele a töke" a bezártsággal, de a kívánságaink és járványhelyzet nem kéz a kézben járó dolgok.
fel 0 le
444 444

Nem adja le a Szabad Európa a Zacher Gáborral készült interjú második részét

Az interjú első része után Káslet Miklós tanácsadója kérte a kormány által gründolt orvosi szervezetet, hogy "értékelje" Zacher nyilatkozatait a kormány válságkezeléséről és a kórházi állapotokról.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így védi a Szabad Európa Zacher Gábort

Egyelőre nem adják le a toxikológussal készített interjú második részét. The post Így védi a Szabad Európa Zacher Gábort first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kásler tanácsadója megvizsgáltatná Zacher nyilatkozatát, aki arról beszélt, Orbánnak el kell számolnia a halottakkal, és be kellene engedni a sajtót a kórházakba

Kollár Lajos az Egészségügyi Szakmai Kollégiumhoz fordult, pedig orvosok etikai ügyeiben az Orvosi Kamara illetékes.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kásler Miklós főtanácsadója etikai állásfoglalást kért Zacher Gábor egyik nyilatkozata miatt

A toxikológus a Szabad Európa podcastjában többek között arról beszélt, hogy már nem számolja, naponta hány embert tesz lélegeztetőre. The post Kásler Miklós főtanácsadója etikai állásfoglalást kért Zacher Gábor egyik nyilatkozata miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Zacher szerint felelőtlenül ígérte meg Orbán Viktor, hogy mindenkit meggyógyítanak, aki megbetegszik

Ezt az ígéretet nem lehet betartani, ezért ő nem is mond ilyet a betegeknek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zacher Gábor már nem számolja, naponta hány embert tesz lélegeztetőgépre

Senkinek nem ígéri, hogy meggyógyítja, de azt igen, hogy mindent megtesz érte. The post Zacher Gábor már nem számolja, naponta hány embert tesz lélegeztetőgépre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zacher: Tele a rakpart, az emberek harmada maszk nélkül. Ennek meglesz a böjtje

A hatvani kórház főorvosa szerint az embereknek látniuk kellene azt, hogy a koronavírus okozta megbetegedésnek mi lehet a következménye, hogy hogyan küzdenek a betegek, és hogyan küzdünk mi az életükért. The post Zacher: Tele a rakpart, az emberek harmada maszk nélkül. Ennek meglesz a böjtje first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zacher: Drámai, amikor a kórteremben szinte mindeni a gyerekem lehetne

Szerinte „nagyon nagy gáz van”, az egészségügyi kapacitás nemhogy a végét járja, már túl van azon. The post Zacher: Drámai, amikor a kórteremben szinte mindeni a gyerekem lehetne first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zacher: Annyi az új fertőzött, mintha minden nap egy tömegbaleset történne

Vannak kórházak, amelyekben már csak az utolsó ágyakat sikerül elcsípni – mondja a mentősként is dolgozó orvos. The post Zacher: Annyi az új fertőzött, mintha minden nap egy tömegbaleset történne first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Zacher Gábor szerint olyan a helyzet, mintha minden nap tömegbaleset történne

A jelenleg mentősként is dolgozó sürgősségi szakorvos szerint már vannak olyan kórházak, ahol csak az utolsó szabad ágyakat sikerül elcsípniük.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sebességet váltott a koronavírus, nekünk is fel kell zárkózni

Ez a hullám más, mint az előző kettő, a fiatalokat is jobban támadja, ráadásul tíz százalékkal súlyosabb betegséget is eredményezhet. The post Sebességet váltott a koronavírus, nekünk is fel kell zárkózni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„A kurva anyját a vírusnak” – Zacher Gábor nem adja fel

A toxikológus szerint az utolsó vérig fognak harcolni, hogy el tudják látni a betegeket. The post „A kurva anyját a vírusnak” – Zacher Gábor nem adja fel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zacher Gábor: Egy lófaszt tértem meg, a saját véleményemet mondom

Szerinte kritika helyett inkább elismerést érdemel, hogy változott a kínai vakcinával kapcsolatos véleménye. The post Zacher Gábor: Egy lófaszt tértem meg, a saját véleményemet mondom first appeared on 24.hu.
fel 0 le