#áder jános

24.hu 24.hu

Két újabb várost tarthat számon az ország

Áder János akcióban. The post Két újabb várost tarthat számon az ország first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Áder: Az élet visszatért a régi kerékvágásba

A köztársasági elnök az albán kollégájával tartott sajtótájékoztatóján beszélt erről. The post Áder: Az élet visszatért a régi kerékvágásba first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Erős érvekkel fordult az Alkotmánybírósághoz a lakástörvény miatt Áder János

Magyar György ügyvéd elemezte a köztársasági elnök indítványát. Egyetért vele, ám kissé megkésettnek tartja. The post Erős érvekkel fordult az Alkotmánybírósághoz a lakástörvény miatt Áder János first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Áder János: Én is „csak” egy horgász vagyok

A testőreit is megtanította horgászni. Az államfő kopoltyúsnak hívja a halat. Süllőpárti, bár a lazacot sem veti meg. The post Áder János: Én is „csak” egy horgász vagyok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

drMáriás legújabb képén Orbán és Áder megkereszteli Ferenc pápát

A cselekmény helyszíne a Balaton. The post drMáriás legújabb képén Orbán és Áder megkereszteli Ferenc pápát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A lakástörvény miatt az Alkotmánybírósághoz fordult Áder János

Az Alkotmánybírósághoz fordult a lakástörvény ügyében Áder János – közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal.A KEH honlapján megjelent közlemény szerint az államfő az alaptörvénnyel való összhangjának vizsgálatára megküldte az Alkotmánybíróságnak a lakások és helyiségek bérletére vonatkozó törvénymódosítást, amit június 15-én fogadott el az Országgyűlés fideszes egyéni képviselői indítványra.Áder János az Alkotmánybíróságnak címzett indítványában (pdf) azt...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Áder János alaptörvény-ellenesnek tartja a lakástörvényt, az Alkotmánybírósághoz fordult

A törvényt június 15-én fogadta el az Országgyűlés. The post Áder János alaptörvény-ellenesnek tartja a lakástörvényt, az Alkotmánybírósághoz fordult first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Áder János rábólintott a homofób pedofiltörvényre

Az indoklása szerint a 18 év felettieket semmiben sem korlátozza a törvény, a gyerekeket megvédi. The post Áder János rábólintott a homofób pedofiltörvényre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Áder János a homofób módosítókkal együtt is aláírta a pedofiltörvényt

Áder János köztársasági elnök szerdán elrendelte a pedofil bűnelkövetőkkel kapcsolatos törvény kihirdetését, miután értékelése szerint a törvény 18 év felettiek alkotmányos jogait nem korlátozza, a 18 év alattiak védelmére vonatkozó alkotmányos kötelezettséget viszont kiteljesíti.Cikkünk folyamatosan frissül...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Áder: Vészesen fogy az idő

Az államfő a XXI. század legfontosabb kérdéséről beszélt. The post Áder: Vészesen fogy az idő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

„Hozzászoktam, hogy nem foghatom meg a párom kezét az utcán, ahhoz viszont nem, hogy a másságom miatt állítanak célkeresztbe”

Szerda este több száz, főként tinédzser, gyűlt össze a Sándor-palotánál, hogy levelet vigyenek Áder Jánosnak. Az akció célja az volt, hogy rávegyék a köztársasági elnököt, ne írja alá a kedden megszavazott homofób törvényt. A leveleket a helyszínen egy ládába gyűjtötték össze. A szervezők azt ígérték, hogy az írásokat eljuttatják Áderhez. Néhány fiatalt megkértünk, hogy mondja el, mit üzent az elnöknek. „Szerencsésnek mondhatom magam, mert eddig...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Áder orra előtt tüntetnek a pedofiltörvény ellen

Ezrek jelezték előzetesen, hogy elmennek tiltakozni. The post Áder orra előtt tüntetnek a pedofiltörvény ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szerdán a Sándor-palotánál tüntetnek a melegellenessé alakított pedofiltörvény miatt

Áder Jánosnak szeretnék megmutatni, hogy „a szeretet erősebb a gyűlöletnél." The post Szerdán a Sándor-palotánál tüntetnek a melegellenessé alakított pedofiltörvény miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Áder: Minden jogállami próbát kiálló igazságszolgáltatásunk van

És ennek fontos szereplője az ügyészség. The post Áder: Minden jogállami próbát kiálló igazságszolgáltatásunk van first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ferenc pápa mégis találkozhat Orbán Viktorral és Áder Jánossal

A Szentatya szeptember 12-én érkezik Magyarországra. The post Ferenc pápa mégis találkozhat Orbán Viktorral és Áder Jánossal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bencsik András: Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot

A Demokrata főszerkesztője szerint Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít. The post Bencsik András: Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Áder visszadobott egy törvényt a parlementnek egy technikai hiba miatt

Az országgyűlés május 26-án fogadott el új törvényt az ingatlannyilvántartásról, amelyben az eddigi papír alapú ügyintézést elektronikusra váltják a hatékonyság és gyorsaság érdekében. Az egyébként nem sokat akadékoskodó Áder János köztársasági elnök aláírás helyett pénteken visszaküldte a törvényt a parlamentnek, mert szerinte az elfogadott jogszabály hatályba léptető rendelkezései ellentmondásosak, a jogalkotói cél megvalósítására nem alkalmasak, így...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Áder János visszadobott egy törvényt

Nem lett jó. The post Áder János visszadobott egy törvényt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ferenc pápa kihagyná Orbánt, Ádert Budapesten

Lapértesülés szerint a katolikus egyházfő egyikőjükkel sem akar külön találkozni szeptemberben. The post Ferenc pápa kihagyná Orbánt, Ádert Budapesten first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Áder János kinevezte Ruszin-Szendi Romuluszt a Magyar Honvédség parancsnokává

Csütörtöki hatállyal kinevezte Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagyot a Magyar Honvédség parancsnokává Áder János köztársasági elnök. Ruszin-Szendi Romulusz kinevezése 2021. június 3-ától 2026. május 31-éig szól.A Magyar Közlöny múlt szerdai számában jelent meg a határozat, amely szerint Áder János felmentette Korom Ferencet, a Magyar Honvédség parancsnokát. A honvédelmi miniszter később azt közölte, hogy a vezérezredes – akinek megbízatása 2023. május...
fel 0 le