#bíró lajos

24.hu 24.hu

Ahol jól megfér a pezsgő a puliszkagombóccal – a Michelin-csillagos nagymamák földjén jártunk

A Taste of Transylvania a bizonyíték, hogy a világvégén is lehet gasztrofesztivált rendezni, ha megvan hozzá a kellő elszántság és kreativitás. Riport egy világvégi gasztrofesztiválról. The post Ahol jól megfér a pezsgő a puliszkagombóccal – a Michelin-csillagos nagymamák földjén jártunk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bíró Lajos: Ma már nem röpködnek a merőkanalak, de azért kemények a séfek most is

A Filéző podcastban beszélgettünk Bíró Lajossal arról, hogy élte meg éttermei bezárását, miért látja komornak a vendéglátás jövőjét, mit gondol a főzőműsorok győzteseiről, miért idegesíti, ha mindenbe belekeveredik a politika, de arról is, mikor csodálkozott rá arra, hogy üvöltözés nélkül is lehet kiváló konyhát működtetni. The post Bíró Lajos: Ma már nem röpködnek a merőkanalak, de azért kemények a séfek most is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bíró Lajos: Feleannyi étterem maradhat meg Budapesten

A sztárséf szerint a járvány után sem áll vissza minden a régi kerékvágásba a vendéglátásban. The post Bíró Lajos: Feleannyi étterem maradhat meg Budapesten first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bíró Lajos: Ma már köpködjük a múltat, de a korosztályom még emlékszik, hogy bizony mi is azt a trágyát főztük

Visszatérőben van a régi, kockás abroszos kisvendéglők világa, de már egy másik színvonalon – mondja Bíró Lajos, a Bock bisztró séfje, aki a mekis sajtburgertől sem riad vissza. Podcast.
fel 0 le