#costes

24.hu 24.hu

Gerendai Károly: Mire leérettségiztem, már tizenvalahány ember nekem dolgozott

Mi kellett ahhoz, hogy sikeres ember legyen, milyen áldozatokkal járt a görcsös karrierépítés, és miért nem tudják elfogadni a magyarok, hogy valaki bármit jobban csinál náluk? Krizsó Szilvia podcastja.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gerendai Károly Kínában nyit éttermet

De azt is fontolgatja, hogy a budapesti Costest átköltözteti.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gerendai Károly: Ha a magyarokon múlna, csődbe mehetnének a csúcséttermek

A Filéző podcast legújabb adásában Gerendai Károly volt a vendégünk, akivel végigvettük a vendéglátásban töltött évtizedeket, és azt, hogy a magyarok mennyire nyitottak a fine diningra.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagyot dob az OMV: sommelier által válogatott, bővülő borválaszték, a Costes séfjének desszertjeivel minden benzinkúton

106 fajta bor, pohárdesszertek és más ételek az OMV-hez tartozó VIVA kávézókban.
fel 0 le
444 444

Michelin-csillagos étterem lett a Stand és a Babel is

Jó étvágyat!
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fine diningot úgy is lehet imádni, hogy nem tudjuk megfizetni

A fine dining a luxussal egyenlő, vagy miről szól pontosan a csúcsgasztronómia? Gerendai Károlyt és Hlatky-Schlichter Hubertet kérdeztük, hogy segítsenek definiálni végre a Michelin világát.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Második éve, hogy nő viszi az ország legjobb éttermét

A Costes és Palágyi Eszter egyszerűen verhetetlenek, de a többi helyezettnél sincs akkora meglepetés a Dining Guide listája szerint. Mutatjuk a hazai élmezőnyt.
fel 0 le