#étterem

24.hu 24.hu

Egy étteremben egy idegen kezébe nyomta újszülöttjét egy 14 éves lány, majd elrohant

Azonnal látszott, hogy a babával valami nincs rendben. The post Egy étteremben egy idegen kezébe nyomta újszülöttjét egy 14 éves lány, majd elrohant first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zsidai Roy: El fog fogyni a budapesti vendéglátás

Az étterem-tulajdonos szerint a nyár még a február-márciusi időszaknál is rosszabban alakulhat a fővárosban. The post Zsidai Roy: El fog fogyni a budapesti vendéglátás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szlovéniában, ha csak félgőzzel is, de beindultak a hotelek

Kinyithattak a vendéglátóhelyek belső termei is. The post Szlovéniában, ha csak félgőzzel is, de beindultak a hotelek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Különböző színű tálcákkal különíti el oltott és oltatlan vendégeit egy veszprémi étterem

A kommentelők dühöngenek és sárga csillagos képeket posztolnak. The post Különböző színű tálcákkal különíti el oltott és oltatlan vendégeit egy veszprémi étterem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Se hús, se hal nem lesz mostantól a világ egyik legjobb éttermében

A három Michelin-csillagos Eleven Madison Park ezután húsmentes étlapot kínál. The post Se hús, se hal nem lesz mostantól a világ egyik legjobb éttermében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Környezetvédelmi okokból nem kínál többé húst egy három Michelin-csillagos New York-i fine dining étterem

Se hús, se hal. Pedig az Eleven Madison Parkot pont azok tették híressé.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Öt évbe telt, de az idén lesz McDonald’s Ózdon

Az új étterem még az idén meg is nyithat, még akkor is, ha a többi étteremtulajdonos nem túl boldog a városban. The post Öt évbe telt, de az idén lesz McDonald's Ózdon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatalmas lutri a nyitás, de nincs más esély a túlélésre

Hotelek, éttermek, uszodák, konditermek, kalandparkok vezetőit kérdeztük, és mind egyetértenek abban, hogy amint lehet, azonnal nyitni kell. Még úgy is, hogy a bizonytalanságba ugranak, hiszen tízmillió potenciális vendégükből csak a négymillió beoltott látogathatja őket, így viszont egyáltalán nem biztos, hogy megéri vendégeket fogadni. The post Hatalmas lutri a nyitás, de nincs más esély a túlélésre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Veszélyes étterembe, moziba, színházba menni rögtön, ahogy megkapjuk a védettségi igazolványt

Napokon belül maszkeldobós szuperlazítással készül a kormány, miközben félrevezetően kommunikál az első oltás hatásáról.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zsidai Roy: Nem a teraszokon volt tumultus, hanem az utcán

Az étterem-tulajdonos egyik szeme sír, a másik nevet a hétvégi terasznyitás miatt. The post Zsidai Roy: Nem a teraszokon volt tumultus, hanem az utcán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ausztriában május 19-én nyitnak, noha sokkal jobbak a mutatóik, mint Magyarországnak

Működni fognak újra az éttermek, a sportlétesítmények, kinyitnak az iskolák is.   The post Ausztriában május 19-én nyitnak, noha sokkal jobbak a mutatóik, mint Magyarországnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Végleg bezárt Budapest legborzalmasabb étterme

A Váci utcai turistacsapdában legendásan szörnyű és hideg volt az étel, mocskosak a poharak és a WC, az olívát borsóval helyettesítették, a húsokat pedig a földön tárolták a konyhában.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Budapest talán legrosszabb hírű éttermét végül a koronavírus intézte el

Rengeteg panasz volt rájuk és az étel is rossz volt. The post Budapest talán legrosszabb hírű éttermét végül a koronavírus intézte el first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felhívta az éttermet, így derült ki, megcsalja a barátja

Az étterem munkatársát csúnyán megvezette a nő, hogy kiderítse az igazságot. The post Felhívta az éttermet, így derült ki, megcsalja a barátja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gianni Annoni: Most a jó hírünk tart minket életben

Gianni Annoni sokak számára a televízióból és az újságokból lehet ismerős, pedig az üzletember igazi terepe a vendéglátás. Olasz étterme, a Trattoria Pomo D’Oro csaknem két évtizede szolgálja a vendégeket az Arany János utcában. Ennyi idő alatt az élet megedzette az étterem csapatát, a vírus miatti lezárás azonban teljesen új megoldásokat követelt. Gianni Annonival arról beszélgettünk, hogy hogyan indította el, majd a mostani helyzetben hogyan tartotta meg az éttermet jó híre és a vendégek...
fel 0 le
444 444

Kanadában egy zsúfolt étteremből maszk nélküliek tömege küldte ki kiabálva az egészségügyi ellenőröket

Az étterem tulaja szerint az ellenőrök voltak a hibásak, mert birtokháborítást követtek el, amikor bementek az étterembe ellenőrizni.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Védettséggel étterembe, szállodába? Megosztottak a magyarok a kamara javaslatával kapcsolatban

Az emberek inkább elutasítóak a „vakcina-kiváltságosokkal” kapcsolatban, de ez a hozzáállás az oltottság emelkedésével változhat. The post Védettséggel étterembe, szállodába? Megosztottak a magyarok a kamara javaslatával kapcsolatban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

MKIK: Aki igazolni tudja a védettségét, az mehessen étterembe, szállodába

Applikáció bevezetését javasolják a védettség ellenőrzéséhez. The post MKIK: Aki igazolni tudja a védettségét, az mehessen étterembe, szállodába first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

November óta most jutott újra az eszébe a kormánynak, hogy veszélyhelyzetben nehéz a SZÉP-kártyákról költeni

Tavaly november óta tart a veszélyhelyzet, de csak az idén március 28-tól nem számíthatnak fel díjat a szolgáltatók a lejárt egyenlegekre. The post November óta most jutott újra az eszébe a kormánynak, hogy veszélyhelyzetben nehéz a SZÉP-kártyákról költeni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Luxusétteremmé alakították a parkolópályára kényszerült repülőket Japánban

Ha már a koronavírus miatt nem repülhetnek, luxus fogásokat lehet enni a gépeken. The post Luxusétteremmé alakították a parkolópályára kényszerült repülőket Japánban first appeared on 24.hu.
fel 0 le