#fesztivál

24.hu 24.hu

Egy texasi pornós és a vívódó Tina Turner életébe is bepillantást nyerhetünk Miskolcon

Erősnek ígérkezik a Cinefest idei felhozatala. The post Egy texasi pornós és a vívódó Tina Turner életébe is bepillantást nyerhetünk Miskolcon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony megmutatta, hogy ő is tud fröccsözni

Meg szelfizni a fesztiválozókkal. The post Karácsony megmutatta, hogy ő is tud fröccsözni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

„Ezeket Merkel küldte, nagyon melegek a csávók”

Idén harmadszorra rendezték meg a Káli-medencében a KŐFESZT nevű fesztivált, aminek a mottója: „ a nyugalom fesztiválja”. A célja pedig: „csendes, nyugodt, beszélgetős, minőségi, valóban összművészeti fesztivál”. A központi helyszínen Kővágóörsön lépett fel (augusztus 4-én este nyolckor) a Beatrice. A focipályán felállított színpad előtt helybeliek és a környéken nyaraló családok jelentek meg. Nagy Feró a koncerten külön blokkot szentelt a kormányzat...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kisgyerek lopta el a show-t a hörgős metálbanda koncertjén

Azért az megynugtató, hogy a gyerek hallását hatalmas fülhallgatóval védték. The post Kisgyerek lopta el a show-t a hörgős metálbanda koncertjén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Woodstock '99: dühös, fiatal, fehér férfiak fesztiválja, ami káoszba, szartengerbe és erőszakba fulladt

„A Woodstock '99 történetét nagyon könnyű lett volna vígjátéknak beállítani, kifigurázva a 90-es évek végét, az öltözködést, a zenéket. De a valóságban az egész hétvége sokkal inkább úgy játszódott le, mint egy horrorfilm”– mondja Garret Price, a Woodstock '99: Peace, Love and Rage rendezője, az HBO számára készített zenei dokusorozat első részének kezdetén. Végül aztán darabolós horrornál is durvább lett ez a több mint száz perces dokumentumfilm, ami...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új kedvenceket ajánl az idei Fekete Zaj

Tavaly az egyik egyetlen fesztivál volt, ami nem maradt el, idén újra teljes méretben indul az underground fesztivál. The post Új kedvenceket ajánl az idei Fekete Zaj first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

2022-ben már biztosan lesz Sziget Fesztivál

Két év várakozás után a szervezők már biztosak abban, hogy jövőre lesz Sziget - írják közleményükben a fesztivál szervezői. Már azt is tudják, hogy 2022 augusztus 10 és 15 között várják majd a látogatókat. „Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést” – írja a közleményben Kádár Tamás, a Sziget főszervezője, hozzátéve, hogy a jegyvásárlást is elindítják, mégpedig egy...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Na jó, sok a duma, csapassuk!” – majdnem egy szobában töltöttük az Exitet

A Covid utáni első, idei egyetlen nagy európai zenei fesztiválon a résztvevők szerint kevesebb lett a kultúra és több a drog. The post „Na jó, sok a duma, csapassuk!” – majdnem egy szobában töltöttük az Exitet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kövér László: Magyarországon senkinek nem kell feladnia az álmait

A fideszes házelnök szerint a kultúra lett „a hatalmi érdekérvényesítés” első számú terepe. The post Kövér László: Magyarországon senkinek nem kell feladnia az álmait first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Néhány órával kapunyitás előtt mondtak le egy fesztivált a hatóságok

Az orosz fesztivál rendezőinek így több százmiliiós tartozása keletkezett. The post Néhány órával kapunyitás előtt mondtak le egy fesztivált a hatóságok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Covid legyőzve: Scooter lesz az EFOTT-on

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója idén augusztus 11. és 15. között lesz a Velencei-tó partján. A szervezők már bejelentették a fő fellépőt, Flo Ridát, de az amerikai rapper mellett 2019 után a Scooter is visszatér, ami tavaly 2020- és koronavírus-ellenes slágerrel riogatott:Remélem, lesz olyan emlékezetes, mint az 1995-ös sarkadi Scooter-koncert:Vagy akár annyira, mint a korabeli palacsintaevő-verseny:
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elmaradt tavalyi fellépését idén pótolja az EFOTT külföldi sztárvendége

Az amerikai rapper, Flo Rida is fellép a fesztiválon. The post Elmaradt tavalyi fellépését idén pótolja az EFOTT külföldi sztárvendége first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zord zenék dübörgése várható a Mátrában

Ötven fellépővel rendezik meg a Fekete Zaj fesztivált. The post Zord zenék dübörgése várható a Mátrában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Imádták Spanyolországban a világháborús magyar kísérteteket

A Post Mortem négy díjat nyert a Sombra filmfesztiválon. The post Imádták Spanyolországban a világháborús magyar kísérteteket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Soha sem lehetsz annyira elveszve, mint ez a fiatal nő a melegfesztivállon

A vállalati jogászként dolgozó nő örül, hogy a vicces oldaláról is ismerik. The post Soha sem lehetsz annyira elveszve, mint ez a fiatal nő a melegfesztivállon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Elmarad az idei Tusványos

A szervezők a oldalukon közölték, hogy mivel „az egészségünk, biztonságunk mindennél fontosabb”, idén is elmarad az erdélyi fesztivál. A rendezvény már tavaly is elmaradt a koronavírus miatt. A szervezők bíznak benne, hogy 2022. július 19-24. között már megtarthatják a 31. Tusványost. Az itthon leginkább Tusványosként emlegetett rendezvény egyrészt az a helyszín, ahol Orbán Viktor előadja aktuális világmegfejtéseit, mellette viszont az erdélyi magyarok...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egynapos lesz idén a legnagyobb angol zenei fesztivál

A Glastonbury öt helyett egynapos lesz, de a szervezők a régi hangulatot ígérik. The post Egynapos lesz idén a legnagyobb angol zenei fesztivál first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Augusztus végén tartják meg a Fishing on Orfűt

Pótidőpontban tartják meg végül a fesztivált, mert kevés idő lenne a professzinális felkészülésre az eredeti, júniusi dátumig. The post Augusztus végén tartják meg a Fishing on Orfűt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Origo: Augusztus közepéig csak védettségi igazolvánnyal lehet koncertre és fesztiválra menni

Néhány fesztivál már korábban bejelentette, hogy idén nem tartják meg a rendezvényt. The post Origo: Augusztus közepéig csak védettségi igazolvánnyal lehet koncertre és fesztiválra menni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezrek buliztak egymás hegyén-hátán Liverpoolban

Mindezt ráadásul a kormány engedélyével. The post Ezrek buliztak egymás hegyén-hátán Liverpoolban first appeared on 24.hu.
fel 0 le