#florida

24.hu 24.hu

Robogóval eredt az ellopott Lamborghinije után

Egy 14 éves fiú lopta el a floridai férfi luxusautóját. The post Robogóval eredt az ellopott Lamborghinije után first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tűzharcot vívott egy 14 éves lány és egy 12 éves fiú a rendőrökkel Floridában

A gyerekek betörtek egy házba ahol fegyvereket és lőszert találtak. The post Tűzharcot vívott egy 14 éves lány és egy 12 éves fiú a rendőrökkel Floridában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Medve tart lázban egy floridai kisvárost

Sokan látták, de mégsem találják. The post Medve tart lázban egy floridai kisvárost first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy órán át úszott egy 7 éves fiú, hogy segítséget hívhasson a húgának és az apjának

Hősként ünneplik a floridai kisfiút. The post Egy órán át úszott egy 7 éves fiú, hogy segítséget hívhasson a húgának és az apjának first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Tömegesen hullanak a tengeri tehenek Floridában

749 példány pusztult el az év első öt hónapja alatt, százzal több, mint tavaly egész évben.A halálozásokért leginkább az újonnan fellépő hatalmas tengerifűhiány a felelős. A durván 200 kilométer hosszú, Indian River Lagoon nevű lagúnában, ahol a nagyjából 75000 egyedet számláló floridai populáció egyharmada megfordul évente, például 2009 óta kipusztult az összes tengerifű 58 százaléka.A hínár eltűnését részben az úgynevezett “vörös dagály”, azaz a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Koncertezők közé lőttek Floridában, halottak is vannak

Közel 20 embert ért találat. The post Koncertezők közé lőttek Floridában, halottak is vannak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A tömegbe lőttek egy floridai klub előtt, legalább ketten meghaltak

Koncertre érkeztek az emberek szombat este egy floridai biliárdklubba, amelynek bejáratánál három támadó lövöldözni kezdett. A rendőrség szerint a tettesek egy fehér Nissan terepjáróból szálltak ki valamikor éjfél és éjjel 1 között, majd a náluk levő rohamfegyverekkel és pisztolyokkal legalább két embert megöltek, és több mint húszat megsebesítettek. Még keresik őket, a rendőrfőnök arra kérte az embereket, jelentkezzenek, ha információjuk van róluk. (CNN)
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ötvenötszörös áron vehet jegyet egy koncertre, aki nincs beoltva

Egy floridai cég így ösztönöz a vakcina felvételére. The post Ötvenötszörös áron vehet jegyet egy koncertre, aki nincs beoltva first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Floridában mostantól pénzbírsággal büntetnék a Facebookot és a Twittert azok cenzúragyakorlata miatt

Az erről szóló törvényt Ron DeSantis Florida republikánus kormányzója hétfőn írta alá. DeSantis szerint ezzel a floridai lakosokat „garantáltan megvédik a Szilícium-völgy elitjével szemben”.„Ha a nagy techcégek cenzorai megkülönböztető szabályokat alkalmazva részesítik előnyben a Szilícium-völgy uralkodó ideológiáját, akkor most majd elszámoltathatók lesznek” – mondta közleményében Florida kormányzója az új törvényről, ami megakadályozná a nagy...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A floridaiak beperelhetik a közösségi oldalakat, ha letiltják őket

A bíróságok akár 100 000 dollár kártérítést is megítélhetnek egy magánszemélynek. The post A floridaiak beperelhetik a közösségi oldalakat, ha letiltják őket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eltűntették az összes lány dekoltázsát egy floridai középiskola évkönyvéből

Az érintett lányok szerint jóval többről van szó, mint egy évkönyvről. The post Eltűntették az összes lány dekoltázsát egy floridai középiskola évkönyvéből first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Leküzdötte késes támadóját a 11 éves lány, amikor a férfi megpróbálta elrabolni

Térfigyelő kamera rögzítette a Floridában történt rémisztő jelenetet. The post Leküzdötte késes támadóját a 11 éves lány, amikor a férfi megpróbálta elrabolni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egy floridai férfi levideózta, ahogy üldözőbe vette egy aligátor

A férfi éppen békésen horgászott, amikor felbukkant előtte a vízben a ragadozó, és elindult felé.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Letartóztatták a nőt, aki tininek öltözve akart Insta-követőket szerezni egy miami gimiben

A rejtőzködés érdekében még egy hátizsákot és egy gördeszkát is magához vett, de azért olyan szórólapokat osztogatott, amik az Instagram-profilját voltak hivatottak népszerűsíteni, úgyhogy hamar lebukott. The post Letartóztatták a nőt, aki tininek öltözve akart Insta-követőket szerezni egy miami gimiben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Villám szakított ki az útból egy darabot, ami aztán a közelítő kocsi szélvédőjébe csapódott

Szokatlan esethet riasztották a floridai tűzoltókat. The post Villám szakított ki az útból egy darabot, ami aztán a közelítő kocsi szélvédőjébe csapódott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

“Brutális, kegyetlen és szadista.” Lapáttal verte az iskolaigazgató a hatéves kislány fenekét, büntetésből

A gyerek anyukája titokban készített videót a verésről egy floridai iskolában. The post "Brutális, kegyetlen és szadista." Lapáttal verte az iskolaigazgató a hatéves kislány fenekét, büntetésből first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Mexikói-öbölben landolt a SpaceX űrhajója

Ez volt a SpaceX űrhajójának első üzemszerű visszatérése. The post A Mexikói-öbölben landolt a SpaceX űrhajója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Génmódosított szúnyogokat engedtek szabadon Floridában

A kísérlet célja, hogy korlátozzák a szúnyogok által terjesztett betegségeket. The post Génmódosított szúnyogokat engedtek szabadon Floridában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eltiltja a beoltott tanárokat egy floridai magániskola, mert „vetélést okozhatnak”

Az iskola oltásellenes vezetője szerint a beoltott emberek „megfertőzik” a körülöttük lévő embereket. The post Eltiltja a beoltott tanárokat egy floridai magániskola, mert „vetélést okozhatnak” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egy miami iskolából kitiltották a beoltott tanárokat

Mert az iskola vezetése elhitt valami interneten terjedő hülyeséget arról, hogy a beoltottak veszélyesek a beoltatlanokra.
fel 0 le