#gyalázkodás

444 444

A BBC vezetője személyesen kért bocsánatot, amiért egy híranyagban szó szerint idézték, mit kiabáltak a rasszista támadók

Az áldozat családja kérte ugyan, hogy idézzék a gyalázkodást, de a nézőket felháborította az adás.
fel 0 le
444 444

Schmidt Mária kőkeményen beszólt egy halott embernek és lekomcsizta az apja miatt, akit a halott ember 9 hónapos korában végeztek ki

“ifj. Rajk László társaihoz hasonlóan sohasem nézett szembe azzal, amit apáik, anyáik tettek.” - írja arról, aki fél életében az apja elvtársai ellen harcolt.
fel 0 le
444 444

Agylágyulás Baján: teljesen értelmetlen szórólappal és egy bokor megvádolásával kezdett kampányolni a Fidesz

“Robin Hood és a sherwoodi erdő hősei, az igazság és a szegények védelmezői” - írták alá a bokorellenes, szó szerint útszéli támadást.
fel 0 le
444 444

„Takarodjon el a halál f@szára” - Írta Puzsér Róbert Závecz Tibornak

A főpolgármesterjelölt-jelölt a Facebookon rontott neki a közvélemény-kutatónak, meghökkentő trágárságokkal gyalázva őt azért, mert a kutatások szerint Karácsony Gergely lenne esélyesebb Tarlós ellen.
fel 0 le
444 444

Bayer Zsolt: Bereményi Géza beszari, segghülye, és alkoholista vén fasznak tűnik

Mindezt a mocskot azért zúdította a Kossuth-díjas író-filmrendező-forgatókönyvíróra, mert az egy interjúban hülyének nevezte Szakács Árpádot, a Magyar idők kulturális ügyekben teljesen tájékozatlan kultúrharcosát.
fel 0 le
444 444

Kövér: Aki ellenzéki, az intellektuálisan üres, morálisan értékelhetetlen

Az ellenzékben “minden poszton egy bal bunkó áll” - nyilatkozta a kulturált pédát mutató házelnök, aki azt is elárulta, miről képzeleg 28 éve folyamatosan. Most nem lehet jó balos vagy liberális parasztnak lenni!
fel 0 le
444 444

Szívesen megfőzöm a megunt húsvéti nyuladat, posztolta ki a Konyhafőnök győztese, a nyuszirajongó kommentelők már a gyerekeit akarják megölni

„A lányaidat is nyugodtan főzd meg, ha gondolod, segítek a nyúzásban”. Nem jött be a provokáció, elszabadultak a fanatikus nyúlrajongók.
fel 0 le