#hódmezővásárhely

444 444

„Soha nem kértem tőled semmit, Tamás!” - Szokatlanul kemény adok-kapokba torkollott Márki-Zay és Mucsi Tamás vitája

Kedden délután Csongrád-Csanád megye 4. választókerületének ellenzéki képviselőjelöltjei vitáztak a Partizán szervezésében. Ennek a kerületnek Hódmezővásárhely a székhelye, az egyik jelölt pedig Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, aki 2018 januárjában óriási meglepetést okozva az időközi polgármester-választáson legyőzte a Fidesz és Lázár János jelöltjét, Hegedűs Zoltánt. Márki-Zay 2019 őszén is nyerni tudott, 3 és fél éve vezeti már a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pénzbüntetés jár a hódmezővásárhelyi képviselőknek egymás sértegetéséért

Márki-Zay Péter kultúrált vitáról beszél, a helyi Fidesz arról, hogy el akarják hallgattatni őket. The post Pénzbüntetés jár a hódmezővásárhelyi képviselőknek egymás sértegetéséért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Márki-Zay pénzbírsággal büntetné az egymást sértegető hódmezővásárhelyi képviselőket

Elfogadta a hódmezővásárhelyi közgyűlés kedden a polgármester előterjesztését, így mostantóltíz- és ötvenezer forint közötti pénzbírságot is kaphat az a képviselő, aki megsérti a testület tagjait.Márki-Zay Péter előterjesztésében "széksértésnek" nevezte a kihágást, aminek kiszabására bármely képviselő javaslatot tehet, és a közgyűlés vita nélkül, minősített többséggel dönt róla. A pénzbírság mértéke a "széksértés" súlyától és ismétlődő jellegétől függ....
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatalmas tűz volt Hódmezőváráhelyen

Nyolc város mintegy ötven tűzoltója kezdte meg az oltást vagy vett részt a mentésben. The post Hatalmas tűz volt Hódmezőváráhelyen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Más gyerekét adták ki a szülőknek a hódmezővásárhelyi kórházban

A család már otthon volt, amikor jött a telefon, hogy vissza kellene vinni a babát. The post Más gyerekét adták ki a szülőknek a hódmezővásárhelyi kórházban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A szegedi bíróság szerint Márki-Zay Péter rágalmazta Lázár Jánost

Jogerősen 200 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta pénteken a Szegedi Törvényszék Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestert, mert a becsület csorbítására alkalmas tényt állított Lázár Jánosról - írja az MTI. A bíróság nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondta ki bűnösnek a politikust.Lázár János magánvádlóként azért kezdeményezett eljárást Márki-Zay Péterrel szemben, mert a polgármester 2018 decemberében két építőipari cég,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiskorú lányait erőszakolta, fiait alázta és verte a nyolcgyermekes férfi

Tagadja a tettét a hódmezővásárhelyi vádlott. The post Kiskorú lányait erőszakolta, fiait alázta és verte a nyolcgyermekes férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A volt Fidelitas-vezető ültetvénye után újabb marihuánaneveldére bukkant a rendőrség Hódmezővásárhelyen

A két termesztő egy elhagyott házban nevelt 120 tő indiai kendert. The post A volt Fidelitas-vezető ültetvénye után újabb marihuánaneveldére bukkant a rendőrség Hódmezővásárhelyen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Újabb kenderültetvényt számoltak fel Hódmezővásárhelyen

Miután Hódmezővásárhelyen a héten előállítottak egy idős házaspárt és egy 27 éves férfit, a Fidelitas helyi alelnökét, mert tanyájukon kannabiszt termesztettek, újabb ültetvényt számoltak fel a városban, közölte a a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. A beszámoló szerint ismeretlen betelefonálótól érkezett bejelentés, hogy egy külvárosi lakatlan házban ismeretlenek nagy mennyiségben indiai kendert termesztenek. A tipp igaznak bizonyult: a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kilépett a Fidelitasból a szervezet marihuána termesztésért elfogott hódmezővásárhelyi vezetője

A szervezet szerint mindenkinek vállalnia kell tetteiért a felelősséget. The post Kilépett a Fidelitasból a szervezet marihuána termesztésért elfogott hódmezővásárhelyi vezetője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kilépett a hódmezővásárhelyi Fidelitas egyik vezetője, akit a hírek szerint marihuánatermesztés miatt fogtak el

„Mivel a kialakult helyzetből politikai ügyet próbálnak kreálni, ezért az érintett tagtársunk a mai napon kilépett a helyi szervezetünkből, mivel nem akar ártani közösségünknek”- írja a hódmezővásárhelyi Fidelitas a Facebookon.A közleménnyel arra a délelőtti hírre reagáltak, ami szerint a szervezet egyik vezetőjét marihuána termesztése miatt fogták el a rendőrök.Az elfogásról szóló rendőrségi közlemény a Telex.hu cikke szerint azután...
fel 0 le
444 444

Márki-Zay szerint marihuána termesztése miatt elfogták a hódmezővásárhelyi Fidelitas vezetőjét

Hódmezővásárhelyen elfogtak egy idős házaspárt és egy 27 éves férfit, amiért egy tanyán 350 tő kannabiszt termesztettek. A 27 éves férfi pedig Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester szerint a helyi Fidelitas egyik oszlopos tagja. A Telex.hu cikke szerint az elfogásról szóló közlemény azután jelent meg keddet a Police.hu oldalon, hogy a portál újságírói azt kérték a hódmezővásárhelyi rendőrségtől, erősítsék meg az értesüléseiket, hogy őrizetbe...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tagad a négy kiskorú lányát szexre kényszerítő nyolcgyermekes férfi

Letartóztatásban maradhat az 52 éves hódmezővásárhelyi férfi. The post Tagad a négy kiskorú lányát szexre kényszerítő nyolcgyermekes férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyre többen költöznek Szegedről Hódmezővásárhelyre

A családi házak a legkelendőbbek. The post Egyre többen költöznek Szegedről Hódmezővásárhelyre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lázár János is konzultációt indít

A Hódmezővásárhely-Szeged tram-trainről lehet véleményt formálni. The post Lázár János is konzultációt indít first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Márki-Zay Péter retteg Orbán Viktor újrázásától

Szerinte katasztrófa lesz, ha az ellenzék nem szedi össze magát. Szakértői kormányt szeretne. The post Márki-Zay Péter retteg Orbán Viktor újrázásától first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karmolta, vállfával, könyvvel verte a kisiskolás gyermekét egy nő, amikor nem készült el a házival

Félelmében megszökött otthonról a gyerek. The post Karmolta, vállfával, könyvvel verte a kisiskolás gyermekét egy nő, amikor nem készült el a házival first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Vádat emeltek egy nő ellen, aki nem tudta elfogadni, hogy a szomszédok nem barátkoznak vele

A pár végül már kamerát szerelt a bejárati ajtó fölé, amin keresztül látták, ahogy a szomszéd az ajtón keresztül hallgatózik és leskelődik.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Márki-Zay: Attól tartok, Orbán elővesz majd öt ellenzékit, akikről pornófelvételei vagy bűnügyi aktái vannak

Lázár János szerinte azért nem áll ki vele vitázni, mert nem tudná megmagyarázni a hatalmas vagyonát. The post Márki-Zay: Attól tartok, Orbán elővesz majd öt ellenzékit, akikről pornófelvételei vagy bűnügyi aktái vannak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Márki-Zayt támogatja a Jobbik a hódmezővásárhelyi körzetben

Nem indítanak ellene saját jelöltet.
fel 0 le