#kósa lajos

24.hu 24.hu

Kósa Lajos: Karácsony Gergely nem szereti Debrecent

Szerinte a főpolgármestert két hónapig sem igen tűrnék a debreceniek. The post Kósa Lajos: Karácsony Gergely nem szereti Debrecent first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kósa Lajos: Na, ilyenkor szokták azt kiabálni a B-középben, hogy nagyon gyenge

A honvédelmi bizottság fideszes elnöke szerint a Pegasus-ügy sorosista habverés, ami kifulladt. The post Kósa Lajos: Na, ilyenkor szokták azt kiabálni a B-középben, hogy nagyon gyenge first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az ellenzék felszólította Kövért, hogy hívja össze a Honvédelmi bizottságot a lehallgatási botrány miatt

„Hiába kezdeményeztük múlt héten a Honvédelmi és rendészeti bizottság rendkívüli ülésének összehívását a lehallgatási ügy kapcsán, mint kiderült, a bizottság elnöke, a fideszes Kósa Lajos erre a füle botját sem mozdította,” írja közös közleményében a bizottság három ellenzéki tagja. A DK-s Vadai Ágnes, a szocialista Harangozó Tamás, és a jobbikos Lukács László ezért pénteken levélben fordult Kövér László házelnökhöz, hogy„a Ház és a magyar...
fel 0 le
444 444

2024-ben Budapesten rendezik a műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságot

A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) csütörtöki döntése értelmében Budapesten rendezik a 2024-es műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságot.„Nagyszerű lehetőség, és készülünk arra, hogy a 2004-es Európa-bajnokságéhoz hasonló sikereket érjünk el” - fogalmazott Kósa Lajos, a magyar szövetség elnöke a MOKSZ honlapján.A 2024-es már a nyolcadik műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság lesz, amelynek a magyar főváros ad otthont. Először 1895-ben, legutóbb...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kósa Lajos: Egyébként fogalmam sincs

De nem derült ki, hogy miről. The post Kósa Lajos: Egyébként fogalmam sincs first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kósa: A Borkai-kérdés nem aktuális

„A Borkai-kérdés az semmilyen módon nem aktuális. Főleg nem egy híradóban, ahol friss anyagokat kellene közölni ez meg egy két és fél évvel ezelőtti történet, egyébként fogalmam sincs” - válaszolta Kósa Lajos, akit az RTL Klub Híradója arról kérdezett, hogy valóban tudtak-e már 2019 tavaszán a Borkai Zsolt akkori győri polgármesterről készült kompromittáló felvételekről, és ha igen, miért indították ősszel a politikust az önkormányzati választáson.A...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nyugdíjas szövetkezet után itt a kismamák szövetkezete

A cél a kisgyerekükkel otthon levők munkavállalásának megkönnyítése. Kósa Lajos és Dunai Mónika javaslata alapján július 1-től lehetne alapítani kismama-szövetkezetet. The post A nyugdíjas szövetkezet után itt a kismamák szövetkezete first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Debreceni Egyetem volt rektora is elindul az ellenzéki előválasztáson

Fábián István a Hajdú-Bihar megyei 1-es számú választókerületben indul, és ha győz, a Párbeszéd frakciójába ül be.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Debreceni Egyetem volt rektora is elindul Kósa Lajos körzetében

Kémikus professzort az MSZP kérte fel az indulásra. The post A Debreceni Egyetem volt rektora is elindul Kósa Lajos körzetében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Visszavonta a Kósának ígért ajándékot a csengeri örökösnő

Hamarosan ismert politikusokról hozhatnak nyilvánosságra hangfelvételeket az ügyben. The post Visszavonta a Kósának ígért ajándékot a csengeri örökösnő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kósa Lajos az egri Mészáros-szálló milliárdos támogatásáról: Almát almával, körtét körtével hasonlítunk

A város harmad annyi kompenzációt kapott, mint a felcsúti milliárdos hotelje.    The post Kósa Lajos az egri Mészáros-szálló milliárdos támogatásáról: Almát almával, körtét körtével hasonlítunk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kósa Lajos elmagyarázta, hogy mi a baj a kormány vakcinatáblázatával

Habár a fideszes politikusnak nem ez volt a célja. The post Kósa Lajos elmagyarázta, hogy mi a baj a kormány vakcinatáblázatával first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Csalóka napfény?

A hivatalos járványadatok nagyon kedvező képet mutatnak, de a szennyvízben nőni kezdett a koronavírus koncentrációja. Közben Kósa Lajos véletlenül ízekre szedte a kormány tudománytalan vakcinatáblázatát. Járványhírlevél.
fel 0 le
444 444

Kósa Lajos tökéletesen elmagyarázta, miért félrevezető és tudománytalan a kormány vakcinatáblázata

Elmondta, milyen sarlatán statisztikákból dolgoznak az oltásellenesek. Ezek szerint pont olyanokból, amilyeneket közzétesz a kormány.
fel 0 le
444 444

Hotelszámlákat foglaltak le a csengeri örökösnőnél

P. Mária bírósági meghallgatásán azt vallotta, hogy svájci útjaikon ő fizette Kósa Lajos szállását is.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Svájci hotelszámlákat foglaltak le a csengeri „örökösnőnél”

Az asszony korábban azt állította, Kósa Lajos szállását is ő fizette. The post Svájci hotelszámlákat foglaltak le a csengeri „örökösnőnél” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A csengeri örökösnő szerint Kósa maga ajánlott segítséget az 1300 milliárd forintos örökség megszerzéséhez

Még vendégségbe is jártak egymáshoz, és az örökösnő fizette Kósa szállását a svájci útjaikon.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csengeri örökösnő: Kósa Lajos svájci szállodáját is én fizettem

Kósa Lajos feleségéről és családi botrányukról is vallott P. Mária. The post Csengeri örökösnő: Kósa Lajos svájci szállodáját is én fizettem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kósa Lajos szerint "tiszta őrület", hogy Karácsony nem dicséri, hanem szidja a kormányt

"A legtöbb fejlesztés a fővárosban van, ahelyett, hogy örülne neki, még gátolja is őket."
fel 0 le
24.hu 24.hu

Polt Péter: továbbra sincs jogsértés Kósa Lajos feleségének cégénél

Vadai Ágnes rákérdezett, mi újság a Tócó-Pece körül. The post Polt Péter: továbbra sincs jogsértés Kósa Lajos feleségének cégénél first appeared on 24.hu.
fel 0 le