#kultrovat podcast

Index Index

Az idei X-Faktort akár Anti bácsi is megnyerheti

Az X-Faktor mentorait nem irányítja senki, a bikicsunáj körre szükség van, a dalválasztás demokratikus. Dallos Bogi, ByeAlex és a műsor kreatív producere a Kultrovat podcastban.
fel 0 le
Index Index

Frei Tamás elképzelte, hogyan ölnék meg Orbán Viktort

A terrorizmus és a migráció Frei új könyvének a témája. Az összeesküvés-elméletekkel szerinte óvatosan kell bánni, de sok kis Soros is szervezi a népvándorlást. Kultrovat podcast.
fel 0 le
Index Index

Tönkreteszik a budapesti tereket, vagy egyre szebbek lesznek?

Túl sok térkő, kevés a fa? Kandeláber kéne, vagy kortárs lámpa? Zárjuk ki teljesen az autókat? Az új terek ismét vitákat kavartak, vitáztunk mi is.
fel 0 le
Index Index

Apám azt mondta, véresen ne jöjjek haza

Megtért neonáci, mentális betegségek, meddőség - ismét kemény témákkal foglalkozik a Spektrum Tabukról tabuk nélkül sorozata. Az alkotókkal beszélgettünk a Kultrovat podcast 72. adásában.
fel 0 le
Index Index

Ez a film előbb lesz sikeres Amerikában, mint Magyarországon

Tóth Barna filmrendező egy év alatt kétszer is az Oscar közelébe került. Az Akik maradtak kapcsán beszélgettünk vele a filmje amerikai sikeréről meg az idei esélyekről az Index Kultrovat podcastjában.
fel 0 le
Index Index

Mi a baj a Mol toronyházzal és a Vár átépítésével? - Podcastunkben az Icomos elnöke Nagy Gergely és tiszteletbeli elnöke, Fejérdy Tamás

Mármint a világörökségi helyszíneket listázó UNESCO szemszögéből. És a Liget-projektnek miért nem az igazán vérlázító elemei zavarják őket? Megkérdeztük.
fel 0 le
Index Index

Majka: Százszor vissza akartak vinni az RTL-hez

A műsorvezető őszintén beszélt a három évvel ezelőtti mentális összeomlásáról, az RTL-hez való viszonyáról és arról, hogyan próbálta meggyőzni Andy Vajnát, hogy szerződtessék le Hajós Andrást a TV2-höz.
fel 0 le
Index Index

Többet ér a YouTube, mint a főműsoroidő a TV2-n

A Kultrovat Podcast legújabb adásában Hajós András volt a vendégünk, aki mesélt a TV2-s szakításról, a Dalfutárról, politikáról és a Heti Hetesről is.
fel 0 le
Index Index

Mi lesz a Marvel-filmekkel a Pókember után?

A Kultrovat Podcast legújabb adásában kielemezzük a legújabb Marvel-filmet, ami egyben egy korszak lezárása is.
fel 0 le
Index Index

Miért nem tudjuk elengedni Csernobilt?

Az Index Kultrovat podcastjának új adásában az HBO óriási sikert aratott sorozatát, a Csernobilt beszéljük ki. Miért lett ilyen sikeres? Mennyire hiteles? Miért haragszik rá ennyire Putyin?
fel 0 le
Index Index

Rossz vége lett az évtized legjobb sorozatának, vagy csak hisztiznek a rajongók?

Amikor elfogyott az irodalmi alapanyag, akkor jött Hollywood, és lett a Trónok harcából sárkányos Dallas. Maratoni podcastban keressük a kreatív mélyrepülés okait - meg azt is, ami jó volt.
fel 0 le
Index Index

Ami tetszik, arra úgyse kattint rá senki!

Az Index 20. születésnapjára elhívtuk Ónodi Esztert, Török Ferencet, és Till Attilát, hogy elbeszélgessenek azokkal a kritikusokkal, akik a filmjeikről írnak.
fel 0 le
Index Index

Az új Bosszúállók olyan, mint amikor gyurmázik a gyerek

Mi zavart minket a Végjátékban? Hogyan tovább a szuperhősfilmekkel? Részletekbe menő kibeszélő a Marvel-habostorta cseresznyéjéről. Kultrovat podcast
fel 0 le
Index Index

A Pappa pia után a véremet akarták, én is elhittem, hogy szar vagyok - Kultrovat Podcast – Interjú Szabó Kimmel Tamással

Szabó Kimmel Tamásról sokan hiszik, hogy minden rendező őt akarja, pedig volt, hogy fél évig egyetlen ajánlatot se kapott. A Pappa pia után szégyellte magát, és nem érti, miért ne szólhatna be a kritikusoknak. Kultrovat Podcast.
fel 0 le
Index Index

Marvel Kapitány a Disney-filmek Han Solója

A Kultrovat Podcast legújabb adásában spoileresen elemezzük ki a legújabb Marvel-filmet.
fel 0 le
Index Index

Tényleg tömeggyilkos Sátán volt Bush alelnöke? - Kultrovat Podcast az Alelnök című filmről és Dick Cheney-ről

Az Alelnök című filmben őt játszó Christian Bale szerint nagyjából igen. Nem csoda, hiszen a film szerint több százezer ember halálát róható fel neki, meg nagyjából minden rossz, ami Amerikában történt. De valójában ki az a Dick Cheney, és mi szárad a lelkén? Podcast.
fel 0 le
Index Index

Ez az Oscar a pocsék filmekről szól - Beszélgetés a 2019-es jelöltekről

Idén már olyan filmet is jelöltek a díjra, ami tényleg minden mérvadó kritikus szerint vacak. Vasárnap díjátadó gála, itt a kultrovat Oscar-kibeszélője.
fel 0 le
Index Index

Beszélt élőben az államtitkár, én meg meztelenül táncoltam mögötte - Kultrovat Podcast – Interjú Szabó Simonnal

Szabó Simont előbb meghívták a köztévébe a Kölcsönlakást hirdetni, aztán hirtelen azt mondták, inkább mégse jöjjön. Hozzánk eljött, és elbeszélgetett a filmről készült kemény kritikánkról is.
fel 0 le
Index Index

Csináltuk a köcsögöket és a szuper magyar filmeket - Kultrovat podcast az idei magyar filmekről

A magyar filmek idei legrosszabb poénja beleégett az agyunkba, de a Valami Amerika 3. mellett rengeteg csodás filmet is láttunk. Mik voltak a legjobbak, és mik a legnagyobb csalódások? Kultrovat podcast az idei magyar filmekről.
fel 0 le
Index Index

Ha egyszer megjegyeztük, akkor már Kovács István marad

Az egyik Call Of Duty bevezető jelenetét rendezte, kapott egy diák-Oscart, és imádja az akciójeleneteket. Interjú Kovács István filmrendezővel.
fel 0 le