#london

24.hu 24.hu

London kiürítése is szóba jöhet a klímaváltozás miatt

Ez nem vicc, Indonéziában már költöztetik a fővárost – figyelmeztetett egy nagy tekintéjű brit kutató. The post London kiürítése is szóba jöhet a klímaváltozás miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ötéves kislányát ölhette meg egy londoni nő

A rendőrök és a mentősok is próbálták megmenteni a kislány életét, mindhiába. The post Ötéves kislányát ölhette meg egy londoni nő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Harrison Ford köszöntött egy nyugdíjba vonuló londoni tűzoltót

A színésznek épp a tűzoltóság felé volt dolga. The post Harrison Ford köszöntött egy nyugdíjba vonuló londoni tűzoltót first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gombnyomásra jön a rántott csirke a KFC hoteljében

A különleges élményért egészen Londonig kell menni. The post Gombnyomásra jön a rántott csirke a KFC hoteljében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megölték az „olimpikon”, Londonból Oroszországba repült denevért

Hiába a hihetetlen távolság, az oroszoknál is élnek macskák. The post Megölték az „olimpikon”, Londonból Oroszországba repült denevért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Képzelt lottónyereményért ölt meg két nőt az ördöggel szövetkező tinédzser

Az ügyben nyomozó két rendőrt is megvádoltak hivatali visszaéléssel. The post Képzelt lottónyereményért ölt meg két nőt az ördöggel szövetkező tinédzser first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A 20 éve betiltott ólmozott benzin mérgező anyaga még mindig kimutatható London levegőjében

A londoni Imperial College kutatói szerint a 20 éve betiltott ólmozott benzinből származó ólom még mindig kimutatható a brit főváros levegőjében. A kutatók úgy vélik, az ólmozott üzemanyagok öröksége ráül a világ legtöbb városára.Az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) megjelent tanulmányukban a brit kutatók a levegőben lévő szállópor vegyi és izotópos összetételét összehasonlították a városi talajminták és az utak pormintáinak...
fel 0 le
444 444

Megtalálhatták a Londonban eltűnt húszéves magyar lány holttestét

Londonban a Neasden Parkban emberi maradványokat találtak, a Sky News a rendőrség tájékoztatása alapján azt írja, feltételezhető, hogy a májusban eltűnt húszéves magyar lány, Akom Ágnes holttestét találták meg. Úgy tudni, a maradványok törvényszéki azonosítása még nem történt meg, de a hatóságok már értesítették Akom családját.Akom Ágnes évek óta élt Londonban, eltűnését családja jelentette be május 11-én, két nappal azután, hogy eltűnt cricklewoodi...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megtalálták a Londonban eltűnt 20 éves magyar nő holttestét

Egy 63 éves férfit gyanúsítanak meggyilkolásával. The post Megtalálták a Londonban eltűnt 20 éves magyar nő holttestét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Akár a letartóztatás árán is kinyitná színházait Andrew Lloyd Webber

A legendás zeneszerző nagyon elszánt. The post Akár a letartóztatás árán is kinyitná színházait Andrew Lloyd Webber first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Szándékosan gázoltak el furgonnal egy muszlim családot Kanadában, négy ember meghalt

Egy muszlim család négy tagját ölték meg egy szándékos támadásban vasárnap Kanadában, közölte a helyi rendőrség. A furgonnal elkövetett gázolásos támadás az Ontario tartományban lévő London városában történt, a merénylet egyetlen túlélője egy 9 éves fiú, akit súlyos sérülésekkel ápolnak kórházban, írja a BBC. A támadás elkövetésével egy 20 éves kanadai férfit vádoltak meg, négy rendbeli gyilkossággal és egy gyilkossági kísérlettel gyanúsítják....
fel 0 le
24.hu 24.hu

35 méterrel a föld felett „lebeghet”, aki kipróbálja a világ első „égi medencéjét” Londonban

A két toronyház közé épített átlátszó medence két luxuslakásoknak otthont adó épületet köt össze, de szerencsére nem kell ahhoz itt lakni, hogy az ember kipróbálhassa, ugyanis a nagyközönség számára is megnyitották. The post 35 méterrel a föld felett „lebeghet”, aki kipróbálja a világ első „égi medencéjét” Londonban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Többmillió fontot foglaltak le egy készpénzzel teletömött szatyrokat cipelő férfitől Londonban

Ez volt a brit rendőrség történetének legnagyobb készpénzlefoglalása. The post Többmillió fontot foglaltak le egy készpénzzel teletömött szatyrokat cipelő férfitől Londonban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Orbán a brit újságíróknak: Jöjjenek el, nézzék meg, nálunk a sajtó szabad

Érdekes utóélete van a magyar kormány pénteki angliai látogatásának. Kiderült például, legalábbis erről ír a közszolgálati BBC diplomáciai szakértője, hogy a találkozóra kifejezetten a magyar kormány kérése miatt került sor. A brit közszolgálati csatorna fel is tette a kérdést, hogy vajon Boris Johnsont miért fogadta a nyugat-európai körökben nem kifejezetten népszerű Orbán Viktort a Downing Street 10-ben, a válasz pedig alighanem az, hogy a nemzetközi...
fel 0 le
444 444

Egy kép, amin Boris Johnson Orbán Viktor bendőjére mutat

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Londonban látogatta meg brit kollégáját, Boris Johnsont. A brit miniszterelnöki rezidencia előtt készítette kettejükről az alábbi képet az AFP fotósa.Egész alakkal ugyanez:A látszat ellenére azonban Boris Johnson nem a magyar miniszterelnök pocakján lepődött meg, az eseményről készült videón látszik, hogy inkább csak azt akarta mutatni Orbánnak, hová álljon a fotókhoz.A videón hallható, ahogy brit újságírók arról...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Minden kellék nálam – mondta Orbán, aki sportújságban a kezében szállt a londoni gépre

Fontos tárgyalás következik. The post Minden kellék nálam – mondta Orbán, aki sportújságban a kezében szállt a londoni gépre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Boris Johnsonnal tárgyal pénteken

Szijjártó tett közzé korábban egy fotót a miniszterelnöki tárgyalásról, Havasi Bertalan pedig megerősítette a hírt. The post Orbán Boris Johnsonnal tárgyal pénteken first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fejbe lőtték a Black Lives Matter mozgalom egyik vezetőjét Londonban

A 27 éves Sasha Johnson állapota válságos. The post Fejbe lőtték a Black Lives Matter mozgalom egyik vezetőjét Londonban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

20 éves magyar nő meggyilkolásával gyanúsítanak egy 63 éves londoni férfit

Akom Éva öt éve költözött Londonba, ismerte a letartóztatott férfit. The post 20 éves magyar nő meggyilkolásával gyanúsítanak egy 63 éves londoni férfit first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

„Erőszakoljátok meg a lányaikat” - elszabadult a zsidóellenes, palesztinpárti tüntetés Londonban

Boris Johnsonnak is meg kellett szólalnia a durva kijelentések miatt.
fel 0 le