#margarin

444 444

A Határbástya Kft. mesterszakácsai tudják, hogy margarinból sosem elég, de ha mégis, akkor is kell még egy kis étolaj

Vannak felülmúlhatatlan videók, és vannak azok, amik csak azért nincsenek még ezen a szinten, mert nem jutottak el elég nagy közönséghez. Persze a felülmúlhatatlansághoz ebben az esetben nem elég a közönség, szükség van még egy kis margarinos liszttel bekevert barackbefőttre, egy kevés nyers pulykára, esetleg pár szelet ipari mozzarellára. Ha valaki azt hitte, hogy Horváth Gyula Márta szeletének elkészítése közben már mindent látott, az valószínűleg...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sokáig próbálták lejáratni, de egy first lady kedvence lett

Régen beidegződött asszociáció, hogy a margarin a szegény ember vaja, ami egyszer talán igaz is volt, de ma már semmiképpen sem az. Már csak azért sem, mert vajból ugyanúgy lehet silány minőséget találni, ahogy margarinból abszolút prémiumot. Sőt, a modern margarinok ugyanúgy használhatóak a konyhában, mint a vaj, azaz nem csak a kenyérre kenve, de főzéshez vagy serpenyőben sütéshez is kiváló növényi alternatívát kínálnak. The post Sokáig próbálták lejáratni, de egy first lady kedvence lett...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Brutálisan megdrágult a margarin, szinte már luxuscikknek számít

Más élelmiszerek ára is jócskán elszállt a boltokban. The post Brutálisan megdrágult a margarin, szinte már luxuscikknek számít first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

30 százalékkal drágább az étolaj és az üzemanyag

A margarin ára 19 százalékot emelkedett. Áremelkedési toplista. The post 30 százalékkal drágább az étolaj és az üzemanyag first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem hinné, mennyi minden készülhet újrahasznosított műanyagból

Bármennyire környezetszennyező, a műanyag jelenleg az egyik legértékesebb és legfontosabb anyaga a társadalmunknak: időtálló, olcsó, és rengeteg mindenre lehet használni. De pontosan azért, mert ennyire szennyező, ha a környezetbe jut – hiszen évszázadokig nem kezd el lebomlani, és akkor is mérgező melléktermékek keletkeznek –, egyre többet hasznosítanak újra belőle, és olyan dolgokat is legyártanak így, amire az ember nem is gondolna.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A koronavírus-járvány olyat is hozott, amit érdemes megtartani

Az egyáltalán nem baj, hogy több zöldséget és gyümölcsöt eszünk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A margarin körüli mítoszok okai és a valóság

A koronavírus-járvány egyik legváratlanabb hatása az, hogy Magyarország a tízmillió pék országa lett. Félve az élelmiszerellátás esetleges
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiderült: így főz a magyar a karanténban

Közel két hete felmérést indítottunk oldalunkon, amiben a vírushelyzet miatt kialakult otthonmaradásban való főzési szokásokat szerettük volna behatóbban megismerni. 4 575 válasz érkezett, ebből pedig most lássuk, hogyan főztök ti, karanténban!
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Nem szeretem túlzásba vinni”

Milyen szendvicset esznek gyerekek? Kiderítettük. Egy népszerű gasztroblogger anyukával komoly vállalkozásba fogtunk, megpróbáltunk elkészíteni egy olyan szendvicset, amit a gyerekek is örömmel megesznek. Az apukákat sem hagytuk ki a dologból. Ellátogattunk egy konditerembe, ahol egy direkt nekik készített gyúrós szendvicset kóstoltattunk velük.
fel 0 le