#múlt

24.hu 24.hu

Saját nagyszüleit ismerte fel a Fortepan fotóján a Kossuth-díjas építész

Karácsony előtt arra kértük az olvasókat, hogy segítsenek nekünk: 15 helyről mutattunk 17 olyan fényképet, amelynek nem ismertük a helyszínét vagy a történetét. Örömmel jelenthetjük, hogy mostantól tízzel kevesebb az olyan Fortepan-fotók száma, amelyekről semmit nem tudunk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kitalálja, hogy hol járunk? Jó lenne, mert mi nem tudjuk

A „nem fogja kitalálni, mi történt” kezdetű, kattintásvadász címeket mindannyian ismerjük. Ezúttal azonban nagyon is bízunk abban, hogy az olvasó ki fogja találni, hogy mi történt. Vagy éppen hol. Ugyanis mi nem tudjuk.
fel 0 le
444 444

Az amerikai kultúrharc új csatája: a Harvard kirúgott egy új diákot, mert kiderült, hogy 16 évesen rasszista szövegeket írt privát chatelésekben

Kyle Kashuv arról ismert, hogy ott érettségizett, ahol tavaly az USA legvéresebb iskolai lövöldözése történt, mégis kiállt a fegyvertartás korlátozása ellen. Az ügyében Amerika kedvenc témái jönnek elő: rasszizmus, PC, felsőoktatás, közösségimédia-lincselés és szólásszabadság.
fel 0 le
444 444

Tüntetőleg megettek egy zsíroskenyeret, lecsukták őket

Az állambiztonság nem teketóriázott.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fiatal nő kapott egy palackpostát, amit még a 7 éves önmaga adott fel – mutatjuk, mi állt a levélben

Az egészben a legfélelmetesebb, hogy nem nagyon emlékezett az egészre.
fel 0 le
444 444

Külföldi segélyszervezetekkel álltak kapcsolatban, mindhármukat elítélték

1950. március 27-én a három vádlott egyikét halálra, a másik kettőt fegyházbüntetésre ítélték. Négy évvel később mindhárman halottak voltak.
fel 0 le