#olimpia étterem

24.hu 24.hu

Akkor jöhet el a húsmentesség forradalma, ha nem kell választanunk a jó ízek és a bolygó megmentése között

A nyugati topéttermek közül egyre több veszi le a húsokat az étlapról, de vajon mekkora szerepe lehet a séfeknek az étkezési szokásaink alakításában? Rácz Jenővel és más szakmabeliekkel jártuk körbe a kérdést. The post Akkor jöhet el a húsmentesség forradalma, ha nem kell választanunk a jó ízek és a bolygó megmentése között first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

„Úgy kelek, hogy szakács vagyok, úgy fekszem, hogy szakács vagyok”

Miért dönt úgy – egymástól kábé függetlenül – két nagyon elkötelezett, nagyon elismert és sikeres szakember, hogy egyik napról a másikra bezárja egyébként népszerű és nyereséges éttermét?Ádám Csabával, az Olimpia, Pethő Balázzsal, a Csalogány 26 (már csak volt) tulajdonos-séfjével és Molnár B. Tamással, a Magyar Gasztronómiai Egyesület elnökével beszélgettünk.A Csalogány 26 és az Olimpia koncepciója nagyon hasonló volt, a két étterem sorsa több ponton...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A végleg bezáró Olimpia étterem vezetője szerint kőkemény változásokra lenne szükség a vendéglátásban

A Filéző podcast vendége Ádám Csaba volt, aki a legendás étterem megszűnéséről, saját vegetáriánus fordulatáról, és arról is beszélt, miért nem szabad visszatérnie az emberiségnek a régi kerékvágásba. The post A végleg bezáró Olimpia étterem vezetője szerint kőkemény változásokra lenne szükség a vendéglátásban first appeared on 24.hu.
fel 0 le