#phytotec proxelan

24.hu 24.hu

Ha gondok vannak a prosztatámmal, akkor felejtsem el az autós kirándulást?

Sokakban felvetődik a kérdés, hogy a hosszú nyári utak milyen hatással lehetnek a prosztatára. A kérdés jogos, mivel a vezetés közben fennálló monoton, ülő helyzet egészen sokat ronthat az egészségi állapotunkon. Ha gondjaink vannak a prosztatánkkal, vajon érdemes inkább lemondani a családi vakációt? Nem egészen, de ajánlatos pár fontos szabályt betartani, mielőtt útnak indulunk!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezért egészséges a rendszeres szex és a maszturbálás

Az orgazmus nagyon fontos. Nem csupán lelki, de testi betegségeket is megelőzhetünk a rendszeres örömszerzéssel.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezeket a sportokat kerülje, ha nem akar prosztatagyulladást

Beköszöntött a nyár, de a prosztatagyulladás kockázata nem csökken, ezért érdemes odafigyelni, milyen sportokkal ütjük el a szabadidőnket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A prosztataproblémákról igenis beszélni kell

Balázs és Lilla négy éve vannak együtt. Szeretik egymást, azt mondják, de magukban azt gondolják, kapcsolatuk korántsem olyan már, mint korábban.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha nem jön a baba , mi a teeendő? Mire gyanakodhatsz?

Andrea és Péter eldöntötték, hogy gyereket szeretnének. Hiába próbálkoztak azonban jó ideje, Andrea nem esett teherbe. Ha egy év is eltelik úgy, hogy
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Balatonkört végigtekerni nem csak a lábaknak lehet fájdalmas!

A Balatonkör Magyarország legkellemesebb kerékpártúra-útvonala. Mivel az ember ugyanott ér célba, ahol elrajtol, kényelmesen megtervezheti, hogy merre indul, mi az, amin hamar, még frissen túl szeretne esni, és mi maradhat a végére. Mind a 204 kilométer aszfaltozott, amit csak kevés, de viszonylag könnyen legyőzhető emelkedő tesz még változatosabbá.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezért veszélyes a prosztatagyulladás

A prosztatagyulladás a fiatalabb generációt sem kíméli: már a serdülőkor után bárkinél, bármikor kialakulhat. Egy kutatás szerint a kamasz fiúk majdnem 10 százaléka átesik ezen a fájdalmas betegségen.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Prosztatagondjai vannak? Ne aggódjon, még a hírességekkel is előfordul

A férfiak többsége nem mer orvoshoz fordulni, pedig ez elengedhetetlen a gyógyulás érdekében. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy nem szabad szégyenkezni, hiszen az alábbi hírességek is nyíltan beszéltek erről az „intim” problémájukról.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ne higgye el, hogy ez csak az idős férfiak gondja: így ismerje fel a prosztatagyulladást

A prosztatagyulladás az 50 évnél fiatalabb férfiak esetében a leggyakoribb, az 50 évnél idősebbeknél pedig a harmadik leggyakoribb urológiai probléma
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyszerű dolgok, amelyek prosztatagyulladást okozhatnak (x)

Egyszerű dolgok, amelyek prosztatagyulladást okozhatnak A krónikus prosztatagyulladás főleg a fiatal és a középkorú férfiakat érintő betegség. A
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezért érdemes időben észrevenni a prosztatagyulladást

Gyakran az egész életminőségünkre kihat a prosztatagyulladás, holott kezdetben olykor nem is egyértelmű, hogy egyáltalán betegek vagyunk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így keseríti meg az életünket a prosztatagyulladás

Banálisan hangzik, mégsem egyszerű betegség, hiszen a prosztatagyulladás az egész életünkre kihatással lehet, és még lelki bajokat is okozhat.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kicsi sugár, fájdalmas pisilés: ezek gyakori vizelési gondok férfiaknál! Mi lehet az oka, és hogyan segíthetünk mindezen? (x)

Szorongást okozhatnak a vizelési problémák Egy férfi számára sokkal kellemetlenebb lehet, ha vizelési problémákkal küzd. A nyilvános vécékben ki van
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tudta? Ezek az ételek felerősíthetik a prosztatagyulladás tüneteit!

Mivel jár a prosztatagyulladás? A prosztatagyulladás gyakori probléma a középkorú férfiak körében, diagnózisa és kezelése számos nehézséggel jár, és
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amilyen kicsi, annyira fontos és legalább annyira sok gondot tud okozni a férfiaknak

A prosztata tipikusan az a szerv, amelyről csak akkor hall az ember, ha gond van vele. Jellemző, hogy a szerv nevét a Google-ba beírva – a Wikipédia
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha ezeket a tüneteket tapasztalja, ne várjon tovább, forduljon orvoshoz!

A prosztatagyulladás nem játék, rendkívül kellemetlen tünetekkel jár, ráadásul komoly baj forrása is lehet, ha nem kezeljük időben. Mutatjuk a tüneteket: ha bármelyiket tapasztalja, forduljon mielőbb orvoshoz!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyarország és a prosztata: mi az, amiben különlegesek vagyunk?

A férfiak jelentős része élete során találkozik valamiféle prosztata-, vagyis dülmirigy-megbetegedéssel. Ilyen a prosztatagyulladás, a prosztata
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gatyaletolással jár, de életet menthet ez a vizsgálat

Egy szóval sem állítjuk, hogy a prosztata vizsgálata lélekemelő pillanatokat rejtene, viszont gyors, fájdalommentes, és ami a legfontosabb: életet menthet!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Betegségek, amelyekkel nem merünk orvoshoz menni

Nem azért, mert félünk a diagnózistól, hanem mert szégyelljük a problémát, és kínosnak érezzük beszélni róla, még egy orvos előtt is. Pedig a pontos diagnózis elengedhetetlen a megfelelő kezeléshez.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyerekes félelem miatt halnak meg férfiak

A férfiak olykor nagyon gyerekesen viselkednek. A macsóság maszkja mögé bújtatják a félelmeiket, szorongásaikat, és úgy tesznek, mintha sérthetetlenek
fel 0 le