#pop fm

24.hu 24.hu

Beperelték a Retro Rádiót, gond lehet a névvel

Azonnali bírósági intézkedést kezdeményeztek a pénteken induló Retro Rádióval szemben valószínűsített védjegybitorlásra hivatkozva. Ha elfogadják a kérelmet, nem használhatja a Retro nevet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bejelentették a Retro Rádió programját

Nem más, mint az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonában lévő Rádió 1 hálózat sajtósa adta ki a sajtóközleményt a holnapi indulásról és a műsorvezetőkről.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bejelentette a Vajna-közeli Retro Rádió, költözik az elnémíttatott Class FM országos frekvenciájára

Már mennek a promók az Andy Vajna közeli Retro Rádióban, hogy hamarosan átköltözik az egyetlen országos kereskedelmi rádiós frekvenciára.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Botrányos körülmények között indul az új országos kormányközeli rádió

A Médiatanács már azelőtt aláírta a kormányközeli, napokon belül elinduló POP FM/Retro Rádió médiaszolgáltatási szerződését, hogy a frekvenciára szintén pályázó Class FM fellebbezéseit a bíróság elbírálhatta volna.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nevet vált és már indul is az új országos kormányközeli rádió

A kormányközeli Hold Reklám Kft. hiába POP FM néven nyert a médiatanácsi pályázaton, végül Retro Rádióra változtatják a nevet. Az eddigi Retro Rádióból Magyar FM lesz. Villámgyorsan elindulnak, a Class FM hiába megy újra bíróságra.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lekapcsolták a Rádió 1-et két városban

Azért némultak el Balázsék Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron, hogy elindulhasson egy országos vételkörzetű kormányközeli kereskedelmi rádió, a POP FM.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megerősítették: indulhat a POP FM a Class FM helyén

Az új kormányközeli rádiót működtető Hold Reklámnak 120 napja van elindítania az országos sugárzást, de le kell mondania két városban meglévő helyi frekvenciájáról.
fel 0 le
444 444

A Médiatanács döntött: kormányközeli rádió indulhat a Class FM helyén

Nem volt nehéz a döntés, hiszen a két pályázó közül az egyiket már formai okokra hivatkozva korábban kizárta a csak a Fidesz delegáltjaiból álló testület.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Class FM helyén kormányközeli rádió indul

A Médiatanács a héten eldöntötte, hogy a kormányközeli pályázónak, a Hold Reklám Kft.-nek adja a Class FM egykori országos frekvenciáját. Indulhat a POP FM, tovább nő Orbán Viktor médiarendszere.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felfüggesztették az országos kereskedelmi rádiós pályázatot

A Médiatanács a Class FM egykori frekvenciájára vonatkozó pályázatot az ellene a múlt héten megindított per miatt kénytelen felfüggeszteni. Szombathelyen plusz öt évre műsorszolgáltatási jogosultságot kapott a Rádió 1.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amerikából lassítják Andy Vajnáék térhódítását

Csúszik a kormánybiztoshoz közeli új országos kereskedelmi rádió indulása, a másik pályázó, az amerikai Michael McNutt cége ugyanis a múlt héten újabb pert indított a Médiatanács ellen, a testület pedig kénytelen felfüggeszteni a pályázatot.
fel 0 le
444 444

Pont egy olyan cég maradt egyedüliként versenyben az egyetlen országos kereskedelmi rádiós frekvenciáért, amelynek vezetője szoros kapcsolatban van Andy Vajnával

POP FM lehet Bakai Mátyás új rádiójának a neve.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eldőlni látszik, ki indíthat országos rádiót

A Médiatanács pályázatán egyedüliként bent maradó kft. ügyvezetője és tulajdonosa néhány hónapja még Andy Vajna filmügyi kormánybiztosnak dolgozott, sőt a cég jelenleg is a Rádió 1 partnere.
fel 0 le