#rejtély

24.hu 24.hu

Rejtélyesen bekapcsoló krumpliaprító ölt meg egy fiatal nőt Brazíliában

A 24 éves nő nővérnek tanult, de a jobb élet reményében elköltözött és egy gyárban helyezkedett el. The post Rejtélyesen bekapcsoló krumpliaprító ölt meg egy fiatal nőt Brazíliában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Rejtélyes birkaséta Kínában: két hete megállás nélkül megy körbe-körbe több száz állat

Mindenki értetlenül áll az események előtt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megoldódhatott Bruce Lee halálának rejtélye

Egy új kutatás oldhatta meg a rejtélyt. The post Megoldódhatott Bruce Lee halálának rejtélye first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Boldog fotót posztolt négy főiskolás barát, pár órával később megölték őket

Keveset árul el a rendőrség az elképesztő tragédiáról. The post Boldog fotót posztolt négy főiskolás barát, pár órával később megölték őket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rejtély, hogyan került a világháborús hajó egy tó fenekére

A hajót a második világháború idején használták, egyelőre nem tisztázott, hogy miként került egy kaliforniai víztározó fenekére. The post Rejtély, hogyan került a világháborús hajó egy tó fenekére first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ez az evolúció kétmilliárd éves rejtélye

Látjuk a kiindulópontot és a végeredményt, a folyamatot azonban nem ismerjük: olyan, mintha egy leeresztett léggömb hirtelen bonyolult ugrálóvárrá válna. The post Ez az evolúció kétmilliárd éves rejtélye first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Másfél hónap után jött rá az amerikai nő, mitől vérzik a fal a fürdőszobájában

Szerencsére nem démonok szállták meg a házat. The post Másfél hónap után jött rá az amerikai nő, mitől vérzik a fal a fürdőszobájában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Valószínű, hogy megtalálták a lett partoknál rejtélyes körülmények között lezuhant repülő maradványait a tenger mélyén

Emberi maradványokat és törmeléket találtak a Balti-tenger felett rejtélyes körülmények között eltűnt magánrepülőgép utáni kutatás során Lettország partjai előtt – közölte Peteris Subbota korvettkapitány, a lett haditengerészet kereső-mentő tevékenységét összehangoló központjának vezetője.Mint mondta, feltételezhetően a szerencsétlenséggel kapcsolatba hozható emberi holttestek maradványait találták meg a kutatás során a lett parti őrség hajói és...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rejtélyes repülő bukkant fel a Google Térképen

De hogy került oda...? The post Rejtélyes repülő bukkant fel a Google Térképen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

74 év után megoldották Ausztrália legrejtélyesebb ügyét, a „somertoni férfi” esetét

Kutatók azt állítják, megoldották Ausztrália egyik legrejtélyesebb esetét, és azonosították a „somertoni férfit”, akit 1948-ban holtan találtak a dél-ausztráliai Adelaide város Somerton nevű tengerparti részén. Az ügy már 74 éve tartja lázban az ausztrál közvéleményt, számos összeesküvés-elmélet is szövődött a mindezidáig azonosítatlan halott köré, aki egyes elméletek szerint kém volt, mások szerint egy elhagyott szerelmes, aki véget vetett az...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiderült, mi okozta a rejtélyes rózsaszín derengést Ausztrália egén

Nem az idegenek érkeztek meg. The post Kiderült, mi okozta a rejtélyes rózsaszín derengést Ausztrália egén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Legyet festettek egy XV. századi női portréra, nem tudni pontosan, miért

A londoni National Gallery egyik legérdekesebb képére nincs egyértelmű magyarázat. The post Legyet festettek egy XV. századi női portréra, nem tudni pontosan, miért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy bezárt bár fagyasztójából került elő egy tíz éve eltűnt férfi holtteste

A férfit 2012 februárjában látták utoljára élve. The post Egy bezárt bár fagyasztójából került elő egy tíz éve eltűnt férfi holtteste first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Rejtélyes robbanás volt az éjjel Zágrábban

Csütörtök éjjel 11 körül kezdtek csörögni a telefonok a zágrábi rendőrkapitányságon, a város déli részén, a népszerű pihenőhely, a Jarun tó környékén élők jelentették, hogy nagy robbanás rázta meg a környéket. Beszámolóik szerint a robbanás előtt egy tárgyat láttak lezuhanni a levegőből, jelentette a Jutarnji List.A kiérkező rendőrök a tó körüli zöldterületen három méter átmérőjű kráterre bukkantak, később pedig két ejtőernyőt, valamint egy repülő vagy drón, a The Drive szerint egy, az...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rejtélyes módon pusztult el két állatkerti orrszarvú

Két nappal egy fiatal hím orrszarvú, Tayo halála után az anyaállatot, Marcitát is holtan találták karámjában az erfurti állatkertben. The post Rejtélyes módon pusztult el két állatkerti orrszarvú first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rejtélyes kísértethajót találtak Thai-öbölben

Nincs rajta személyzet, nincs rakománya, és nincsenek papírjai. The post Rejtélyes kísértethajót találtak Thai-öbölben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fény derül a Bermuda-háromszög titkaira

Egy dokumentumsorozatban keresik a választ a Bermuda-háromszög állítólagos rejtélyeire. The post Fény derül a Bermuda-háromszög titkaira first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szenteste égett porrá a házuk, de a pokol csak ezután jött – az eltűnt Sodder gyerekek története

A Sodder család élete szenteste hullott darabokra: otthonuk leégett, a család öt gyerekének nyoma veszett. A tragédiában az a legfélelmetesebb, hogy nagy eséllyel nem estek a tűz áldozatául. The post Szenteste égett porrá a házuk, de a pokol csak ezután jött – az eltűnt Sodder gyerekek története first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egy férfi a jelek szerint rendszeresen agyba-főbe verheti Magyarország legfelső vezetését, mégsem állítja meg senki

Észre sem vette az ország, de egy MSZP-közeli politikai oldal, a Balra Magyar rendszeresen arról számol be, hogy – a címek alapján – Juszt László, a 69 éves riporter többször is agyba-főbe verte Magyarország legfelső vezetését, mégsem állítja meg senki. Ilyen brutális balos terror még sosem volt Magyarországon.Először még csak a verbális agresszió ment.Aztán jött az ámokfutás, a fizikai erőszak.És nem csak Juszt László kezdett aprításba, nem csoda,...
fel 0 le
444 444

Rejtélyes módon hullanak a zsiráfok a dallasi állatkertben

Egy hónapon belül három zsiráf pusztult el a dallasi állatkertben. Auggie-t október 22-én, Jesse-t 29-én vesztették el, néhány napos betegeskedés után. Az eddigi vizsgálatok alapján mindkettejüknek a májával volt problémája, és bár egyelőre nem sikerült minden kétséget kizáró bizonyítékot találni, az orvosok gyanítják, hogy a két halálesetnek köze lehet egymáshoz. Találgatnak, mi állhat a háttérben: méreganyaggal, rejtélyes betegséggel, netán...
fel 0 le