#rudas fürdő

24.hu 24.hu

Elharapózott nyilvános szexre és a turistákra hivatkozva szüntette meg a péntek délutáni férfinapot a Rudas

A Rudas Fürdő törzsvendégei sérelmezik a kötényes férfinap péntek délutáni megszüntetését, a fürdő vezetősége szerint a közerkölcsöt sértő jelenetek is indokolták a lépést.
fel 0 le
444 444

Az elharapózott nyíltszíni szex és a turisták miatt szüntették meg a péntek délutáni meztelen férfifürdőzést a Rudasban

Néhány törzsvendég viszont nem akarja elfogadni, hogy szerintük a fogalmatlan turisták miatt lerombolják az évszázados magyar fürdőkultúrát.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Modern világváros válhatott volna a háború sújtotta Budapestből

A két világháború közti színházi- és filmvilág meghatározó tervezője elsőként, alig néhány héttel a fegyverropogás megszűnése után tette közzé a város képét teljesen átrajzoló ötleteit. Máig egyetlen darabka valósult meg belőle.
fel 0 le
444 444

Nem is hónapok óta, hanem 7-8 éve engedi a Rudas fürdő az ürüléket a Dunába, de észre sem vette

Elképesztő, de a fővárosi gyógyfürdőcég saját, a felelősséget továbbtoló emailjéből derült ki, hogy hét éven át egyszerűen nem vették észre, hogy az összes náluk keletkező kakát és pisát a folyóba engedik.
fel 0 le
444 444

A Rudas fürdőből hosszú hónapokig folyt szennyvíz a Dunába, és bár a hibát elvileg májusban kijavították, azóta is tovább szennyezik a folyót tamponokkal és ürülékkel

A notórius szennyezőket lelkes horgászok plusz a 444 érdeklődése miatt állították le, de csak azért, mert a Csatornázási Művek komolyan vette a dolgot.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ilyenek is lehetnének ma a főváros szívének terei

Feltéve, ha a harmincas évek újító szellemű építészeinek munkái nem maradnak a rajzasztalon.
fel 0 le