#szexuális élet

24.hu 24.hu

A telefonszexet csak elkezdeni nehéz

Az újdonság a szexben sokak kívánsága, és ehhez néha elég a legkézenfekvőbb eszköz is. The post A telefonszexet csak elkezdeni nehéz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amikor a szex miatt kell a balesetire menni

Kilenc évnyi adatot tettek közzé arról, hány esetben kellett a beszorult vibrátorok és dildók miatt intézkedniük az orvosoknak. The post Amikor a szex miatt kell a balesetire menni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mit jelent, hogy rossz vagy az ágyban?

Sok mindennel el lehet szúrni a szexet. The post Mit jelent, hogy rossz vagy az ágyban? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tényleg számít, mit csinálsz közvetlenül szex után

Az ölelés, a csókok következhetnek közvetlenül az aktus után – de akár egy szexuális játékszer is előkerülhet. The post Tényleg számít, mit csinálsz közvetlenül szex után first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szex az első randin: mikor jó és mikor nem?

Oké csókolózni az első randin? És az ölelés? The post Szex az első randin: mikor jó és mikor nem? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Titkoljuk a pornónézést a partnerünk elől

A pornónézés mellett sokszor azt is titkoljuk a párunk elől, ha a korábbi partnerüket érzelmileg megcsaltuk. The post Titkoljuk a pornónézést a partnerünk elől first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az előjáték akkor jó, ha lassú

Felizgat, fenntartja a vágyat, növeli az orgazmus esélyét és nagyon jó érzés. Ez az előjáték. The post Az előjáték akkor jó, ha lassú first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha évente már tízszer sincs szex

Ötlépéses program segít abban, hogyan vezessük vissza újra a szexet a házasságba, párkapcsolatba. The post Ha évente már tízszer sincs szex first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha rég volt szex és újrakezdenéd

Végre egy reality, amiből megtanulhatjuk, hogyan ismerkedjünk jól. The post Ha rég volt szex és újrakezdenéd first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Honnan lehet tudni, hogy passzoltok a szexben?

Ha a szexben, a vágyakban nagy az eltérés, ha a szexuális kompatibilitás nem igazán van jelen, elégedetlenebbek lehetünk a párkapcsolattal. The post Honnan lehet tudni, hogy passzoltok a szexben? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha nem kezdeményezett volna, akkor is akarnám a szexet?

És vajon hányszor csinálunk valamit az ágyban csak azért, mert viszonzást várunk cserébe? Ez is egyike azoknak a kérdéseknek, amiket őszintén meg kell magunknak válaszolni. The post Ha nem kezdeményezett volna, akkor is akarnám a szexet? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A jó szexhez nagyon kell a medencefenék is

Megérkezik a szexben a tetőpont akkor is, ha csak az érzékeinkre figyelünk. Az önfejlesztés pedig sosem árt. The post A jó szexhez nagyon kell a medencefenék is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A szexben sem lehet megállítani az érzelmeket

A szeretet és a biztonság érzései ugyanúgy fontosak a szexben a férfiak számára is. The post A szexben sem lehet megállítani az érzelmeket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A horkolás hatással van a szexuális életre

Néha egészen hétköznapi okai is lehetnek a merevedési zavarnak. The post A horkolás hatással van a szexuális életre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A szex nélküli házasság okai

Alkalmas a hétköznapi időbeosztásunk az intimitásra? A hálószobánk valóban privát tér? The post A szex nélküli házasság okai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha nehéz szex közben jelen lenni

Van, hogy nehezen tudunk arra koncentrálni, amire kellene. The post Ha nehéz szex közben jelen lenni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha fél év után nem működik a szex, később se fog

Az induló szerelmi kapcsolatokban már az elején látni, hogy melyik területen lesznek problémák később. The post Ha fél év után nem működik a szex, később se fog first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy tanulmány szerint az orális szex növeli a szájrák kockázatát

Vajon csökkenni fog a kutatás hatására az orális szexuális együttlétek száma?
fel 0 le
24.hu 24.hu

A hűtlenség nem a szexről szól

A félrelépéseket hajlamosak vagyunk a szexmentes mindennapokra hárítani, ezzel egyúttal azt is üzenjük a külvilágnak, hogy a titkos viszony a szexről szól. Pedig valójában nem a szex a lényege.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha csak ünnepnapokon van szex, az már probléma – de van megoldás

A kiszámítható, már-már unalmas mindennapokból általában a meglepetések és újdonságok hiányoznak.
fel 0 le