#telekom

24.hu 24.hu

Hatalmas lehetőség van a kezünkben, de még kevesen élnek vele

Öt kérdést tettünk fel az olvasóinknak, hogy kiderítsük, ki és miért kapja a legjobb értékeléseket. A tudatos online jelenlét mind a felhasználóknak, vásárlóknak és a vállalkozásoknak elengedhetetlen, mert csak nyerni lehet vele. Így értékelünk. The post Hatalmas lehetőség van a kezünkben, de még kevesen élnek vele first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így tedd megbízhatóbbá az otthoni wifidet, megmutatjuk, miért éri meg

Sok dolog van, amire nem is gondolunk, de sokat javíthat az otthoni internetünk minőségén. Így pedig annyit játszhatunk, filmezhetünk és beszélgethetünk, amennyit szeretnénk. The post Így tedd megbízhatóbbá az otthoni wifidet, megmutatjuk, miért éri meg first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zsidró Tamás: Ha valaki panaszkodik, vagy jót ír, elvárja, hogy gyorsan reagáljak

Zsidró Tamás 25 éve nyitotta meg szalonját, ekkor az online tér még nem létezett, így szájról szájra terjedtek az elégedett kuncsaftok ajánlásai. Péter és Áron három éve indította el mobil autómosó bizniszét, a CleanGo-t. Tőlük fogjuk most hallani, hogy a sikerhez elengedhetetlenek a megrendelők, vásárlók nyilvánosan értékelései. The post Zsidró Tamás: Ha valaki panaszkodik, vagy jót ír, elvárja, hogy gyorsan reagáljak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A vendégek emelték magasba a Batthyány tér rejtett csodakávézóját

Nyitottsággal, leleménnyel és minőséggel állította saját oldalára a Google-t a Batthyány téri Vásárcsarnok épületében működő, pazar kilátásáról is híres Steamhouse Cafe. A kávézónak a vírus miatt is bizonyítania kellett problémamegoldó képességét és ahogy indulásuk idején, most is eredményesen támaszkodnak az online térre, illetve vásárlóik visszajelzéseire. Az online kapott értékelések erejéről Lonkai Mártonnal beszélgettünk. The post A vendégek emelték magasba a Batthyány tér rejtett...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így igazodott az életünkhöz a wifi, és még nincs vége a fejlődésnek

A wifi története messzebbre nyúlik, mint gondolnánk. A vezeték nélküli kommunikációról már Nikola Tesla is alkotott teóriákat 1929-ben, aki már akkor megjósolta, hogy az emberek egy napon vezetékek nélkül kommunikálhatnak majd egymással olyan eszközökön keresztül, melyek elférnek a zsebeikben. The post Így igazodott az életünkhöz a wifi, és még nincs vége a fejlődésnek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gianni Annoni: Most a jó hírünk tart minket életben

Gianni Annoni sokak számára a televízióból és az újságokból lehet ismerős, pedig az üzletember igazi terepe a vendéglátás. Olasz étterme, a Trattoria Pomo D’Oro csaknem két évtizede szolgálja a vendégeket az Arany János utcában. Ennyi idő alatt az élet megedzette az étterem csapatát, a vírus miatti lezárás azonban teljesen új megoldásokat követelt. Gianni Annonival arról beszélgettünk, hogy hogyan indította el, majd a mostani helyzetben hogyan tartotta meg az éttermet jó híre és a vendégek...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Segíts kideríteni, ki és miért kapja a legjobb netes értékeléseket!

A vélemény ugyanis fontos és valódi lehetőség az online világban: egyre többen alapos kutakodás, utánajárás után döntenek arról, hogy melyik fodrászhoz menjenek, hol ebédeljenek vagy melyik webshopból rendeljenek. Szavazásunkkal segíthetsz kideríteni, hogy állnak a fogyasztók, vásárólók az online értékelésekhez! The post Segíts kideríteni, ki és miért kapja a legjobb netes értékeléseket! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem elég jó a Wi-Fi jel a kisszobában? Itt a megoldás! (x)

A Telekom Okoswifi Rendszerével a te otthoni neted is új szintre léphet! Még akkor is, ha mindenki otthonról kénytelen most dolgozni vagy tanulni, a lakás minden sarkából. Végre vége a router mellett ülésnek, hiszen mostantól mindenhol ugyanolyan jó lehet a hálózat. The post Nem elég jó a Wi-Fi jel a kisszobában? Itt a megoldás! (x) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem gondolná, mitől lehet gyenge a wifije

Főleg a világjárvány idején vált kiemelt fontosságúvá a megbízható otthoni wifi, hiszen a lakás sokak számára vált munkahellyé és tanteremmé is. Legyen szó akár a kötelező tevékenységeink elvégzéséről, vagy az esti kikapcsolódásról, rendkívül bosszantó tud lenni, ha itt-ott gyengébb a kapcsolat, rosszabb esetben nem is észlelhető. Ennek számos oka lehet, olyan dolgok is, amire nem gondolnánk. The post Nem gondolná, mitől lehet gyenge a wifije first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Telekom TV: az új tévészolgáltatás már a 4K-t is tudja

Március 23-tól a Telekom már Android TV rendszerű beltéri egységgel biztosítja a TV szolgáltatást az új előfizetőinek, amikhez külön már 4K minőségű csatornák is igényelhetők. The post Telekom TV: az új tévészolgáltatás már a 4K-t is tudja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Itt a jövő SIM-kártyája, amit már kézbe sem kell venni, csak letölteni (x)

Egyszerű, gyors, kényelmes – manapság sok mindenre húzzák rá ezeket a jelzőket, de lássuk, hogy a hétköznapokban milyen valódi előnyöket hoz a SIM kártyák következő generációja, az eSIM, aminek bevezetésében Magyarország az élen jár. The post Itt a jövő SIM-kártyája, amit már kézbe sem kell venni, csak letölteni (x) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyitva vannak a mobilszolgáltatók ügyfélszolgálatai, de csak bizonyos esetekre

Kizárólag az informatikai és kommunikációseszköz-javítási szolgáltatás, illetve az azzal kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenység céljából. The post Nyitva vannak a mobilszolgáltatók ügyfélszolgálatai, de csak bizonyos esetekre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mobilszolgáltatók: maradnak a kedvezmények a távoktatás támogatásához

Egyes meghatározott oldalak látogatása nem csökkenti az előfizetők adatkeretét. The post Mobilszolgáltatók: maradnak a kedvezmények a távoktatás támogatásához first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

150 milliárd forintért keltek el a lejáró mobilfrekvenciák

A Telekom, a Telenor és a Vodafone vett részt a liciten. The post 150 milliárd forintért keltek el a lejáró mobilfrekvenciák first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Soha nem mobilneteztünk annyit, mint tavaly

És nem meglepő: lejtmenetben az SMS.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lesz egy szilveszteri buli Budapesten, ahol mégis ott lehet lenni, csak kicsit másképpen (X)

Orbán Viktor december elején kimondta, így kimondatódott, hogy december 31-én is marad a kijárási korlátozás, amiből egyenesen következik, hogy lőttek az össznépi szilveszteri buliknak.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az időseket főleg az orvos tudja rávenni egy okoseszköz használatára

Ha az egészségmegőrzésben valamilyen okos megoldásra váltanak, akkor az orvos tanácsa nyom a legtöbbet a latban.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy Benny Hill show-t hoztunk össze, miközben figyeltük a gyereket és rettegtünk, hogy meglát minket

Mikor és hová menjen először a gyerek önállóan? Elég nagy már egy 10 éves? Túl messze van az iskola, ha kétszer is át kell szállni? Az első önálló utazás fontos fejlődési lépcső: a gyerekbe és a szülő önmagába vetett bizalmának jele. Hogyan lehet megbirkózni azzal, hogy el kell engednünk egy kicsit a gyerekünk kezét? Erről és a túlféltés esetleges veszélyeiről beszélgettünk gyakorló szülőkkel és pszichológussal.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ajándék mobilnetet kapnak a telekomosok

Az ünnepekre készülődve a Telekom korlátlan mobilnetet vagy beszélgetést ajándékoz minden ügyfelének.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A járvány lassítja az 5G terjedését, de Magyarország jól áll

Itthon két szolgáltató biztosít kereskedelmi 5G szolgáltatást, ezzel jól teljesítünk a regionális versenyben.
fel 0 le