#tesla

24.hu 24.hu

Lebuktatta a Tesla kamerája a férfit, aki eljátszotta, hogy elütötték

Profi labdarúgókat idéző látványossággal fetrengett. The post Lebuktatta a Tesla kamerája a férfit, aki eljátszotta, hogy elütötték first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Teljes önvezetés”? – megütheti a bokáját a Tesla az autóik félrevezető marketingje miatt

Gyakran történnek olyan balesetek az amerikai utakon, amelyek legfőbb oka, hogy a felelőtlen autósok túl komolyan veszik a Tesla félrevezető marketingjét. A cég elektromos autói ugyanis a közhiedelemmel ellentétben nem önvezetők. The post „Teljes önvezetés”? – megütheti a bokáját a Tesla az autóik félrevezető marketingje miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Vizsgálat indul Amerikában, hogy miért hajt bele néha villódzó dolgokba a Teslák robotpilótája

Vizsgálatot indít az amerikai közlekedési hatóság a Tesla elektromos autók önvezető rendszere által okozott balesetek miatt. Az Autopilot fantázianévre hallgató rendszer ugyanis néha belehajt az út szélén álló, villódzó dolgokba, például mentőkbe és tűzoltó autókba és jelzőlámpákba. A közlekedésbiztonsági hatóság 11 ilyen balesetet azonosított, amelyekben 17 ember megsérült, egy pedig életét vesztette. Ezek miatt az esetek miatt 765 ezer Teslát kell...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Benzinkútnak csapódott, és rommá égett egy Tesla

Valószínűleg nem így gondolták a környezetvédők, hogy az elektromos autók megszüntetik a benzinkutakat. The post Benzinkútnak csapódott, és rommá égett egy Tesla first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több százezer elektromos autóját hívta vissza a Tesla Kínában

A meghibásodás szélsőséges esetben akár karambolhoz is vezethet. The post Több százezer elektromos autóját hívta vissza a Tesla Kínában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A 10 hónapos fia töltötte le az önvezető frissítést a Teslájukhoz, ő pedig túl későn kapcsolt

A Tesla online fizetési mechanizmusának súlyos hibájára – miszerint nem kér jelszót vagy újbóli megerősítést a fizetés előtt – egy amerikai anya hívta fel a figyelmet TikTokon, aki napokkal a rendelés után, a bankszámlakivonatából vette észre, hogy már önvezető funkciója is van a kocsijának. The post A 10 hónapos fia töltötte le az önvezető frissítést a Teslájukhoz, ő pedig túl későn kapcsolt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Musk csak ügyvédi jóváhagyással posztolhatna a Tesláról Twitterre, de többször is megszegte ezt

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) úgy találta, hogy Elon Musk kétszer is megsértette a megállapodást, amit a SEC és a Tesla vezetője kötött 2018-ban a Wall Street Journal információi szerint. A SEC és a Tesla akkor arról állapodott meg, hogy Musk csak ügyvédi jóváhagyással posztolhat Twitterre a vállalattal kapcsolatos posztokat. Ugyanakkor a WSJ által megismert dokumentumokból kiderül, hogy Musk nem hagyatta jóvá a jogi részleggel azt a 2020 márciusi...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A TikTokra posztolt videót, mielőtt halálos balesetet szenvedett egy Tesla tulaj

Újabb tragédia fűződik az autopilot módhoz. The post A TikTokra posztolt videót, mielőtt halálos balesetet szenvedett egy Tesla tulaj first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zuhan a bitcoin árfolyama Elon Musk bejelentése után

A bitcoin karbonlábnyoma nagyjából Szingapúréval egyezik meg. The post Zuhan a bitcoin árfolyama Elon Musk bejelentése után first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ha eddig nem vett bitcoinért Teslát, akkor most már nem is fog

Két hónapig sem élt a lehetőség, Elon Musk környezetvédelmi megfontolásból máris visszavonta.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Letartóztatták az amerikai férfit, aki az önvezető Teslája hátsó ülésén furikázott

Nem először követte el ugyanezt a szabálysértést. The post Letartóztatták az amerikai férfit, aki az önvezető Teslája hátsó ülésén furikázott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Elon Musk eltúlozza a Tesla önvezető rendszerének képességeit – árulta el a cég egyik vezető fejlesztője egy meghallgatáson

„Elon tweetjei nincsenek összhangban a mérnöki realitásokkal” – mondta a fejlesztő a hatóságoknak. Az erről készült feljegyzés egy közérdekű adatkérés után lett nyilvános.
fel 0 le
444 444

Percenként termelnek többszázezer dollár bevételt a legnagyobb netes cégek

Az Amazon 2021 első negyedévében már a millió dolláros percenkénti árbevételt is megközelítette.
fel 0 le
444 444

Musk szerint nem volt bekapcsolva az önvezető funkció a Teslában, ami Texasban szenvedett balesetet

A balesetben két ember meghalt, és a rendőrség szerint senki nem ült a vezetőülésen.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ketten meghaltak, amikor egy önvezető Tesla nekiment egy fának

Nem ült senki a volán mögött. The post Ketten meghaltak, amikor egy önvezető Tesla nekiment egy fának first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Két férfi meghalt Texasban a Tesla robotpilótája miatt

Az egyik férfi a baleset idején az anyósülésen ült, a másik pedig a hátsó ülésen.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Furcsa dolog történik, ha arra kérnek egy Teslát, hogy „nyissa ki a segglyukát”

A Teslánál nem ismer határokat a fejlesztők altáji humor iránti rajongása. The post Furcsa dolog történik, ha arra kérnek egy Teslát, hogy „nyissa ki a segglyukát" first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rekordszámú autót szállított le a Tesla

Az elemzői várakozásokat felülmúlva 184 800 járműt szállítottak ki világszerte. The post Rekordszámú autót szállított le a Tesla first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már bitcoinnal is lehet fizetni a Tesla autóiért

A cég a befolyó bitcoint nem váltja át, megmarad bitcoinként. The post Már bitcoinnal is lehet fizetni a Tesla autóiért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Vizsgálják a Tesla önvezető rendszerét, miután újabb balesetet okozott

Egy parkoló járőrautónak ütközött egy Tesla.
fel 0 le