#videojáték

24.hu 24.hu

Játékok is jöhetnek a Netflixre

Fontos lépést tehet a streamingóriás. The post Játékok is jöhetnek a Netflixre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

1,56 millió dollárért kelt el egy 1996-os, kibontatlan Super Mario 64-es játék

Egy vasárnapi árverésen 1,56 millió dollárért, vagyis durván 470 millió forintért kelt el a Super Mario 64 nevű videójáték - ez volt a Super Mario-univerzum első 3D-s játéka - bontatlan, 1996-ban gyártott példánya. A minden idők egyik legjobb játékának tartott SM 64 a Nintendo 1996-97-ben piacra dobott konzoljához, a Nintendo 64-hez készült.Ezen a hosszú hétvégén igencsak felpörgött az antik játékok piaca: az 1,56 milliós példány mindössze kétnapos...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felfoghatatlan összegért kelt el egy régi Super Mario

Ennyi pénzt még sohasem adtak egyetlen videojátékért sem a Heritage árverésén. The post Felfoghatatlan összegért kelt el egy régi Super Mario first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

PC-re és iOS-re is megérkezett a felhő alapú Xbox Game Pass

Android után végre PC-n és Apple-féle eszközökön is streamelhetők az Xbox Game Pass játékai. The post PC-re és iOS-re is megérkezett a felhő alapú Xbox Game Pass first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mutassa meg a gyereknek, hogyan játszottunk a 80-as években!

Június 19-től a az ország legnagyobb játékkonzol-gyűjteménye várja az érdeklődőket az Eötvös10-ben. The post Mutassa meg a gyereknek, hogyan játszottunk a 80-as években! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Júniusban okostévékre is megérkezik a Google Stadia

Végre okostévékre is megérkezik a Google videójáték streamelős szolgáltatása. The post Júniusban okostévékre is megérkezik a Google Stadia first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nextgen játékok is játszhatók lesznek a régebbi Xbox One konzolokon

A Microsoft játékstreamelős szolgáltatása még idén megérkezhet az előző generációs konzolokra. The post A nextgen játékok is játszhatók lesznek a régebbi Xbox One konzolokon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megvan, mikor jön a Diablo II felújított változata

Már csak pár hónapot kell várni. The post Megvan, mikor jön a Diablo II felújított változata first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megvan, mikor tér vissza az egyik legnagyobb játéklegenda

A Microsoft bejelentette, mikor érkezik az Age of Empires 4. The post Megvan, mikor tér vissza az egyik legnagyobb játéklegenda first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Returnal: Idétlen időkig egy idegen bolygón

Ha szeretted a Dark Soulst és van egy PlayStation 5-öd, akkor ez a játék neked készült. The post Returnal: Idétlen időkig egy idegen bolygón first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Saját múzeumot nyit a Nintendo

A cég a játékait és történetét akarja bemutatni a Nintendo Gallery-ben. The post Saját múzeumot nyit a Nintendo first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nemsokára bemutatkozhat az új Nintendo Switch

A források szerint júniusra várható a bejelentés. The post Nemsokára bemutatkozhat az új Nintendo Switch first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Holnaptól bárki Rambo vagy John McClane lehet

Belebújhatunk mindkét akcióhős bőrébe a legújabb Call of Duty-játékokban. The post Holnaptól bárki Rambo vagy John McClane lehet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már tizenöt magyarországnyi ember vett magának GTA V-öt

Rerkordbevételt ért el a legutóbbi üzleti évben a GTA-sorozatot is kiadó Take-Two Interactive. The post Már tizenöt magyarországnyi ember vett magának GTA V-öt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új esélyt kapott egy elfeledett klasszikus

A NieR Replicant ver.1.22474487139... egy olyan, gyönyörűen melankolikus, szívszorító történettel várja a játékosokat, amit mindenkinek érdemes átélnie. The post Új esélyt kapott egy elfeledett klasszikus first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tartja az idei megjelenését a PlayStation 5 legjobban várt játéka

Az eredeti terveknek megfelelően még idén a boltokba kerülhet a Horizon: Forbidden West. The post Tartja az idei megjelenését a PlayStation 5 legjobban várt játéka first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Még jövőre is hiány lehet a PlayStation 5-ből

A Sony pénzügyi igazgatója szerint még egy jó darabig nem tudják kielégíteni a vásárlói igényeket. The post Még jövőre is hiány lehet a PlayStation 5-ből first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már jövőre jöhet az újabb PlayStation 5 modell

A hírek szerint az új modellekbe már 6 nanométeres gyártási technológiával készült processzor kerülhet. The post Már jövőre jöhet az újabb PlayStation 5 modell first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bődületes pénzt termelt a Fortnite három év alatt

Végre konkrét számok is kiderültek. The post Bődületes pénzt termelt a Fortnite három év alatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Resident Evil Village: örülök, hogy nem éjszaka álltam neki

Hiába beszélünk egy 25 éve tartó szériáról, ezúttal is akadtak olyan pillanatok, amik szó szerint a frászt hozták rám. The post Resident Evil Village: örülök, hogy nem éjszaka álltam neki first appeared on 24.hu.
fel 0 le