#zivatar

24.hu 24.hu

Rövid időre visszatér a napsütés, majd újabb hidegfront jön

Szombatra többnyire megnyugszik az idő, de három megyére figyelmeztetést adtak ki a zivatarok miatt. A vasárnap még mozgalmasabb lesz. The post Rövid időre visszatér a napsütés, majd újabb hidegfront jön first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Harminc fok is lehet ma, egyetlen megyére adtak ki figyelmeztetést

Késő estére 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet. The post Harminc fok is lehet ma, egyetlen megyére adtak ki figyelmeztetést first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Öt megyében zivatarokra figyelmeztetnek

Főként az ország keleti harmadában számíthatunk nagyobb eséllyel többnyire esőre. The post Öt megyében zivatarokra figyelmeztetnek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Eső vet véget a nyárnak

Sokfelé esős, zivataros idővel kezdődik a hét, és így ér véget a nyár. A hét második felében több lesz a napsütés, többfelé továbbra is várhatók 20 fok feletti, néhol akár 25 fok körüli csúcsértékek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.HétfőA többórás napsütés mellett csak elvétve fordul elő zápor, zivatar. Északkeleten tartósan borult maradhat az ég, arrafelé még délután is eshet. Emellett délután nyugat...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fél országra figyelmeztetést adtak ki zivatarok miatt

A hőmérséklet kora délután 16 és 22, késő este 11 és 16 fok között valószínű. The post A fél országra figyelmeztetést adtak ki zivatarok miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Betört a hidegfront, országos figyelmeztetést adtak ki

A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul. The post Betört a hidegfront, országos figyelmeztetést adtak ki first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Napos szombatunk lesz, de jöhet zivatar is

A légmozgás jobbára gyenge vagy mérsékelt marad. The post Napos szombatunk lesz, de jöhet zivatar is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szinte a teljes országra riasztást adtak ki a zivatarok miatt

28 foknál sehol nem lesz ma melegebb hazánkban. The post Szinte a teljes országra riasztást adtak ki a zivatarok miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Különös zivatarok érték hazánkat

Száraz zivatarban a fejünk fölött dörög és villámlik, miközben egy csepp eső sem esik. The post Különös zivatarok érték hazánkat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Óriásit zuhan a hőmérséklet

Főleg északnyugaton hoz komoly viharokat az este érkező hidegfront, kedden több helyen napközben is csak 22-23 fokot mérhetünk. The post Óriásit zuhan a hőmérséklet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zivatarveszély és hőség miatt is másodfokú figyelmeztetést adtak ki

A zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek. The post Zivatarveszély és hőség miatt is másodfokú figyelmeztetést adtak ki first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőség és zivatarveszély miatt adtak ki figyelmeztetést Vasárnapra

Nagyon meleg lehet, délután pedig jönnek a zivatarok. The post Hőség és zivatarveszély miatt adtak ki figyelmeztetést Vasárnapra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ma is 35 fokos hőségre számíthat

Ettől függetlenül az északnyugati és északi megyékben zápor és zivatar is várható. The post Ma is 35 fokos hőségre számíthat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőség és zivatarok miatt adott ki vészjelzéseket a meteorológiai szolgálat

Az első- és másodfokú figyelmeztetések több megyét is érintenek. The post Hőség és zivatarok miatt adott ki vészjelzéseket a meteorológiai szolgálat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zivatarok miatt már az egész országra riasztást adtak ki

A figyelmeztetésből csütörtök délelőttre riasztás lett. The post Zivatarok miatt már az egész országra riasztást adtak ki first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Másodfokú figyelmeztetést adott ki csütörtökre a meteorológiai szolgálat

Nagy mennyiségű csapadék, erős vagy viharos széllökés és esetleg jégeső várható. The post Másodfokú figyelmeztetést adott ki csütörtökre a meteorológiai szolgálat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vízözön: Érden 100 milliméter eső esett, Budapest déli területei szinte szárazak maradtak

A fővárost és tágabb környezetét hajnal óta egymást érték a zivatarok. The post Vízözön: Érden 100 milliméter eső esett, Budapest déli területei szinte szárazak maradtak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Még mindig érkeznek záporok – zivatarok

Keddig van esély, hogy azokra a területekre is hozzanak esőt a zivatarok, ahol még nem esett az elmúlt napokban. The post Még mindig érkeznek záporok – zivatarok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Időjárás: másodfokú figyelmeztetés vasárnapra

A jövő hét elejéig záporok, zivatarok érkezhetnek, országszerte számos figyelmeztető előrejelzés van érvényben. The post Időjárás: másodfokú figyelmeztetés vasárnapra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jégeső: a szupercellát nem tudjuk legyőzni

Az ingatlanokat, autókat rongáló, a terményt károsító jégverés kivédhetetlen, ha szupercellából érkezik: a természet hatalmasabb az embernél. Ezüst-jodiddal azonban hatékonyan csökkenthetjük átlagos zivatarok kártételét. The post Jégeső: a szupercellát nem tudjuk legyőzni first appeared on 24.hu.
fel 0 le