#figyelmeztetés

24.hu 24.hu

Rövid időre visszatér a napsütés, majd újabb hidegfront jön

Szombatra többnyire megnyugszik az idő, de három megyére figyelmeztetést adtak ki a zivatarok miatt. A vasárnap még mozgalmasabb lesz. The post Rövid időre visszatér a napsütés, majd újabb hidegfront jön first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Öt megyében zivatarokra figyelmeztetnek

Főként az ország keleti harmadában számíthatunk nagyobb eséllyel többnyire esőre. The post Öt megyében zivatarokra figyelmeztetnek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Öt megyében érkezhet eső, borult, őszies szombatunk lesz

Késő estére 12, 16 fokig hűl le a levegő. The post Öt megyében érkezhet eső, borult, őszies szombatunk lesz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fél országra figyelmeztetést adtak ki zivatarok miatt

A hőmérséklet kora délután 16 és 22, késő este 11 és 16 fok között valószínű. The post A fél országra figyelmeztetést adtak ki zivatarok miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Három megyében szakadhat le az ég csütörtökön

A nyugatias szél többfelé lesz élénk, a Dunántúlon néhol erős. The post Három megyében szakadhat le az ég csütörtökön first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kezdődik a szarvasbőgés, fokozott figyelmet kérnek a hatóságok az utakon

Augusztus végétől október közepéig tart a szarvasbőgés, ebben az időszakban az országutakon, különösen az erdős, ligetes szakaszokon fokozottan számítani kell a gímszarvasok megjelenésére, melyre rendszerint vadveszélyt jelző tábla is figyelmeztet - közölte az Agrárminisztérium.A szarvasbőgés általában az ország déli és nyugati részein kezdődik, először Baranya, Somogy, Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megyében hallatják a bikák a hangjukat, majd...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy spanyol falu azt magyarázza a turistáknak, ne lepődjenek meg, vidéken vidéki dolgok vannak

Úgy érzik, sok érkező dühös, mikor rájön, vidéken vidéki dolgok vannak. The post Egy spanyol falu azt magyarázza a turistáknak, ne lepődjenek meg, vidéken vidéki dolgok vannak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zivatarveszély és hőség miatt is másodfokú figyelmeztetést adtak ki

A zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek. The post Zivatarveszély és hőség miatt is másodfokú figyelmeztetést adtak ki first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőség és zivatarveszély miatt adtak ki figyelmeztetést Vasárnapra

Nagyon meleg lehet, délután pedig jönnek a zivatarok. The post Hőség és zivatarveszély miatt adtak ki figyelmeztetést Vasárnapra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fél országra figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt

Napközben akár 35 fok is lehet. The post A fél országra figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jön az eső, harmadfokú figyelmeztetést adtak ki az ország egy részére

Zivatarok miatt. The post Jön az eső, harmadfokú figyelmeztetést adtak ki az ország egy részére first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Másodfokú figyelmeztetést adott ki csütörtökre a meteorológiai szolgálat

Nagy mennyiségű csapadék, erős vagy viharos széllökés és esetleg jégeső várható. The post Másodfokú figyelmeztetést adott ki csütörtökre a meteorológiai szolgálat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Időjárás: másodfokú figyelmeztetés vasárnapra

A jövő hét elejéig záporok, zivatarok érkezhetnek, országszerte számos figyelmeztető előrejelzés van érvényben. The post Időjárás: másodfokú figyelmeztetés vasárnapra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőségriasztást és országos zivatarfigyelmeztetést adott ki a Meteorológiai Szolgálat

39 fok is lehet szerdán. The post Hőségriasztást és országos zivatarfigyelmeztetést adott ki a Meteorológiai Szolgálat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőség és heves zivatar miatt is figyelmeztetéseket adtak ki szerdára

A legintenzívebb zivatarokat viharos (60-80, akár ennél is erősebb széllökés, intenzív csapadék, valamint (2-3 centiméter átmérőjű jégdarabokkal) jégeső kísérheti. The post Hőség és heves zivatar miatt is figyelmeztetéseket adtak ki szerdára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Harmadfokú figyelmeztetéseket adtak ki keddre a hőség miatt

Több megyében 29 fok feletti napi középhőmérséklet valószínű. The post Harmadfokú figyelmeztetéseket adtak ki keddre a hőség miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőség, zivatar, felhőszakadás – riasztást is kiadtak

Jégesővel, szélviharral, villámlással érkezik a hidegfront. The post Hőség, zivatar, felhőszakadás – riasztást is kiadtak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőségriadó péntekig – tíz megye narancssárga

Szerdán és csütörtökön tetőzik a hőhullám. Pénteken hidegfront érkezik. The post Hőségriadó péntekig – tíz megye narancssárga first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőség- és zivatarveszély miatt riasztás és vörös figyelmeztetés él

Kedden tetőzik a hőhullám, helyenként 38 fok is lehet, de a forróság melett viharokra is készülni kell.  The post Hőség- és zivatarveszély miatt riasztás és vörös figyelmeztetés él first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A kánikula miatt több megyére harmadfokú figyelmeztetést adtak ki keddre

A tartós hőség veszélye miatt több megyére harmadfokú figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat.Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint a legmagasabb fokú figyelmeztetést Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Somogy és Tolna megyére adták ki. Ezekben a megyékben a napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett valószínű.Budapestre, Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom,...
fel 0 le