#fine dining

24.hu 24.hu

Pesti István: Nem attól lesz hiteles egy séf, hogy sokat szerepel a tévében

A Filéző podcast vendége Pesti István, az ősszel két Michelin-csillaggal kitüntetett, tatai Platán Gourmet konyhafőnöke volt. Merre kéne tartania a magyar konyhának, és miért fanyalgunk még mindig a fine diningon, ha egyszer a Ferrarit is tudjuk csodálni? The post Pesti István: Nem attól lesz hiteles egy séf, hogy sokat szerepel a tévében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Környezetvédelmi okokból nem kínál többé húst egy három Michelin-csillagos New York-i fine dining étterem

Se hús, se hal. Pedig az Eleven Madison Parkot pont azok tették híressé.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így próbálják a találékony elit vendéglátósok kibekkelni a járványt

Házhoz megy, és privát vacsorakészítéssel igyekszik pótolni a bevételkiesését a Michelin-csillagos séf. The post Így próbálják a találékony elit vendéglátósok kibekkelni a járványt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gerendai Károly: Ha a magyarokon múlna, csődbe mehetnének a csúcséttermek

A Filéző podcast legújabb adásában Gerendai Károly volt a vendégünk, akivel végigvettük a vendéglátásban töltött évtizedeket, és azt, hogy a magyarok mennyire nyitottak a fine diningra.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lehet egy vacsora egyszerre elegáns és laza

Megnéztük a nemrég nyílt Societé éttermét, hogy miért érdemes kipróbálni a Sas utca fogásait, és hogyan lehet egy sima retket teljesen újraértelmezni.
fel 0 le
444 444

A világ legjobb éttermébe nem az ételek miatt megy az ember

New York a világ lesűrűbb városa, Róma a Római Birodalom csúcsán. Lopott aranyszarkofág, betonmólóra épített erdő, bácskai rizses homár és útibeszámoló.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fine diningot úgy is lehet imádni, hogy nem tudjuk megfizetni

A fine dining a luxussal egyenlő, vagy miről szól pontosan a csúcsgasztronómia? Gerendai Károlyt és Hlatky-Schlichter Hubertet kérdeztük, hogy segítsenek definiálni végre a Michelin világát.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Olyan ez, mintha festenénk egy képet, majd a fejünkre húznánk a vásznat

Van az a közhely, hogy az étel nem játék, de azért vannak kivételek. Egy kiállítás képei után raktuk össze a saját vacsoránkat, és egy kicsit mind séfeknek képzeltük magunkat.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gordon Ramsay képezte ki, szerzett nekünk egy Michelin-csillagot

Március végén Budapesten rendezik a Michelin-kalauz idei díjátadóját, addig pedig ismerje meg, hogy kiknek köszönhetjük a magyar csillagokat. Fine dining minden mennyiségben, ételművészet a legfelsőbb szinteken, most a Costes kistestvérében.
fel 0 le