#fine dining
24.hu
24.hu
Pesti István: Nem attól lesz hiteles egy séf, hogy sokat szerepel a tévében
A Filéző podcast vendége Pesti István, az ősszel két Michelin-csillaggal kitüntetett, tatai Platán Gourmet konyhafőnöke volt. Merre kéne tartania a magyar konyhának, és miért fanyalgunk még mindig a fine diningon, ha egyszer a Ferrarit is tudjuk csodálni?
The post Pesti István: Nem attól lesz hiteles egy séf, hogy sokat szerepel a tévében first appeared on 24.hu.
444
444
Környezetvédelmi okokból nem kínál többé húst egy három Michelin-csillagos New York-i fine dining étterem
Se hús, se hal. Pedig az Eleven Madison Parkot pont azok tették híressé.
24.hu
24.hu
Így próbálják a találékony elit vendéglátósok kibekkelni a járványt
Házhoz megy, és privát vacsorakészítéssel igyekszik pótolni a bevételkiesését a Michelin-csillagos séf.
The post Így próbálják a találékony elit vendéglátósok kibekkelni a járványt first appeared on 24.hu.
24.hu
24.hu
Gerendai Károly: Ha a magyarokon múlna, csődbe mehetnének a csúcséttermek
A Filéző podcast legújabb adásában Gerendai Károly volt a vendégünk, akivel végigvettük a vendéglátásban töltött évtizedeket, és azt, hogy a magyarok mennyire nyitottak a fine diningra.
24.hu
24.hu
Lehet egy vacsora egyszerre elegáns és laza
Megnéztük a nemrég nyílt Societé éttermét, hogy miért érdemes kipróbálni a Sas utca fogásait, és hogyan lehet egy sima retket teljesen újraértelmezni.
444
444
A világ legjobb éttermébe nem az ételek miatt megy az ember
New York a világ lesűrűbb városa, Róma a Római Birodalom csúcsán. Lopott aranyszarkofág, betonmólóra épített erdő, bácskai rizses homár és útibeszámoló.
24.hu
24.hu
A fine diningot úgy is lehet imádni, hogy nem tudjuk megfizetni
A fine dining a luxussal egyenlő, vagy miről szól pontosan a csúcsgasztronómia? Gerendai Károlyt és Hlatky-Schlichter Hubertet kérdeztük, hogy segítsenek definiálni végre a Michelin világát.
24.hu
24.hu
Olyan ez, mintha festenénk egy képet, majd a fejünkre húznánk a vásznat
Van az a közhely, hogy az étel nem játék, de azért vannak kivételek. Egy kiállítás képei után raktuk össze a saját vacsoránkat, és egy kicsit mind séfeknek képzeltük magunkat.
24.hu
24.hu
Gordon Ramsay képezte ki, szerzett nekünk egy Michelin-csillagot
Március végén Budapesten rendezik a Michelin-kalauz idei díjátadóját, addig pedig ismerje meg, hogy kiknek köszönhetjük a magyar csillagokat. Fine dining minden mennyiségben, ételművészet a legfelsőbb szinteken, most a Costes kistestvérében.