#gulyás gergely

444 444

Újságíró a régi iskolából, aki még fel meri tenni a valódi kérdéseket

Aki követi a kormányinfókat, az tudja, hogy általában három fajta kérdező jut ott szóhoz. Először is vannak, akik szép magasra feldobják a labdát a miniszternek, hogy az rezzenéstelen arccal a megfelelő kormányzati panellel lecsaphassa azt. Másodszor vannak, akik ilyen-olyan trükkökkel, de általában kevés sikerrel, próbálnak valami információt kicsikarni Gulyásból. És van a Magyar Fórum. Igen, létezik még a 2012-ben elhunyt Csurka István lapja. Mi az...
fel 0 le
444 444

Orbán után Gulyás is megsürgeti Káslert, hogy kiderüljön végre valami a nagy állami vakcinahatékonysági vizsgálatról

Kásler Miklós május végére ígérte az oltások védőhatását vizsgáló felmérés eredményeit De ezekről semmit sem tudni, pedig fontos lenne például a kínaival oltott idősek esetében Gulyás Gergely a mai kormányinfó a kérdésünkre azt mondta: meg fogja sürgetni az eredményeket Orbán Viktor is ezt mondta egy hónapja Ezek szerint a harmadik oltásokról a Kásler-féle jelentés nélkül döntött a kormány szerdán, amiről majd Orbán ad felvilágosítást Számháború...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gulyás Gergely reagált az újabb kötelezettségszegési eljárás hírére

Erre számítottunk, megmondták előre, most majd megkapjuk a hivatalos értesítést is – reagált Gulyás arra a hírre, hogy az Európai Bizottság The post Gulyás Gergely reagált az újabb kötelezettségszegési eljárás hírére first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Barátok köztről kérdezték a kancelláriaminisztert

A Zala megyében felmondott hét traumatológus ügyére reagálva Gulyás annyit mondott: az Országos Kórház Főigazgatóság feladata megoldani a helyzetet. A The post A Barátok köztről kérdezték a kancelláriaminisztert first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gulyás megerősítette az információinkat, Mészárosék is rárepültek a 35 éves autópályakoncesszióra

A Galvani híddal kapcsolatban voltak aggályok, de akkor is szüség lenne rá, ha nem lenne a maihoz hasonlóan rossz közlekedési helyzet Budapesten. The post Gulyás megerősítette az információinkat, Mészárosék is rárepültek a 35 éves autópályakoncesszióra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Mindenki úgy él, ahogy akar” – kommentálta Gulyás Gergely Matolcsy Ádám magánrepülőzésért

A 24.hu kérdésére válaszolva Gulyás Gergely azt mondta: leghamarabb októberben kapna pénzt Magyarország, ha megszületne a megegyezés az Európai The post „Mindenki úgy él, ahogy akar" - kommentálta Gulyás Gergely Matolcsy Ádám magánrepülőzésért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Viktor kész találkozni az Európai Bizottság elnökével

Amit a főváros csinál, annak semmi értelme nincs, csak arra jó, hogy csökkentse az oltási kedvet – mondta Gulyás az ellenanyag-vizsgálatokra. Mint The post Orbán Viktor kész találkozni az Európai Bizottság elnökével first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felgyorsítják a közbeszerzéseket a gazdaság érdekében

A kormány tárgyalt az Európai Bizottság tervéről, ami 55 százalékkal csökkentené az üvegházhatású gázok kibocsátását. Gulyás szerint nincs sok értelme The post Felgyorsítják a közbeszerzéseket a gazdaság érdekében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Viktor a Kossuth rádióban tesz bejelentést a harmadik oltásról

A szerdai kormányülésen a járványhelyzet aktuális állását vizsgálta meg a kormány. Magyarország továbbra is Európa egyik legbiztonságosabb országa, The post Orbán Viktor a Kossuth rádióban tesz bejelentést a harmadik oltásról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Élőben jelentik be a kormány döntéseit, kövesse velünk!

Szükség lesz harmadik oltásra? Ha igen, jó eséllyel most bejelenti Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. The post Élőben jelentik be a kormány döntéseit, kövesse velünk! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ajjaj (jajjajjaj!): nők csókolóztak a Barátok Köztben (18+)

Gyerekek: veszélyben! Homofób törvényt: aktiválni!A homofób törvény hatályaiba ütközhet az RTL Klub hétfői adása, amiben 12-es karikával került adásba egy olyan Barátok közt-rész, amiben csókolózott két nő, a tévésorozat Szekeres Dorka nevű szereplője és a külföldről az ő kedvéért hazatérő barátnője, Hédi – írta meg a port.hu a még a törvény hatályba lépése előtt leforgatott adásról.A GYEREKEK védelme érdekében inkább be sem mutatjuk a szörnyű képet,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gulyás Gergely szerint Karácsony bocsánatkéréssel tartozik az ellenanyag-vizsgálatért

A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Karácsony félelmet kelt. The post Gulyás Gergely szerint Karácsony bocsánatkéréssel tartozik az ellenanyag-vizsgálatért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Budapesten 60 százalékos az oltottság, Borsodban és Szolnok megyében nem éri el az 50-et

„Miért ne lehetne ezt tudni?” - kérdezett vissza Gulyás Gergely miniszter a múlt heti kormányinfón, amikor arra voltunk kíváncsiak, miért nem ismerhetjük meg az oltottsági adatokat területi bontásban. Mint kiderült, ő már egy hónapja találkozott az adatokkal, amikről a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) azt írta nekünk, nem állnak rendelkezésre. Végül hétfőn megkaptuk a megyei számokat a Miniszterelnökségtől, ebben a formában: Az oltottsági arány...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyar Hang: Százával oltatják magukat a magyarok Romániában

Gulyás Gergely korábban tagadta a jelenség létezését. The post Magyar Hang: Százával oltatják magukat a magyarok Romániában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Törvényben tiltják, plakátokra írják, de nem tudják megmondani, mit jelent

Csütörtöktől nem szabad népszerűsíteni a homoszexualitást az iskolákban. A kormány dühös emojis plakátokkal erősített rá az új törvényre. De mit jelent népszerűsíteni a homoszexualitást? Perceken át hiába kértük Gulyás Gergelyt, hogy árulja el. Szerinte mindenki érti, miről van szó, mégsem tudott rá példát mondani. Végül odáig jutott: „Ennyire vagyok képes.” Csütörtöktől hatályos a kormány által pedofiltörvénynek nevezett szabályozás, amit állításuk...
fel 0 le
444 444

Gulyás Gergely valamiért továbbra is fontosnak érzi, hogy konzekvensen együtt említse a szemetet a hajléktalanokkal

A szerdai kormányinfón Gulyás Gergely ismét hódolt egyik új szokásának, mely szerint olyan lealacsonyító módon beszél a fedél nélkül élő honfitársainkról, ahogy azt csak az empátia minimálisan elvárható szintje nélkül élő emberek teszik.Korábban is írtuk már, hogy úgy tűnik, a miniszterelnökséget vezető miniszter szereti a szeméttel egy mondatban említeni azokat az embereket, akik ilyen vagy olyan okok miatt egy ember számára a lehető legreménytelenebb...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Belügyminisztérium: nem utaznak ki tömegesen magyarok Romániába harmadik oltásért

A tárca vizsgálta a határátlépések számát. The post Belügyminisztérium: nem utaznak ki tömegesen magyarok Romániába harmadik oltásért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A nagyobb kórházakban sokkal nagyobb a covidosok túlélési esélye, mint a kisebbekben

„Mi is látjuk, hogy a kisebb kórházakban meg a nagyobb kórházakban a halálozások aránya egészen más volt. És minél nagyobb egy kórház, annál jobb volt a túlélési esély. És olyan szignifikánsan nagyok a különbségek, hogy ezt nem lehet csak a szerencsére vagy akár még a környező egészségi állapotra se fogni” - mondta Gulyás Gergely miniszter a harmadik hullám kimagasló magyar halálozási adatairól a csütörtöki kormányinfón.Eddig ennyit sem árultak el...
fel 0 le
444 444

Most sem engedték be a Magyar Hangot a kormányinfóra

A magyar sajtó jelentős részéhez hasonlóan korábban a Magyar Hang is rendszeresen kérdezett a csütörtöki kormányinfókon. Erre egy nappal korábban szoktak meghívót küldeni, a megadott határidőig regisztrálhatnak az újságírók.A Magyar Hang szerkesztőségének viszont valamiért már nem küldenek meghívót. Két hete több mint fél év után ismét személyesen lehetett kérdezni, ráadásul váratlanul Orbán Viktor is felbukkant, aki a járvány kirobbanása óta egyszer...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eltörik a kötelező maszkhasználatot

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egy hét kihagyás után tart újra kormányinfót. Az eseményről percre percre tudósítunk. The post Eltörik a kötelező maszkhasználatot first appeared on 24.hu.
fel 0 le