#rogán antal

24.hu 24.hu

Seres Máriáék kamupártjában ipari mennyiségben hamisítottak, és zacskóból osztották a pénzt

Gulyás Mártonék friss dokumentumfilmjében Zuschlag János és Rogán Antal ügyvédje is előkerül. Rablópártok újratöltve. The post Seres Máriáék kamupártjában ipari mennyiségben hamisítottak, és zacskóból osztották a pénzt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Dömötör Csaba: A négymillió beoltott figyelmeztetés a baloldalnak

Rogán Antal államtitkára szerint volt hatása a baloldal „oltásellenes kampányának". The post Dömötör Csaba: A négymillió beoltott figyelmeztetés a baloldalnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Viktor Rogán Antallal ivott meg egy pohár sört

És az is kiderült, hogy hol. The post Orbán Viktor Rogán Antallal ivott meg egy pohár sört first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Orbán Viktor Rogán Antallal is megivott egy pofa sört

Tényleg nagyon várhatta már a teraszok újranyitását!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Havi 90 milliót szakítanak Rogán-közeli vállalkozások a túlrendelt lélegeztetőgépek raktározásával

Az Országos Kórházi Főigazgatóság fontos részleteket nem közölt. The post Havi 90 milliót szakítanak Rogán-közeli vállalkozások a túlrendelt lélegeztetőgépek raktározásával first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A képviselők földvagyona mutatja, mekkora dobásra készült Rogán Antal új felesége és családja

Az összes képviselőnek együtt sem sokkal van több földje annál, mint amennyire a miniszter új hitvesének családja adásvételi szerződést kötött. The post A képviselők földvagyona mutatja, mekkora dobásra készült Rogán Antal új felesége és családja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két Magyarország találkozása: végleg leszámol ellenzékével Orbán Viktor vagy leváltják a Fideszt?

Egy év múlva rendezik a 2022-es országgyűlési választást, amelyen a rendszer történetében először van reális esélye az ellenzéknek a Fidesz leváltására. Mik az esélyek? Min bukhat a kormányfő, min nyerhet ellenzék? The post Két Magyarország találkozása: végleg leszámol ellenzékével Orbán Viktor vagy leváltják a Fideszt? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Karácsony: Nem adjuk fel a Szabolcs utcai kórházat, amíg a kormány nem biztosít más alkalmas épületet!

Egy kormánypárti újságcikkből derült ki, hogy 8 év után elvehetik a főváros hajléktalankórházától az épületet.
fel 0 le
444 444

Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?

Sérült-e Magyarországon a jogállamiság? Ez volt az utóbbi évek egyik nagy kérdése Európában. A kormány szerint a jogállamnak még definíciója sincs. Elméleti vita helyett nézzük meg egy konkrét példán keresztül, hogy a jog-e az úr hazánkban. Magyar jeti, 2.rész.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kisebbségi tulajdonos lett logisztikai cégében Rogán-Gaál Cecília

Nem akárkivel társult Rogán Antal volt felesége. The post Kisebbségi tulajdonos lett logisztikai cégében Rogán-Gaál Cecília first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A kormánypártiak szerint is csak politikai kapcsolatokkal lehet olyan hitelt kapni, amiből Rogánék terveztek földet venni

A fideszesek háromnegyede is azt mondta egy közvélemény-kutatáson, hogy földi halandóknak nem fizetné ki az állam csak úgy a földvásárlása 95 százalékát. The post A kormánypártiak szerint is csak politikai kapcsolatokkal lehet olyan hitelt kapni, amiből Rogánék terveztek földet venni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Még a fideszesek 90 százaléka szerint is politikai kapcsolat kellett volna Rogánék mesés hiteléhez

A Publicus kutatása szerint még a fideszes szavazók is azt gondolják, hogy politikai alapon ad hitelt a bank, és politikai alapon döntött a kormányhivatal is. Az ellenzéki szavazók tájékozottabbak, sok fideszes lemaradt arról, hogy az elképesztő földbiznisz végül elmaradt.
fel 0 le
444 444

Rogán Barbara családja már fel se veszi a telefont azoknak, akik majdnem eladták nekik a birtokaikat 1,6 milliárdért

A földbirtok egyik tulajdonosa azt mondta, ha akarnának, sem tudnának már új szerződést kötni Rogán Antal új feleségének családjával.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Obrusánszkiék egy hónapja fel sem veszik a telefont” – mondja a nő, aki majdnem eladta birtokait Rogán feleségének és családjának

Barna Izabella meglepődött, amikor Rogán Antal apósa tavaly ősszel közölte, hogy most nem közvetítő lenne, hanem ő maga szeretné megvenni a földeket. The post „Obrusánszkiék egy hónapja fel sem veszik a telefont” – mondja a nő, aki majdnem eladta birtokait Rogán feleségének és családjának first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hajnal Miklós feljelentette Rogánékat az OLAF-nál

A Momentum politikusa gyanúsnak tartja a miniszter új apósának üzletét. The post Hajnal Miklós feljelentette Rogánékat az OLAF-nál first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Titkolják a Rogán új feleségének családjához köthető milliárdos pályázat részleteit

Az Agrárminisztérium nem árul el semmit. The post Titkolják a Rogán új feleségének családjához köthető milliárdos pályázat részleteit first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rogán Barbara családjának ismét nem sikerült a földvásárlás

A borsodi kormányhivatal formai és tartalmi hibákat talált egy újabb szerződésben is. The post Rogán Barbara családjának ismét nem sikerült a földvásárlás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Rogánné és családja másik földvásárlását is elkaszálta a kormányhivatal

Az 1000 hektár mellett egy másik szerződéssel még 80 hektárnyi földet akartak venni, most ezt a folyamatot is elállították.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újabb 3,5 milliárd forint állami támogatást kapott Rogánék egyik kedvenc alapítványa

Tavaly megkapták hozzá Budapest egyik legpazarabb panorámájú ingatlanát is. The post Újabb 3,5 milliárd forint állami támogatást kapott Rogánék egyik kedvenc alapítványa first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Újabb 3,5 milliárd közforintot kapott Rogán kedvenc alapítványa

Pedig már eddig is szépen ki voltak tömve közpénzzel.
fel 0 le