#katz dávid

24.hu 24.hu

A videó, amit nem akarsz látni: hablegény lett kollégánkból

Katz Dávid kipróbálta a sellőúszást.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy kerti medencében gyakoroltuk a bukófordulót

Ebben a videóban még Katz Dávid mellett feltűnik az öttusa világbajnok kollégánk, Kálnoki Kis Attila. A cél, hogy Dávid megtanulja az úszóversenyzők látványos bukófordulóját.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Itt nincs idő arra, hogy leüljél

Az ország legelegánsabb szállodáinak egyikében töltöttük az éjszakát az esti műszakját kezdő recepcióssal. Bő háromszáz vendég nyugalmára és igényire kell ügyelni, folyamatosan érkeznek az emberek a különböző problémáikkal. Volt, aki hangokat hallott a másik szobából, míg más az eljegyzési gyűrűjét hagyta el, de mint minden mást, ezeket is meg kell oldani.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy hotel 15. emeletén találtuk meg a legfurcsább budapesti bulit

Mindenkinek van valami jó bulizós története, nos, mi is rendelkezünk egy igazán rendkívülivel. Buda legmagasabb szállodájában valami olyan partiba csöppentünk, amivel eddig még nem találkoztunk: 9 titokzatos szoba, század eleji kávézó hangulat, gőzölgő mosdókagyló és még sorolhatnánk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felismeri, melyik híres darabból énekelnek az emberek?

Teszteltük az utca emberét, mennyire van képben, ha operáról van szó.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Belekóstoltunk a Tour de France-ba

Egy helyben próbáltuk letekerni 140 kilométert, hogy lássuk, vajon nekünk sikerülne-e teljesíteni a L’ etape de Tourt, ami a világ egyik leghíresebb amatőr kerékpárversenye, útvonala ugyanaz, mint a legendás Tour de France versenyé. Nem indult könnyen a próbálkozásunk, már az elején, a profi biciklis felsővel meggyűlt a bajunk, de végül egy óra tizenöt perc alatt kollégánk így is megdöntötte a saját rekordját.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Melyik traktoros fényképet tegyük ki a facebookra?

Kevesen tudják, mennyi pénz és lehetőség van a mezőgépészetben, arról nem is beszélve, hogy a technika már rég nem ott tart, ahol azt sokan gondolják. Amit az autóipar még tesztel, azt a mezőgazdászok már használják. Katz Dávid kollégánk kipróbálta, milyen XXI. századi mezőgépésznek lenni: önvezető traktorba ült és elindult meghódítani a vidéket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Van ez a része Amerikának, amiről nem tudsz semmit

Mitől vonzó az új True Detective? Miért nézik millióan ezt a sorozatot? Megnéztük az első két részt, mert kíváncsiak voltunk, miért is annyira népszerű az HBO sorozata. A videóból kiderül, miért szerethetik a nézők ezt a fajta nyomozós történetet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Heresérvnek és a büdös szájszagnak nincs helye egy állásinterjún

Volt, akire kihívták a rendőrséget, míg más a testi problémájának bemutatásával kezdte az állásinterjút. Most azt hiszi, csak viccelünk, pedig nem. Szakmabeliek meséltek rémtörténeteket, hogy mivel találkoztak eddig pályájuk során. Mi pedig ezek alapján rejtett kamerás felvételen megmutatjuk, mit ne csináljon egy állásinterjún, hogyan ne viselkedjen jövendőbeli főnökei és kollégái előtt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szabó Zsófi csak azért is trombitál

Ön tudja, hogyan kell helyesen orrot fújni? Ne aggódjon, a celebek sem tudták. Megkérdeztünk egy protokollszakértőt, mik az orrfújás etikett szabályai. Közben azt is megtudtuk, honnan származik a papír zsebkendő, és hogy oroszok orrtisztítási szokásaitól mindenkinek feláll a szőr a hátán.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Te meddig mennél el, hogy megkapj egy állást?

Drasztikus lépésre szánta el magát Katz Dávid kollégánk: megváltoztatta a külsejét. Operatőrünk se bírta ki röhögés nélkül a látványt. Itt volt az ideje a változásnak. 
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szétsavazták Katz Dávidot a kollégái

Dávid megkért pár kollégát, zúdítsa rá negatív tulajdonságait. Nos, nem kímélték: volt, aki szerint orvosi eset, míg más a meztelen képeit rótta fel neki. Katz segítséget kért egy szakembertől, aki elmondta, hogyan kell kezelnie az őt ért kritikákat.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kálmán Olgának férje súgta a fülébe, hogy vége

A tizedik retoxon a műsorvezetőt vittük el egy idegen közegbe: egy technópartira.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Katz Dávid: Most nem érek rá, szülök!

Mekkora fájdalommal jár a vajúdás? Orvosi eszköz segítségével kipróbáltuk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zimány Lindát zuhanyzás közben csak a kutyája nézheti

Zimány Lindát kimozgattuk természetes élőhelyéből és elvittük Józsefvárosba.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nap legfontosabb hírei – 2018. június 24.

Erdogan választási győzelmétől a német válogatotton belüli klikkesedésig.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Csak attól félek, hogy elhányom magam”

A Red Bull Air Race 2003 óta forgatja fel a világ nagyvárosainak hétvégéit. Most lehetőségünk nyílt, hogy egy a versenyen résztvevő profi pilóta társaságában kipróbálhassuk a lélegzetelállító manőverezést.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Huszonéves srácoktól lúdbőrözik fél Kolorádó

A Deep Glaze zenekarral csaptunk a húrok közé.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csősz Boglárka: A nők helyzete szerencsés az iszlám vallásban

Ásni tanítja a kertészt, a konyhát leválasztotta a lakásukról, hogy ne kelljen bemennie és bár a kigyúrt, vicces pasik a zsánerei, mégis férjével, Burakkal a legboldogabb. Interjú Csősz Boglárkával.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bitang drága szeméremajak-sörnyitó zsarolta Katzot Thaiföldön

Így kell tíz perc alatt 48 ezer forintos számlát csinálni Thaiföldön.
fel 0 le