#katz dávid

444 444

Szily László megalázott újságírót alakít Dé:nash új klipjében

Megjelent a NER parodisztikus elemeit sorra megzenésítő Dé:Nash új EP-je, a Történetek a Narancsligetből.Krúbi barátja klipet is készített a Döbrögi című számhoz, amiben a 24.hu-s Katz Dávid mellett Szily László, a 444 újságírója is szerepel. Újdonsült színművész kollégám ráadásul saját magát alakítja: egy középkorú újságírót (és persze színművészt), aki rózsaszín pólóban kommandózva próbál a fideszes vállalkozó közelébe kerülni, de aztán kiütik,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A legrosszabb, hogy 3 órán keresztül nem vakarózhatsz

Kiállni ötszáz ember elé, figyelni jobbról az online, balról a telefonos licitálók asztalát, mellé még fejben is kalkulálni egyáltalán nem könnyű. Utóbbival, a matekkal, nekünk is meggyűlt a bajunk. Szongoth Gergely mögött már megszámlálhatatlan árverés van, az ő segítségével próbáltuk Katz Dávidot kikiáltónak képezni.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így kell biztonságosan eljuttatni a gyermeket az iskolába

Még egy szépségkirálynőknek is komoly küzdelem gyermeke fuvarozása
fel 0 le
24.hu 24.hu

Drámai pillanatokat élt át Dávid és Márkó egy sportáruházban

„Így lehet belőled győztes” – mondja ösztönzően Linczényi Márkó Katz Dávidnak, akinek csak az evésen jár az esze. De mit lehet kezdeni egy olyannal, aki még a rollerben is csak középhaladó? Márkó nem adja fel, hogy formába hozza Dávidot. Beveti egy sportáruház teljes eszközkészletét és a tőle megszokott sajátságos stílusjegyeket felvonultató motivációs dalát.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kövesd a Vizit sorozatot Katz Dáviddal!

Mostantól Katz Dávid videóhívással házhoz megy hazai hírességekhez, hogy megtudja, miként telnek a napjaik. Színészek, zenészek, sportolók mindennapjai a karanténban.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ennél a sportnál hatékony, ha fekete nő vagy

Egyetlen olyan sport létezik, ahol verseny közben is lehet enni, ez pedig az e-sport. Katz Dávid kollégánk profi szeretne lenne, de gyakorlás előtt élőben is kipróbálta a játék legizgalmasabb jeleneteit: halálfélelem, majd tömör gyönyör. Számára egyértelmű, hogy a valóság és a virtualitás kéz a kézben jár, csak épp ő nem egy mélybe zuhanó csinos nő, hanem egy berosált pasi, akihez egyidegen férfi van hozzácsatolva.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Budapest-Bamako: Véres kormányellenes tüntetések miatt elakadt az afrikai ralli

A futam történetében először fordul elő, hogy egy kormány nem tudja garantálni a résztvevők biztonságát.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Winkler Robi vagy Katz Dávid söre a finomabb?

Tavaly főzte élete élete első sörét videóskollégánk, Katz Dávid. Megérte a fáradozást, kapott pozitív visszajelzést - igaz, abból is csak egyet. Idén azt a feladatot kapták Winkler Róberttel, hogy egy hoplager sört készítsenek. Mit szólt Dávid anyukája az újabb sörfőzéshez a fürdőszobában? Hogy vertük át Robit? Mit mondtak a Kisüzem vendégei a sörökről? Sörfőzési kisokos Katz Dávidtól és Winkler Róberttől.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nap legfontosabb hírei – 2019. november 9.

Pokorni Zoltán a nagyapja nevét szedeti le egy szoborról, az ellenzéki pártok egymásnak feszülnek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Látássérültként is jelen tudsz lenni az Instagramon

fel 0 le
24.hu 24.hu

A videó, amit nem akarsz látni: hablegény lett kollégánkból

Katz Dávid kipróbálta a sellőúszást.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy kerti medencében gyakoroltuk a bukófordulót

Ebben a videóban még Katz Dávid mellett feltűnik az öttusa világbajnok kollégánk, Kálnoki Kis Attila. A cél, hogy Dávid megtanulja az úszóversenyzők látványos bukófordulóját.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Itt nincs idő arra, hogy leüljél

Az ország legelegánsabb szállodáinak egyikében töltöttük az éjszakát az esti műszakját kezdő recepcióssal. Bő háromszáz vendég nyugalmára és igényire kell ügyelni, folyamatosan érkeznek az emberek a különböző problémáikkal. Volt, aki hangokat hallott a másik szobából, míg más az eljegyzési gyűrűjét hagyta el, de mint minden mást, ezeket is meg kell oldani.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy hotel 15. emeletén találtuk meg a legfurcsább budapesti bulit

Mindenkinek van valami jó bulizós története, nos, mi is rendelkezünk egy igazán rendkívülivel. Buda legmagasabb szállodájában valami olyan partiba csöppentünk, amivel eddig még nem találkoztunk: 9 titokzatos szoba, század eleji kávézó hangulat, gőzölgő mosdókagyló és még sorolhatnánk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felismeri, melyik híres darabból énekelnek az emberek?

Teszteltük az utca emberét, mennyire van képben, ha operáról van szó.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Belekóstoltunk a Tour de France-ba

Egy helyben próbáltuk letekerni 140 kilométert, hogy lássuk, vajon nekünk sikerülne-e teljesíteni a L’ etape de Tourt, ami a világ egyik leghíresebb amatőr kerékpárversenye, útvonala ugyanaz, mint a legendás Tour de France versenyé. Nem indult könnyen a próbálkozásunk, már az elején, a profi biciklis felsővel meggyűlt a bajunk, de végül egy óra tizenöt perc alatt kollégánk így is megdöntötte a saját rekordját.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Melyik traktoros fényképet tegyük ki a facebookra?

Kevesen tudják, mennyi pénz és lehetőség van a mezőgépészetben, arról nem is beszélve, hogy a technika már rég nem ott tart, ahol azt sokan gondolják. Amit az autóipar még tesztel, azt a mezőgazdászok már használják. Katz Dávid kollégánk kipróbálta, milyen XXI. századi mezőgépésznek lenni: önvezető traktorba ült és elindult meghódítani a vidéket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Van ez a része Amerikának, amiről nem tudsz semmit

Mitől vonzó az új True Detective? Miért nézik millióan ezt a sorozatot? Megnéztük az első két részt, mert kíváncsiak voltunk, miért is annyira népszerű az HBO sorozata. A videóból kiderül, miért szerethetik a nézők ezt a fajta nyomozós történetet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Heresérvnek és a büdös szájszagnak nincs helye egy állásinterjún

Volt, akire kihívták a rendőrséget, míg más a testi problémájának bemutatásával kezdte az állásinterjút. Most azt hiszi, csak viccelünk, pedig nem. Szakmabeliek meséltek rémtörténeteket, hogy mivel találkoztak eddig pályájuk során. Mi pedig ezek alapján rejtett kamerás felvételen megmutatjuk, mit ne csináljon egy állásinterjún, hogyan ne viselkedjen jövendőbeli főnökei és kollégái előtt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szabó Zsófi csak azért is trombitál

Ön tudja, hogyan kell helyesen orrot fújni? Ne aggódjon, a celebek sem tudták. Megkérdeztünk egy protokollszakértőt, mik az orrfújás etikett szabályai. Közben azt is megtudtuk, honnan származik a papír zsebkendő, és hogy oroszok orrtisztítási szokásaitól mindenkinek feláll a szőr a hátán.
fel 0 le