#magyar turisztikai ügynökség

24.hu 24.hu

Turisztikai pénzeső: milliárdok az Orbán Ráhel-közeli ügynökségnek, 70 millió az Echo TV volt vezetőjének

Nyilvánosságra hozta a Magyar Turisztikai Ügynökség az idei támogatottak listáját. The post Turisztikai pénzeső: milliárdok az Orbán Ráhel-közeli ügynökségnek, 70 millió az Echo TV volt vezetőjének first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Őszi Hacacáré: fideszes politikusokkal kellene fotózkodniuk a fellépő zenészeknek

Fideszes vezetésű helyszíneken zajlik az ingyenes koncertsorozat, amit kampányeseményként kezelnek a kormánypárt által támogatott képviselőjelöltek. The post Őszi Hacacáré: fideszes politikusokkal kellene fotózkodniuk a fellépő zenészeknek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megvannak a magyar borrégiók szlogenjei, amelyeket a turisztikai ügynökség gyártott

Pezsgés, borok, vitorlák és Te személyesen, ez lesz a Balatoné, és még van öt másik. The post Megvannak a magyar borrégiók szlogenjei, amelyeket a turisztikai ügynökség gyártott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ákossal, Nagy Feróval és a Tankcsapdával hacacárézza végig az országot ősszel a kormány

Annak ellenére, hogy minden jel szerint közeleg a járvány negyedik hulláma, a magyar kormány kitart amellett, hogy augusztus végétől október végéig ingyenes, közel 130 állomásos országos koncertsorozatot szervezzen. Ezekre a bulikra és kisebb falunapokra július végén összesen nyolcmilliárd forintot különítettek el, mert a kormány úgy érezte, hogy „a közösségi élet újraindítását és az összetartozás-érzés erősítését szolgáló könnyűzenei események és...
fel 0 le
24.hu 24.hu

MTÜ: Stabilan helyreállt a belföldi turizmus

Kétszer annyit költöttek a balatoni szálláshelyeken, mint tavaly. The post MTÜ: Stabilan helyreállt a belföldi turizmus first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Turisztikai ügynökség: Minden jó, minden újra a régi

Nagyon optimista nyilatkozatot tett vasárnap reggel a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója, Orbán Ráhel jobb- és bal keze és mindenese. Guller szerint minden újra a régi a turizmusban. A belföldi turizmus stabilan helyreállt, és már szállingóznak vissza a külföldiek is. Ennek fő oka szerinte az, hogy Magyarországon hamarabb állt helyre a „szabadság” - a szezon már nyitva kezdődött,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Élményösvény, látogatóközpont, borteraszok – állami pénzből építik ki a Légli-birodalmat

A Magyar Turisztikai Ügynökség ezúttal Balatonboglár önkormányzatának adott egyedi támogatást. A település négy konzorciumi partnerrel dolgozik együtt – mind a négy cég a Légli család vállalkozása. The post Élményösvény, látogatóközpont, borteraszok – állami pénzből építik ki a Légli-birodalmat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Borbás Marcsi és Laposa Bence mellett cégvezetéstől eltiltott képviselő is a turisztikai ügynökség fizetett tanácsadója

A Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak negyede több százmilliós támogatást is kapott az állami szervezettől. Laposa Bence és Zoób Kati mellett Fidesz-tagok is vannak a tanácsadói listán, például a hozzájuk hasonlóan vissza nem térítendő támogatásban részesülő Rókusfalvy Pál. The post Borbás Marcsi és Laposa Bence mellett cégvezetéstől eltiltott képviselő is a turisztikai ügynökség fizetett tanácsadója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Nem mondja meg a kormány, mennyit fizettek a terasznyitást ünneplő celebeknek

Dömötör Csaba csak annyit közölt, terveztek a költséggel, amit Király Linda, Dobó Kata és Debreczeni Zita kapott, amiért reklám- és csodásmagyarország-hashtagekkel borította el fotóit.
fel 0 le
444 444

Elsőként az izraeli turisták térhetnek vissza Magyarországra

Ott a legnagyobb az átoltottság.
fel 0 le
444 444

Törvénymódosításra készülnek a turizmus-vendéglátás területén

Az egységes szálláshelyminősítési rendszerre, a vendéglátóhelyek adatszolgáltatására és a kiemelt jelentőségű települések nevesítésére tesznek javaslatot.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Nem voltam irigy rájuk, az zavart, hogy a tagtársaik szemébe hazudtak”

Felajánlotta a kilépőknek a Balatoni Kör új elnöksége, hogy térjenek vissza az egyesületbe, de Tóth Balázs, a balatonlellei Yacht Club ügyvezetője – aki nem kapott a tagok jó részének megítélt vissza nem térítendő állami támogatásból – a botrány után végleg maga mögött hagyja a szervezetet. The post „Nem voltam irigy rájuk, az zavart, hogy a tagtársaik szemébe hazudtak” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Közel 18 milliárdból újítják fel Mészáros szállodáit, de az titok, hogy melyik cégek

A munkálatok már zajlanak. The post Közel 18 milliárdból újítják fel Mészáros szállodáit, de az titok, hogy melyik cégek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

800 plakáton hirdetik: Magyarország újraindult!

A Magyar Turisztikai Ügynökség üzenete emellett sok újságba is bekerül majd. The post 800 plakáton hirdetik: Magyarország újraindult! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az Orbán Ráhelhez köthető állami cég által szponzorált posztokban hirdeti a terasznyitást több celeb is

Király Linda, Dobó Kata és Debreczeni Zita reklám- és csodásmagyarország-hashtagekkel borította el hétvégi teraszozásáról szóló fotókat.
fel 0 le
444 444

Saját tulajdonosaikkal bontatják le a Fertő-tavi cölöpházakat

A helyükön Mészáros Lőrinc építkezhet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felháborodást okozó videója után teljesen eltűnt a turisztikai ügynökség vezetője

Lassan két hónapja nem szerepelt a nyilvánosság előtt Guller Zoltán, aki a legutóbbi videójával 11 like-ot és 1100 dislike-ot gyűjtött be. The post Felháborodást okozó videója után teljesen eltűnt a turisztikai ügynökség vezetője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egy keszthelyi szálloda felújítása is megmutatja, hogy hogyan lesz a közpénzből NER-közeli magánvagyon

A Helikon Hotel felújítására az MTÜ 3,9 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást adott. A pénz végül Tiborcz István üzlettársánál köthet ki.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az igénylők 0,1 százaléka kapta a 300 milliárdos turisztikai támogatás felét

Vajon ki kapta a legtöbb támogatást? Hatalmas meglepetés. The post Az igénylők 0,1 százaléka kapta a 300 milliárdos turisztikai támogatás felét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az igénylők fél százaléka kapta meg a 300 milliárd forintos turisztikai támogatás kétharmadát

A vendéglátószektor megmentése helyett a NER-vállalkozók és fideszes önkormányzatok támogatása élvezett elsőbbséget.
fel 0 le