#munka

24.hu 24.hu

Lemezszerződést kapott a munka közben énekelgető vízvezeték-szerelő

Egy kiadó tulajdonosánál dolgozott. The post Lemezszerződést kapott a munka közben énekelgető vízvezeték-szerelő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ígérhetnek bármit a tálibok, az átélt borzalmak miatt az afgán nők sosem fognak bízni bennük

A tálibok által elfoglalt afgán városok képe gyorsan és radikálisan változott meg az elmúlt hetekben-hónapokban. Ahová csak bevonultak, ott néhány óra alatt eltűnt az utcákról nyüzsgés és az élet, nőket elvétve látni. Mintha visszautaztunk volna az időben: férfiak és nők egyaránt lemondtak a modernebb ruháikról, és aki tudta, elővette a hagyományos afgán viseletét. A kávézók, szépségszalonok kiürültek, zene sem szól. A tudósítások szerint a nők és...
fel 0 le
444 444

Hatalmas siker a négynapos munkahét Izlandon

„Átütő sikernek” nevezték a kutatók a négynapos munkahetet Izlandon, ennek eredményeképp sok munkavállaló 40 helyett már csak 35 vagy 36 órában dolgozik egy héten - írja a BBC.A kísérleteket Reykjavík városi tanácsa és a kormány folytatta 2015 és 2019 között, és 2500 közalkalmazott vett benne részt, akik ugyanannyi fizetést kaptak kevesebb munkáért. Ez volt eddig a legátfogóbb, rövidebb munkahétre vonatkozó kísérlet a világon. Az eredményeket az...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Menekülteknek biztosít munkalehetőséget az Ikea

Munkavállalói képességfejlesztő programokat indított a cég. The post Menekülteknek biztosít munkalehetőséget az Ikea first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Menekülteknek biztosít munkalehetőséget az IKEA

Az IKEA a Migránsokat Segítő Egyesülettel együttműködve olyan munkavállalói képességfejlesztő programokat indít, amelyek segítik a menekülteket a munkavégzéshez szükséges képességek fejlesztésében, munkatapasztalat-szerzésben és az új környezetbe való beilleszkedésben, írja közleményében az IKEA. A program részeként munkalehetőséget is kínálnak a jelentkezők számára.Hozzáteszik, hogy a programot azért indították el, mert „mindenki tehetséges...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A munkát terhelő adók felezésével dicsekedett a kormány, de egy fontos körülményről megfeledkeztek

Ugyanis a munkavállalók is fizetik a közterheket. The post A munkát terhelő adók felezésével dicsekedett a kormány, de egy fontos körülményről megfeledkeztek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezek a leggyakrabban megpályázott diákmunkák

Az adatok szerint a fiatalok legkevésbé az adminisztrációs pozíciók, az irodai munkák iránt érdeklődnek. The post Ezek a leggyakrabban megpályázott diákmunkák first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nyugdíjas szövetkezet után itt a kismamák szövetkezete

A cél a kisgyerekükkel otthon levők munkavállalásának megkönnyítése. Kósa Lajos és Dunai Mónika javaslata alapján július 1-től lehetne alapítani kismama-szövetkezetet. The post A nyugdíjas szövetkezet után itt a kismamák szövetkezete first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Évente több százezer ember hal meg a túl sok munkaóra miatt

Akik heti 55 órát vagy annál többet dolgoznak, 35 százalékkal nagyobb eséllyel kapnak sztrókot, mint azok, akik hetente csak 35-40 órát dolgoznak.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A túlzottan sok munka miatt évente százezrek halnak meg

Aki heti 55 óránál többet dolgozik, sokkal nagyobb eséllyel kap stroke-ot. The post A túlzottan sok munka miatt évente százezrek halnak meg first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az otthoni munkavégzés lehet a következő béren kívüli juttatás

Két-három nap az irodában, a többi otthon. Rugalmasság és munkamorál. The post Az otthoni munkavégzés lehet a következő béren kívüli juttatás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Tengeribetegségben nem szenvedő gondnokot keresnek egy brit szigeten álló kastélyba

A munka csak olyanoknak ajánlott, akik kibírják, hogy nem rendelhetnek pizzát.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már akkor elszúrta az állásinterjúját, amikor belépett a cég épületébe

Hogy mennyire készült fel, az már senkit sem érdekelt. The post Már akkor elszúrta az állásinterjúját, amikor belépett a cég épületébe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

15 évig nem járt dolgozni, de kapta a fizetését

Másfél évtized alatt körülbelül 200 millió forintnak megfelelő eurót vett fel fizetésként a munkakerülő férfi. The post 15 évig nem járt dolgozni, de kapta a fizetését first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Spanyolország teszteli a négynapos munkahetet

Csütörtök lesz az új péntek. The post Spanyolország teszteli a négynapos munkahetet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy férfi eljátszotta a saját elrablását csak azért, hogy ne kelljen munkába menni

Legyünk őszinték: vannak napok, amikor a mi fejünkben is megfordul. The post Egy férfi eljátszotta a saját elrablását csak azért, hogy ne kelljen munkába menni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Feltalálták a lakóautót, amiben iroda van

Ha valaki már megunta volna az otthoni munkavégzést. The post Feltalálták a lakóautót, amiben iroda van first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Motelban hagyta a gyerekeit, amíg munkában volt, letartóztatták az ohiói nőt

Akár fél évre is börtönbe kerülhet. The post Motelban hagyta a gyerekeit, amíg munkában volt, letartóztatták az ohiói nőt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

10 órás éjszakai műszakokba kényszeríti dolgozóit az Amazon

A cég chicagói raktárának dolgozói választhatnak: vagy hajnali 1-től délig dolgoznak, vagy elveszítik a munkájukat. Hamarosan pedig minden Amazon raktárban ez lesz a rendszer.
fel 0 le
24.hu 24.hu

37 ezerrel kevesebben dolgoznak, mint egy éve

De decemberben többen dolgoztak, mint novemberben a KSH adatai szerint. The post 37 ezerrel kevesebben dolgoznak, mint egy éve first appeared on 24.hu.
fel 0 le