#munkanélküliség

24.hu 24.hu

27 ezerrel csökkent a munkanélküliek száma tavaly július óta

De 189 ezren még munkanélküliek. The post 27 ezerrel csökkent a munkanélküliek száma tavaly július óta first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kilencezer embert nézhet új állás után Romániában 2030-ig

Az elbocsátások főleg szénbányászokat érintenek a cél a karbonsemlegesség. The post Kilencezer embert nézhet új állás után Romániában 2030-ig first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így készültek fel a cégek az újabb járványhullámra

A harmadik hullám alatt már a válaszadók több mint négyötöde rendelkezett pandémiás tervvel. The post Így készültek fel a cégek az újabb járványhullámra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tíz százalékkal több a munkanélküli tavalyhoz képest

A foglalkoztatottak száma is nőtt. The post Tíz százalékkal több a munkanélküli tavalyhoz képest first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Többen igényelhetik a munkaerő-támogatást

Az eddig öt hónapos támogatási időszak is meghosszabbodik fél évre. The post Többen igényelhetik a munkaerő-támogatást first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az ENSZ főtitkára szerint a világnak hadigazdálkodásra kell áttérnie a vírus miatt

Csaknem 500 millió munkahely szűnt meg a járvány időszakában. The post Az ENSZ főtitkára szerint a világnak hadigazdálkodásra kell áttérnie a vírus miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kordás: Csúnya statisztikai csúsztatások vannak a foglalkoztatási adatok mögött

A statisztikában megjelenik a munkanélküliek egy része, illetve a ténylegesen tartós munkanélküli közmunkások is. The post Kordás: Csúnya statisztikai csúsztatások vannak a foglalkoztatási adatok mögött first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két társadalmi csoportot sújtott leginkább az állásvesztés a vírushelyzetben

A képzettséggel arányban nőtt az otthoni munkavégzés aránya. The post Két társadalmi csoportot sújtott leginkább az állásvesztés a vírushelyzetben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ausztria 300 millió eurós programot indít a tartósan munkanélküliek támogatására

Minden cégnek, amennyiben tartósan munkanélkülit foglalkoztat, egy évig az alkalmazott munkaerő fizetésének 50 százalékát az állam téríti. The post Ausztria 300 millió eurós programot indít a tartósan munkanélküliek támogatására first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

KSH: 4 százalékos volt a munkanélküliség márciusban

A 25-54 évesek munkanélküliségi rátája 0,7 százalékponttal emelkedett. The post KSH: 4 százalékos volt a munkanélküliség márciusban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

13 ezerrel többen kerestek állást márciusban, mint egy évvel korábban

A tavaly júniusi csúcshoz képest jelentősen javult a helyzet. The post 13 ezerrel többen kerestek állást márciusban, mint egy évvel korábban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A foglalkoztatási államtitkár szerint az újranyitás felszívja a munkanélküliek javát, a többieket pedig várja a közmunka

Bodó Sándor szerint egyébként sincs nagy válság, alig vannak munkanélküliek az általa idézett adatok alapján. The post A foglalkoztatási államtitkár szerint az újranyitás felszívja a munkanélküliek javát, a többieket pedig várja a közmunka first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hiperinfláció Venezuelában: kibocsátottak egy egymilliós bankjegyet, ami úgy 150 forintot ér

Közel 4000 százalékos infláció, 50 százalék feletti munkanélküliség – nem tud kijönni a mély gödörből Venezuela. The post Hiperinfláció Venezuelában: kibocsátottak egy egymilliós bankjegyet, ami úgy 150 forintot ér first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

100 ezerrel kevesebben dolgoznak, 50 ezerrel többen munkanélküliek, mint egy éve

A koronavírus harmadik hulláma a munkaerőpiacon is pusztít. The post 100 ezerrel kevesebben dolgoznak, 50 ezerrel többen munkanélküliek, mint egy éve first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több mint 6 millióan veszítették el a munkájukat az EU-ban tavaly

A fiatal nőket különösen súlyosan érintette a krízis. The post Több mint 6 millióan veszítették el a munkájukat az EU-ban tavaly first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bezárva a homályba – Magyarország egy éve a világjárványban

Éppen egy éve jelentette be Orbán Viktor, hogy két koronavírusos beteget találtak Magyarországon. Míg tavasszal a gyors intézkedések után két hónapig tartottak a lezárások, és ezernél kevesebben haltak meg, addig ősszel a kormány eltérő stratégiája legalább négy hónapnyi szigorhoz és máig 15 ezer halotthoz vezetett. Az egyéves évfordulón pedig az is kiderült, hogy a következő két hétben minden korábbinál szigorúbb korlátozások várnak ránk. Így éltünk a járvány első évében. The post Bezárva a...
fel 0 le
444 444

A járvány alatt nem volt még olyan magas a munkanélküliség, mint most

Rosszabbak a számok, mint az első járványhullám tavaszi csúcspontján.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A járvány kitörése óta most vannak a legtöbben munka nélkül

Közel 500 ezer emberről van szó. The post A járvány kitörése óta most vannak a legtöbben munka nélkül first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jelentős számmal nőtt a hazai munkanélküliség

Sok külföldön dolgozó magyar lett állásnélküli. The post Jelentős számmal nőtt a hazai munkanélküliség first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Decemberben majdnem minden hatodik magyar távmunkában dolgozott

Sokkal többen dolgoznak részmunkaidőben, mint korábban.
fel 0 le