#muzsika

24.hu 24.hu

Néhány órával esküvője után meghalt Jake Flint countryzenész

Harminchét éves volt. The post Néhány órával esküvője után meghalt Jake Flint countryzenész first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Balaton-felvidékre várják Rick Astley-t

Nik West, Rick Astley, a Thievery Corporation, a Dirty Loops és az Incognito is fellép a jövő évi Paloznaki Jazzpikniken. The post A Balaton-felvidékre várják Rick Astley-t first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ukrán operaházak kapták idén „az opera Oscar-díját”

Az áramkimaradások és a háborús viszonyok ellenére biztosították, hogy közönségük néhány órára megfeledkezhessen a mindennapok nehézségeiről. The post Ukrán operaházak kapták idén „az opera Oscar-díját" first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zorán és a Quimby is fellép jövőre a Művészetek Völgyében

Bejelentették az első fellépőket. The post Zorán és a Quimby is fellép jövőre a Művészetek Völgyében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt Irene Cara, a Flashdance Oscar-díjas énekese

A What a Feeling Grammy- és Oscar-díjas énekesnője 63 éves volt. The post Meghalt Irene Cara, a Flashdance Oscar-díjas énekese first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tizenhárom év börtönre ítéltek egy nemi erőszakkal vádolt kanadai popsztárt Kínában

Egy pekingi bíróság 13 év börtönbüntetésre ítélte a kínai származású kanadai popsztárt, Kris Wu-t. The post Tizenhárom év börtönre ítéltek egy nemi erőszakkal vádolt kanadai popsztárt Kínában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kovács Kati hibásnak érzi magát Balázs Fecó haláláért

Kérlelték, ha emberek közé megy, húzza fel a maszkot, de Fecó egyszerűen hajthatatlan volt. The post Kovács Kati hibásnak érzi magát Balázs Fecó haláláért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újra énekelt a sztrókon átesett Révész Sándor

Márciusban sztrókkal szállították kórházba a Generál és a Piramis egykori énekesét, azóta jobban van, és egy reklám kedvéért újra mikrofon mögé állt. The post Újra énekelt a sztrókon átesett Révész Sándor first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megzenésített Elon Musk-idézet festi alá a magányos gerincfűző kalandjait

Elon Musk fiktív útifilmjének soundtrackje is lehetne GLORIA új dala, amelynek videoklipje a 24.hu-n látható először. The post Megzenésített Elon Musk-idézet festi alá a magányos gerincfűző kalandjait first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már az amerikai szenátus is Taylor Swift jegymizériájával foglalkozik

A szenátus versenyjogi bizottsága vizsgálja a turnéra jegyeket értékesítő Ticketmaster piaci helyzetét. The post Már az amerikai szenátus is Taylor Swift jegymizériájával foglalkozik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Taylor Swift az Amerikai Zenei Díjátadó gálán is tarolt

Hat díjat nyert. The post Taylor Swift az Amerikai Zenei Díjátadó gálán is tarolt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

R. Kelly volt menedzsere börtönbe megy, amiért fenyegette az énekes egyik áldozatát

Donnell Russell megpróbálta elrettenteni R. Kelly egyik áldozatát attól, hogy tanúskodjon a sztár ellen. The post R. Kelly volt menedzsere börtönbe megy, amiért fenyegette az énekes egyik áldozatát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Freakin’ Disco Hajdu Szabolcs rendezte videoklipje az első mozgóképeket idézi

A dal producere pedig a Grammy díjas Steve Dub. Klippremier a 24.hu-n. The post A Freakin' Disco Hajdu Szabolcs rendezte videoklipje az első mozgóképeket idézi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nagy kereslet miatt megszüntették a nyilvános jegyértékesítést Taylor Swift turnéjára

Leállt a rendszer, sosem volt még ekkora érdeklődés a Ticketmaster jegyei iránt. The post A nagy kereslet miatt megszüntették a nyilvános jegyértékesítést Taylor Swift turnéjára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt B. Smyth 28 éves énekes

B. Smyth, akinek a Twerkoholic című kislemeze 13 millió Spotify streamet ért el, tüdőfibrózisban halt meg. The post Meghalt B. Smyth 28 éves énekes first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kautzky Armand Szacsvay Lászlóval és Kardos-Horváth Jánossal énekli a Horthy-korszak irredenta dalait

Lesz, lesz, lesz címmel, hazai előadóművészek közreműködésével jelentetett meg CD-t a várpalotai Trianon Múzeum. Pataky Attila vagy Varga Miklós közreműködése nem meglepetés, másoké már inkább. The post Kautzky Armand Szacsvay Lászlóval és Kardos-Horváth Jánossal énekli a Horthy-korszak irredenta dalait first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyógyíthatatlan betegsége miatt abbahagyja az éneklést a Grammy-díjas Roberta Flack

A Killing me Softly énekesnőjének már a beszéd is nehezére esik. The post Gyógyíthatatlan betegsége miatt abbahagyja az éneklést a Grammy-díjas Roberta Flack first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Taylor Swift tarolt, a Carson Coma lett a legjobb magyar előadó az MTV EMA-gálán

Düsseldorfban rendezték a gálát, Taika Waititi vezényletével. The post Taylor Swift tarolt, a Carson Coma lett a legjobb magyar előadó az MTV EMA-gálán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Taylor Swiftnek nincs már vetélytársa, csak saját magával versenyez

Bár ma már sokkal nehezebb kitűnni a zajból, Taylor Swift mostanra vitathatatlanul a kor első számú szupersztárja lett. Az elmúlt két évben meglepetésprojektekkel és újra felvett régi számokkal is maga mögé utasította a mezőnyt, de most visszatért a popslágerekhez, és sikeresebb, mint valaha. De hogy jön ide a Beatles? The post Taylor Swiftnek nincs már vetélytársa, csak saját magával versenyez first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jövőre elmarad a VOLT Fesztivál

Már idén is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni. The post Jövőre elmarad a VOLT Fesztivál first appeared on 24.hu.
fel 0 le