#muzsika

24.hu 24.hu

Meghalt Nick Kamen énekes, modell

59 éves volt. The post Meghalt Nick Kamen énekes, modell first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Augusztus végén tartják meg a Fishing on Orfűt

Pótidőpontban tartják meg végül a fesztivált, mert kevés idő lenne a professzinális felkészülésre az eredeti, júniusi dátumig. The post Augusztus végén tartják meg a Fishing on Orfűt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Kopaszi-gát melletti BudaParton nyit újra a Dürer Kert

A kerthelyiség akár már a nyár folyamán megnyithat. The post A Kopaszi-gát melletti BudaParton nyit újra a Dürer Kert first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Apró szobrocskát állítottak Cipő, a Republic frontembere emlékére

56 éves lett volna kedden az énekes. The post Apró szobrocskát állítottak Cipő, a Republic frontembere emlékére first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Diszkós világslágertől a magyar hiphop úttörőiig: rejtett kincsek a vajdasági zenei színtérről

A nyolcvanas években virágzott a magyar nyelvű zene a Vajdaságban: pop, rock, country, metál és hiphop is, utóbbi ráadásul a hiányzó láncszem Fenyő Miki bréklemeze és az Animal Cannibals között – a SALT-1 igazi titkos csodája a magyar rapnek. The post Diszkós világslágertől a magyar hiphop úttörőiig: rejtett kincsek a vajdasági zenei színtérről first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csaknem a teljes zeneipart kifelejtették a nyitásból

Nyitnak a mozik és a színházak, de koncertet továbbra sem lehet tartani. Nagyobb kiszámíthatóságra, azonnali segélyre és áfacsökkentésre lenne szükség, hogy a zeneipar talpra állhasson. The post Csaknem a teljes zeneipart kifelejtették a nyitásból first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új időpontban jön a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek

Május 7. és 24. között ingyenes streamkoncertekkel és ősbemutatókkal, online várja a közönséget az eseménysorozat. The post Új időpontban jön a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Bánkitó Fesztivál a magyarság mibenlétének rejtelmeibe vezeti be az idei fesztiválozókat

Ha kisebb is lesz, de idén megtartják a fesztivált. The post A Bánkitó Fesztivál a magyarság mibenlétének rejtelmeibe vezeti be az idei fesztiválozókat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Korlátozott számú közönséggel nyit ki újra a milánói Scala

Május 11-én, amely naptól újra fogadhatnak nézőket az olaszországi színházak. The post Korlátozott számú közönséggel nyit ki újra a milánói Scala first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az orvosok addig nem műtöttek meg, míg be nem hugyozom, vagy le nem bénulok

Ez az első rap szám, ami egy gericsérv műtétről szól The post Az orvosok addig nem műtöttek meg, míg be nem hugyozom, vagy le nem bénulok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt Milva, az olaszok híres énekesnője

81 éves volt. The post Meghalt Milva, az olaszok híres énekesnője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt a Kelly Family egykori tagja, Barby Kelly

A 90-es években népszerű The Kelly Family tagja 45 éves volt. The post Meghalt a Kelly Family egykori tagja, Barby Kelly first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elhunyt Jim Steinman, aki Bonnie Tyler és Meat Loaf legnagyobb slágereit is szerezte

A Grammy-díjas zeneszerző 73 éves volt. The post Elhunyt Jim Steinman, aki Bonnie Tyler és Meat Loaf legnagyobb slágereit is szerezte first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Harminc éve nevelgetett szörnyeket engedett szabadjára a karantén

Hosszú szünet után jelentkezik új albummal a Run Over Dogs. Lemezpremier. The post Harminc éve nevelgetett szörnyeket engedett szabadjára a karantén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ellopták Lagzi Lajcsi trombitaszólóját

Ezt állítja a zenész. Mentorálta azt mondja, engedélyt kapott a zene felhasználására. The post Ellopták Lagzi Lajcsi trombitaszólóját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kelemen Kabátban-dalszöveget ismernek leginkább a magyar kamaszok

Lezárult a Nagy Diák Zenei Teszt néven indított edukatív online játék első fordulója. The post Kelemen Kabátban-dalszöveget ismernek leginkább a magyar kamaszok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt Mike Mitchell, a Kingsmen gitárosa

77 éves volt. The post Meghalt Mike Mitchell, a Kingsmen gitárosa first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kárpótlást kap a botrányba fulladt luxusfesztivál minden résztvevője

A luxusfesztiválnak beígért esemény helyett menekülttábori sátrak és siralom várta a látogatókat. The post Kárpótlást kap a botrányba fulladt luxusfesztivál minden résztvevője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Külföldi fellépőket is be mert jelenteni a Kolorádó Fesztivál

Augusztusban egy-két nagyobb név is érkezik, ha minden jól alakul. The post Külföldi fellépőket is be mert jelenteni a Kolorádó Fesztivál first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem mert beállni terroristának, inkább divatba hozta az ír zenét

Dokumentumfilm készült Shane MacGowanről, az ír népzenét a punk attitűdjével házasító The Pogues frontemberéről, akinek már évtizedek óta keltik a halálhírét mértéktelen alkoholizmusa miatt, mégis él még. The post Nem mert beállni terroristának, inkább divatba hozta az ír zenét first appeared on 24.hu.
fel 0 le