#muzsika

24.hu 24.hu

Ez volna a húszas évek férfihimnusza?

A férfiak már csak a csodában bízhatnak? Sorbonne Sexual-klippremier a 24.hu-n. The post Ez volna a húszas évek férfihimnusza? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem viszik el Budapestről az MTV Europe Music Awardsot, de a szervezők azt ígérik, kiállnak a melegjogokért

Jó lehetőségnek tartják arra, hogy felszólaljanak a homófóbia ellen. The post Nem viszik el Budapestről az MTV Europe Music Awardsot, de a szervezők azt ígérik, kiállnak a melegjogokért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kásler újabb támogatást hagyott jóvá Zalatnay Saroltának

Ezúttal 2,5 millió forintot ítéltek meg az énekesnőnek. The post Kásler újabb támogatást hagyott jóvá Zalatnay Saroltának first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nászajándékból egy teljes lemez – Papaver albumpremier

Megjelent Papaver, azaz Szendrey-Nagy Olivér első nagylemeze, a Stuntman. The post Nászajándékból egy teljes lemez – Papaver albumpremier first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt Sarah Dash, a Lady Marmalade című világsláger egyik előadója

A Labelle R&B énektrió alapító tagja 76 éves volt. The post Meghalt Sarah Dash, a Lady Marmalade című világsláger egyik előadója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Klippremier: Morcos autózással hangol az Analog Balaton az új lemezükre

Novemberben érkezik az Analog Balaton első lemeze, az első ízelítő a 24.hu-n látható először. The post Klippremier: Morcos autózással hangol az Analog Balaton az új lemezükre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zalatnay Sarolta a tízmilliós támogatásról: „A pénzt nem a zsebembe adják”

Az énekesnő elmondása szerint nem politizál, csak nem rejti véka alá a véleményét. The post Zalatnay Sarolta a tízmilliós támogatásról: „A pénzt nem a zsebembe adják” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Viktor is elbúcsúzott Póka Egontól

„A zene marad” - írta a miniszterelnök posztjában. The post Orbán Viktor is elbúcsúzott Póka Egontól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Margitszigeten hív időutazásra a 20 éves Žagar

Koncerttel ünneplik meg a kerek évfordulót. The post A Margitszigeten hív időutazásra a 20 éves Žagar first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Budapesten lép fel a Dead Can Dance

Az Arénában adnak koncertet. The post Budapesten lép fel a Dead Can Dance first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jamie Winchester: Felvenni a versenyt napi hatvanezer új dallal, azt nagyon kell akarni – én már nem akarom annyira

Jamie Winchesternek összejött Magyarországon, ami a zenei karrierben összejöhet, ám őt hazahívták Írországba a világítótornyok. Interjú. The post Jamie Winchester: Felvenni a versenyt napi hatvanezer új dallal, azt nagyon kell akarni – én már nem akarom annyira first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Morcheeba: A brexit tönkretette a brit zeneipart

A brit együtteseknek nehezebb lett az európai turnézás az unióból való távozás után. The post Morcheeba: A brexit tönkretette a brit zeneipart first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Huszonöt éve gyilkolták meg Tupac Shakurt

1996. szeptember 13-án halt meg 2Pac, nemzedéke legnagyobbnak tartott rappere. Képgalériával emlékezünk rá. The post Huszonöt éve gyilkolták meg Tupac Shakurt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt María Mendiola, a Baccara duó egykori tagja

Ők énekelték a Yes Sir, I Can Boogie című diszkóhimnuszt. The post Meghalt María Mendiola, a Baccara duó egykori tagja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Olivia Rodrigo és Lil Nas X voltak Justin Bieber mellett az MTV VMA díjátadó főszereplői

A 2021-es MTV Video Music Awards díjkiosztót magyar idő szerint hétfőn hajnalban tartották, és ezúttal a zenéé volt a főszerep. The post Olivia Rodrigo és Lil Nas X voltak Justin Bieber mellett az MTV VMA díjátadó főszereplői first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jimmy Page Velencében újra átélte, hogyan vált zenekara Led Zeppelinné

A velencei filmfesztiválon Jimmy Page jelenlétében mutatták be a Becoming Led Zeppelin című dokumentumfilmet, mely a zenekar korai éveit idézi fel. Helyszíni beszámoló a film velencei vetítéséről. The post Jimmy Page Velencében újra átélte, hogyan vált zenekara Led Zeppelinné first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Őszi Hacacáré: fideszes politikusokkal kellene fotózkodniuk a fellépő zenészeknek

Fideszes vezetésű helyszíneken zajlik az ingyenes koncertsorozat, amit kampányeseményként kezelnek a kormánypárt által támogatott képviselőjelöltek. The post Őszi Hacacáré: fideszes politikusokkal kellene fotózkodniuk a fellépő zenészeknek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha Elek Ferenc mondja, akkor le kell menni kutyába

A Magidom Van az a pénz című klipje a 24.hu-n látható először. The post Ha Elek Ferenc mondja, akkor le kell menni kutyába first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Demeter Szilárdnak rossz híre van Bródy, Gálvölgyi, Cserhalmi és a többiek számára

A Mandineren üzent Demeter Szilárd az Élni hívlak című, az előválasztásra mozgósító videó résztvevőinek. Szerinte pokol vár rájuk egy kormányváltás esetén. The post Demeter Szilárdnak rossz híre van Bródy, Gálvölgyi, Cserhalmi és a többiek számára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt Mikisz Theodorakisz, a Zorba, a görög zeneszerzője

96 éves volt. The post Meghalt Mikisz Theodorakisz, a Zorba, a görög zeneszerzője first appeared on 24.hu.
fel 0 le