#petíció

24.hu 24.hu

A Tabán moziban vetítették volna a leszbikus szülőkről szóló filmet, de a szerzők szerint az utolsó pillanatban kivették a programból

Petíció indult, hogy ne vetíthessék. The post A Tabán moziban vetítették volna a leszbikus szülőkről szóló filmet, de a szerzők szerint az utolsó pillanatban kivették a programból first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az utcán gyűjti az ellenzékellenes aláírásokat a Fidesz

Szerte az országban, minden választókerületben gyűjti az aláírásokat a Fidesz a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” című petíciójához, egészen október 23-ig. Vagyis a kormánypárt is jelen lesz az utcákon azokban a hetekben, amikor az ellenzéki oldalon az előválasztási kampány zajlik. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy a petícióval a Gyurcsány-korszakra akarják emlékeztetni az embereket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony stopcunamival reagált a fideszes kampányra

Szerinte – számos egyéb szlogen mellett – a Stop Orbán! is kimaradt a Fidesz petíciójából. The post Karácsony stopcunamival reagált a fideszes kampányra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Petíció indult a '70-es évekbeli budapesti neonfeliratok megmentéséért

Mára már csak néhány maradt meg azok közül a jellegzetes neonfeliratok közül, amelyek az 1970-es években ellepték Budapest épületeit, és ezek többsége is elhanyagolt állapotban van. Két fiatal, Patkós Luca és Racskó Tamás úgy gondolja, hogy ezek a megőrzésre érdemes kulturális örökség részét képezik, ezért petíciót indítanak annak érdekében, hogy a főváros gondozásába vegye ezeket a muzeális értékkel bíró tárgyakat. Úgy látják, hogy az utolsó...
fel 0 le
444 444

Karácsony: Még idén kitűzik a céldátumot a dízel autók kitiltására

45 ezer aláírást gyűjtött össze és adott át Karácsony Gergely főpolgármesternek a Greenpeace pénteken, hogy tiltsa ki a régi dízelautókat Budapestről, de legalább tegyen közzé egy ütemtervet. A Greenpeace még 2019 januárjában indított petíciót, amelyben azt kérték a fővárosi vezetéstől, hogy: 2026. szeptember 1-ig fokozatosan tiltsa ki a dízelautókat és más szennyező járműveket Budapestről, ezzel együtt vonja ki a dízelüzemű BKV-buszokat a fővárosból,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Petíció indult, hogy az Amazon-vezér vegye meg és egye meg a Mona Lisát

Jeff Bezosnak elvben nem okozhatna gondot, hogy beruházzon a világ talán leghíresebb festményére. The post Petíció indult, hogy az Amazon-vezér vegye meg és egye meg a Mona Lisát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Már 65 ezren írták alá a Budapest Pride petícióját az orosz mintájú homofób propagandatörvény ellen

És több mint 18 ezren jeleztek vissza a Propagandatörvény helyett elfogadást! című tüntetésre, írja sajtóközleményében a Budapest Pride, aminek sajtószóvivője úgy fogalmazott, „a Budapest Pride Felvonuláson kívül LMBTQ jogi tüntetés ekkora társadalmi támogatottságot még soha nem kapott”.Hétfő délután hat órára a Parlament elé szervez tüntetést számos civil szervezet, hogy így tiltakozzanak a fideszes politikusok által benyújtott törvénymódosítási...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy nap alatt ötvenezer aláírás a tokiói olimpia ellen

A kezdeményező szerint a NOB az emberek életének érdekében mondja le az olimpia megrendezését. The post Egy nap alatt ötvenezer aláírás a tokiói olimpia ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy saroktelek miatt recseg-ropog az ellenzéki együttműködés Újbudán

Eközben a XI. kerületi Fidesz az ártatlan szerepét öltötte magára, holott az Ulászló utcai telek beépítési projektjét még az ő ciklusuk idején indították el. The post Egy saroktelek miatt recseg-ropog az ellenzéki együttműködés Újbudán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Állatkertek és vadasparkok kinyitását kérik Orbántól

Kültéri szórakozási lehetőség, ahol tartani lehet a távolságot, és még az állatok etetése is költséges – áll az ez ügyben indult petíció indoklásában. The post Állatkertek és vadasparkok kinyitását kérik Orbántól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Petícióval tiltakoznak a lakók a tervezett új szolnoki híd ellen

A körzet fideszes önkormányzati képviselőjét legutóbb a választások idején, krumpliosztás közben látták. The post Petícióval tiltakoznak a lakók a tervezett új szolnoki híd ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az ország legbékésebb helyére vágytak, aztán bekopogott az olajtársaság

Az Őrségben a helyiek nem akarják, hogy a MOL mélyfúrásokat végezzen a természetvédelmi területen. Videóriport.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezrek álltak ki a brit férfi mellett, akit azért rúgtak ki, mert szétrúgott egy hóembert

Sokan kiakadtak a férfi tettén, de azért szerintük is abszurd, hogy ezért elveszítse a munkáját. The post Ezrek álltak ki a brit férfi mellett, akit azért rúgtak ki, mert szétrúgott egy hóembert first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Csoda-kutya túlélte a második emeletről való zuhanást

Több olyan állatbarátra lenne szükség, mint a floridai seriffek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Petíciót indított a teljes előválasztásért a Momentum

A párt szerint nemcsak a közös miniszterelnök-jelöltről és az egyéni jelöltekről, hanem a közös listáról is előválasztáson kell dönteni.
fel 0 le
444 444

Petícióval követel teljes előválasztást a Momentum

Még minidg vita van az ellenzékben arról, hogy minden körzetben kell-e selejtezőt tartani.
fel 0 le
444 444

Több ezren követelik Demeter Szilárd lemondását, köztük Karácsony Gergely is

„Zavaros írásával minden jóérzésű honfitársát emberi méltóságában mélységesen megsértette. Alkalmatlannak és méltatlannak bizonyult, hogy a magyar kultúra, a közélet bármilyen területét irányítsa, azt képviselje.”
fel 0 le
24.hu 24.hu

SZFE: Az ELTE vezetése sem akarta, mégis több százan írták alá az oktatók petícióját az SZFE mellett

Csak nem hivatalos csatornákon terjedhet a kezdeményezés.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Senki sem akar egy órával többet tölteni 2020-ban: petíció indult az óraátállítás ellen

A kezdeményező egy brit, akinek nagyon elege van.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Besokalltak a turisztikai vállalkozások, diszkriminációt emlegetnek, és segítséget követelnek

Úgy érzik, igazságtalan és megalázó helyzetbe hozták őket.
fel 0 le