#semmelweis egyetem

24.hu 24.hu

Másodszor is megtervezteti a Semmelweis Egyetem a kutatási centrumát, pedig a kormány nem ad rá pénzt

Az első tervezés ára is meghaladta a 800 millió forintot, a második pedig még drágább lett. The post Másodszor is megtervezteti a Semmelweis Egyetem a kutatási centrumát, pedig a kormány nem ad rá pénzt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyar kutatók eredménye mentheti meg kisbabák ezreinek életét

A terhességi cukorbetegség a várandósok több mint 10 százalékát érinti Magyarországon, ám egy friss felfedezés hatására javulhat az arány. The post Magyar kutatók eredménye mentheti meg kisbabák ezreinek életét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Beolvad a Merényi Gusztáv Kórház a Semmelweis Egyetembe

Költöznek a kórházi részlegek is.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Semmelweis Egyetem tulajdonába kerül a Merényi kórház

Az érintett ellátási kötelezettséggel együtt. The post A Semmelweis Egyetem tulajdonába kerül a Merényi kórház first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Virtuális valóságban kezelik a skizofréneket egy magyar klinikán

Többek között vakrandikat és tengerparti sétákat szimulálnak nekik, ezzel segítenek visszailleszkedni a társadalomba. The post Virtuális valóságban kezelik a skizofréneket egy magyar klinikán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezért leszünk mindig betegek nyaralás alatt

A nyaralási betegség létezik, meg is mutatjuk, mi okozza. The post Ezért leszünk mindig betegek nyaralás alatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Éjszaka és hétvégén látják el a betegeket a Semmelweis Egyetemen, miután egy kutya vizsgálata közben tönkrement az MR

Hetekig nem használható a berendezés. The post Éjszaka és hétvégén látják el a betegeket a Semmelweis Egyetemen, miután egy kutya vizsgálata közben tönkrement az MR first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiváltja az inzulininjekciót ez az új kezelés

Nincs szükség napi több tűszúrásra az új terápiának köszönhetően. The post Kiváltja az inzulininjekciót ez az új kezelés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy kutya vizsgálata közben ment tönkre a Semmelweis Egyetem 700 milliós MR gépe

Filmet forgattak épp. The post Egy kutya vizsgálata közben ment tönkre a Semmelweis Egyetem 700 milliós MR gépe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egy kutya vizsgálata közben véletlenül tönkretették a Semmelweis Egyetem 700 milliós MR-készülékét

De legalább a kutyának nem esett baja.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Félelmet hozó stílus ütötte fel a fejét” – kemény kritikát fogalmazott meg Merkely Béla kihívója

Az egyetemen szerinte elkezdtek fontosabbá válni a látványelemek, mint a valódi minőség. The post „Félelmet hozó stílus ütötte fel a fejét" – kemény kritikát fogalmazott meg Merkely Béla kihívója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kihívója félelemkeltéssel vádolja Merkely Bélát

Az orvoskar dékánja nyers erőről, szorongásról és megalázottságról beszél.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karikó Katalin kapta a Semmelweis Budapest Awardot

Az elismerést a Covid-vakcina kifejlesztésében játszott szerepével érdemelte ki. The post Karikó Katalin kapta a Semmelweis Budapest Awardot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A világ 250 legjobb egyeteme között a Semmelweis

Dr. Merkely Béla rektor szerint immár a nyugat-európai egyetemek komoly versenytársának számít a Semmelweis. The post A világ 250 legjobb egyeteme között a Semmelweis first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Szóbeli felvételit vezetnek be a Semmelweis Egyetemen

2024-től szóban is meghallgatják a felvételizőket a Semmelweis Egyetemen. Erre egy szeptemberi kormányrendelet ad lehetőséget, ami alapján a maximális 500 felvételi pontból 100-at a felsőoktatási intézmények által előírt módon lehet majd megszerezni.Az orvosi egyetemen 50 pontot fog érni a szóbeli felvételi, és további 50-et adnak nyelvtudásért, tanulmányi és művészeti versenyeredményekért, munkatapasztalatért, meglevő szakképesítésért vagy a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csalók élnek vissza a Semmelweis Egyetem nevével, mutatjuk mire figyeljen

Trójai kódot terjesztenek. The post Csalók élnek vissza a Semmelweis Egyetem nevével, mutatjuk mire figyeljen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megelőzheti az amputációt a Semmelweis Egyetem új vizsgálata

Húsz éve még befekvéses volt az érvizsgálat, ma már a ruhát sem kell levenni. The post Megelőzheti az amputációt a Semmelweis Egyetem új vizsgálata first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csúcs-robotsebésszel erősített az orvosi egyetem

A klinikán az új eszközt évente mintegy négyszáz alkalommal vetik majd be. The post Csúcs-robotsebésszel erősített az orvosi egyetem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Telefonról diagnosztizál a magyar mesterséges intelligencia

A Semmelweiss Egyetemen működő MI 120 különböző kórképet állapított meg. The post Telefonról diagnosztizál a magyar mesterséges intelligencia first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem mindegy, mikor kezdődik a migrénes roham

Migrénesek agyműködését vizsgálták a Semmelweis Egyetem kutatói. The post Nem mindegy, mikor kezdődik a migrénes roham first appeared on 24.hu.
fel 0 le