#szex

24.hu 24.hu

Orgazmus minden nap: ez az örök fiatalság titka egy 45 éves modell szerint

És csak egy a rengeteg előnye közül. The post Orgazmus minden nap: ez az örök fiatalság titka egy 45 éves modell szerint first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mást várnak a férfiak és a nők a barátság extrákkal kapcsolattól

Kiderült, mi minden kell ahhoz, hogy az alkalmi szexet utólag sikerként éljük meg: a jó kommunikációs készség és a szilárd barátság jó alapok. The post Mást várnak a férfiak és a nők a barátság extrákkal kapcsolattól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amikor a szex miatt kell a balesetire menni

Kilenc évnyi adatot tettek közzé arról, hány esetben kellett a beszorult vibrátorok és dildók miatt intézkedniük az orvosoknak. The post Amikor a szex miatt kell a balesetire menni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Beteg és látogató szexelhetett az új-zélandi kórházban Covid idején, és ez erősen megmozgatta a miniszterelnök arcizmait

A szokásos Covid-tájékoztatón tette fel a megbotránkoztató kérdést egy újságíró. The post Beteg és látogató szexelhetett az új-zélandi kórházban Covid idején, és ez erősen megmozgatta a miniszterelnök arcizmait first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mit jelent, hogy rossz vagy az ágyban?

Sok mindennel el lehet szúrni a szexet. The post Mit jelent, hogy rossz vagy az ágyban? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

OnlyFans: Mit szabad az interneten?

Az internet, valamint a szex- és pornóipar hozzá vannak szokva az időről időre mindent felforgató forradalmakhoz, azonban az OnlyFans 2021 augusztusában még így is nagy vihart kavart. Minden azzal kezdődött, hogy augusztus 19-én közleményt adott ki a szexet árusító és vásárló milliókat hatékonyan összekötő weboldalt működtető cég:„Annak érdekében, hogy biztosítsuk platformunk hosszú távú fenntarthatóságát, és továbbra is vendégül láthassuk alkotók és...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt egy indiai férfi miután extra erős ragasztóval védekezett szex közben

Nem volt náluk óvszer. The post Meghalt egy indiai férfi miután extra erős ragasztóval védekezett szex közben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Elkezdődött R. Kelly tárgyalása a szexuális bűncselekményei miatt, az első tanú szerint szexre trenírozta, amikor még kiskorú volt

Szerdán elkezdődött R. Kelly (polgári neve Robert Sylvester Kelly) tárgyalása a brooklyni szövetségi bíróságon. Azzal vádolják, hogy az alkalmazottaiból és kíséretéből álló bűnszervezetet tartott fenn, akik mindannyian részt vettek abban, hogy lányokat hajtsanak fel neki, akiket a zenész szexuálisan bántalmazott. Emellett zsarolás, megvesztegetés, emberrablás, kiskorú szexuális kihasználása és kényszermunka is szerepel a vádpontok között.Az első napon...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ez volt a legnagyobb bűn a szexben

A középkori egyház bűnként tekintett a szexualitásra, néha egészen extrém tiltásokkal, büntetésekkel is találkozhatunk. The post Ez volt a legnagyobb bűn a szexben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bevallotta a pornósztár, hogy veszített már el azért barátokat, mert lefeküdt a testvérükkel

Abella Danger rajongók kérdéseire válaszolt egy videóban, és valakiben az is felmerült, mit gondol, szabad-e randizni a legjobb barátunk testvérével. Ezután osztotta meg saját tapasztalatait. The post Bevallotta a pornósztár, hogy veszített már el azért barátokat, mert lefeküdt a testvérükkel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tényleg számít, mit csinálsz közvetlenül szex után

Az ölelés, a csókok következhetnek közvetlenül az aktus után – de akár egy szexuális játékszer is előkerülhet. The post Tényleg számít, mit csinálsz közvetlenül szex után first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pornóforgatás közben rabolta ki a meztelen színész az operatőrt

A támadó még akkor is anyaszült meztelen volt, amikor a sértettet üldözte. The post Pornóforgatás közben rabolta ki a meztelen színész az operatőrt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szomorú hír Dél-Afrikából: a szex nem gyógyítja a Covid-19 betegséget

A Dél-Afrikai Köztársaság Egészségügyi Minisztériuma adott ki erről hivatalos közlemény. The post Szomorú hír Dél-Afrikából: a szex nem gyógyítja a Covid-19 betegséget first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

„Vannak aszexek Orbán Viktor kormányában, és vannak aszexek a hajléktalanok között is”

„Egy-két éve találkoztam az aszexualitás fogalmával, de nem kötöttem össze a családommal, gondolván, hogy ahol gyerekek vannak, ott ez eleve nem lehetséges” – mesélte a 33 éves Anna, aki 64 éves édesanyjával érkezett a Magyar Aszexuális Közösség szerdai rendezvényére. A szabadtéri ismeretterjesztő pikniken körülbelül harmincan, fiatalok, idősebbek, férfiak, nők vegyesen, beszélgettek saját aszexualitásukról és arról a zavarbaejtően sok fogalomról, ami...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A barátság extrákkal csak rövid ideig működhet

Erős fizikai vonzerő, kellemes beszélgetések, szórakoztató partner – ezek a jellemzői a barátság extrákkal kapcsolatokban a választott partnereknek. The post A barátság extrákkal csak rövid ideig működhet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Victoria's Secret volt modellje azt állítja, kokainnal és szexszel akarták lefogyasztani

Bridget Malcolm, a Victoria's Secret volt modellje egy Instagramon közzétett videóban számolt be a modellkedés során szerzett tapasztalatairól, amik miatt anorexiás lett és amiktől később poszttraumás stressz szindrómája alakult ki, írja a BuzzFeed.Állítása szerint 2017-ben nem engedték a kifutóra, mert nagyobb melltartóméretre volt szüksége, mint korábban, de arról is beszélt, hogy 18 éves kora előtt nála jóval idősebb férfiak próbáltak a bizalmába...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Köveket kezdett dobálni a nyilvános szexen kapott pár

Dühösek lettek, amiért félbeszakították őket. The post Köveket kezdett dobálni a nyilvános szexen kapott pár first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szexelni csak két okból volt szabad

A középkori kereszténység szigorú szabályok közé szorította férj és feleség intim együttlétét is, itt nyer értelmet a házastársi kötelesség fogalma. The post Szexelni csak két okból volt szabad first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Megugrott a rejtett kamerás szexfelvételek száma Dél-Koreában

Annyira megugrott a rejtett kamerás, szexuális tartalmú felvételek száma Dél-Koreában az elmúlt években, hogy a nők már félnek nyilvános mosdót használni, tárta fel a Human Rights Watch nevű szervezet, ami áldozatokkal intejrúzott.A jelentés szerint az elkövetők rejtett kamerás felvételeket készítenek nőkről például szexuális aktus közben, amit aztán a nő beleegyezése nélkül raknak ki az internetre. (Ezt a bűncselekménytípust külföldön molkának...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Sokan fognak ma szexelni” – szeretkezési hullámot okoz a mai napfogyatkozás

Felkorbácsolja az érzelmeket. The post „Sokan fognak ma szexelni” - szeretkezési hullámot okoz a mai napfogyatkozás first appeared on 24.hu.
fel 0 le