#adathalászat

24.hu 24.hu

Nemigen számíthat banki kártérítésre, akit az OTP nevében csőbe húztak a csalók

Ha az ügyfelet rávették a tranzakciók elvégzésére, akkor a banknak nem kell kártérítést fizetnie. The post Nemigen számíthat banki kártérítésre, akit az OTP nevében csőbe húztak a csalók first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csaló e-mailekre figyelmeztet a kibervédelmi intézet

Covid-igazolványra hivatkozó, káros csatolmányt tartalmazó levelek terjednek a magyar netezők körében. The post Csaló e-mailekre figyelmeztet a kibervédelmi intézet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Berlin tiltakozott Moszkvánál a Ghostwriter-támadások miatt

A német szövetségi kormány nyomatékosan felszólította az orosz kabinetet, hogy haladéktalanul állítsa le a Németország biztonságát és a demokratikus akaratformálás folyamatát veszélyeztető informatikai támadásokat.Andrea Sasse, a német külügyminisztérium szóvivője Berlinben, a kormányszóvivő tájékoztatóján elmondta, hogy a szeptember 26-i szövetségi parlamenti (Bundestag-) választáshoz közeledve egyre gyakrabban tapasztalnak Bundestag-képviselők és...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Élethű mesével csaltak ki több mint kétmillió forintot egy kisgyermekes anyától

Csalás megelőzése címén hívták fel olvasónkat a csalók az OTP nevében. The post Élethű mesével csaltak ki több mint kétmillió forintot egy kisgyermekes anyától first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A csalók is rácuppantak Kanye West új albumára

Többfajta internetes átverés is kihasználja az új album körülötti felhajtást. The post A csalók is rácuppantak Kanye West új albumára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csalók hamis Penny-nyereményjátékkal akarják átverni az embereket

Adathalászok valójában. The post Csalók hamis Penny-nyereményjátékkal akarják átverni az embereket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több millió MVM Next-ügyfél lehet veszélyben, adathalászok próbálják őket csőbe húzni

Díjbekérő leveleket küldözgetnek a csalók. The post Több millió MVM Next-ügyfél lehet veszélyben, adathalászok próbálják őket csőbe húzni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újabb trendet lovagolnak meg a csalók

A támadók tudják, hogy a kriptoterület iránt érdeklődők általában jártasabbak a technológiában, mint egy átlagos felhasználó, így fejlettebbek a módszereik. The post Újabb trendet lovagolnak meg a csalók first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az internet is veszélyesebb hellyé vált a világjárvány alatt

A Kaspersky biztonsági cég a koronavírus-járvány kezdete óta több mint 5000, a pandémiához kapcsolódó adathalász webhelyet azonosított. The post Az internet is veszélyesebb hellyé vált a világjárvány alatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezeken az appokon keresztül támadnak a csalók

Az üzenetküldő alkalmazások már népszerűbbek, mint a közösségi hálózatok, és ezt az adathalászok is kihasználják. The post Ezeken az appokon keresztül támadnak a csalók first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így állnak a magyarok az adataikhoz

Fontosnak tartjuk, mégis elcseréljük azokat. The post Így állnak a magyarok az adataikhoz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiemelkedően fenyegetettek a magyarok, ha zsarolóvírusról van szó

És az adathalász-támadásoknak is sokan dőlnek be. The post Kiemelkedően fenyegetettek a magyarok, ha zsarolóvírusról van szó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyar Facebook-oldalakat vettek célba a csalók

Az elmúlt napokban megszaporodtak a Facebook-oldalak adminisztrátorait célzó támadások. The post Magyar Facebook-oldalakat vettek célba a csalók first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Adathalász oldalt csináltak a büntetés-végrehajtás toborzó felületéből

Támadás érte a BvOP toborzó honlapját. The post Adathalász oldalt csináltak a büntetés-végrehajtás toborzó felületéből first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csaliként használják az oltást az internetes bűnözők

Idén is sok olyan csalókampányra lehet számítani, amit a vakcinák köré építettek fel. The post Csaliként használják az oltást az internetes bűnözők first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Legyen óvatos, ha online nézné meg az Oscar-jelölt filmeket

A csalók előszeretettel próbálnak anyagi hasznot húzni a felhasználók érdeklődéséből. The post Legyen óvatos, ha online nézné meg az Oscar-jelölt filmeket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Most a Magyar Posta nevében érkeznek a csomagos csalások

E-mailben terjesztenek problémás kártevőt a bűnözők. The post Most a Magyar Posta nevében érkeznek a csomagos csalások first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bankkártya-adatokra pályázott a Netflix nevével visszaélő alkalmazás

A szakértők szerint meglehetősen szokatlan módon terjesztette magát az appban megbújó malware. The post Bankkártya-adatokra pályázott a Netflix nevével visszaélő alkalmazás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ismét megszaporodtak az adathalász e-mailek

Közműszolgáltatók nevében próbálkoznak a csalók. The post Ismét megszaporodtak az adathalász e-mailek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több millió forint tűnt el egy magyar nő számlájáról, aki bedőlt a csomagküldős SMS-nek

Az RTL Klub Híradójának nyilatkozott egy károsult. The post Több millió forint tűnt el egy magyar nő számlájáról, aki bedőlt a csomagküldős SMS-nek first appeared on 24.hu.
fel 0 le