#alekszej navalnij

24.hu 24.hu

Palotájának leleplezése hatalmas ütés lehet Putyinnak

Vlagyimir Putyin hatalmát nem sok minden fenyegeti, ám ezek egyike biztosan Alekszej Navalnij. Az orosz ellenzéki vezető által kiszivárogtatott felvételek szerint az elnöké a világ legdrágább palotája. Ezek a képek rettenetes politikai károkat okozhatnak az orosz elnöknek. The post Palotájának leleplezése hatalmas ütés lehet Putyinnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Miből futja Putyinnak 250 ezer forintos vécékefére?

Az hagyján, hogy Navalnijék megmutatták az orosz elnök medencéjét és sztriptízbárját. Azt is megmondták, milyen korrupció kellett hozzá.
fel 0 le
444 444

Külön Dance Revolution szoba is van Putyin titkos palotájában

Na meg sztriptízbár, színházterem, uszoda, kaszinó meg jacuzzi, fotelekkel körülrakva.
fel 0 le
444 444

Navalnij lebuktatta Putyin titkos Fekete-tengeri palotáját

Egy óra alatt több mint egymillióan nézték meg az oknyomozó cikket és videót.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Cihanouszkaja is tervezi a hazatérését Belaruszba

Szerinte Navalnij példája azt mutatja, hogy fontos a nemzetközi közösség támogatása. The post Cihanouszkaja is tervezi a hazatérését Belaruszba first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Karácsony: Az ország olyan kormányt érdemelne, amelyik magától emel szót az ellenzékiek elleni hadjárat ellen, nem sunnyog

A magyar demokratáknak szolidaritást kell vállalniuk a letartóztatott Navalnijjal, és oroszok 10 millióinak demokratikus álmaival – írja a főpolgármester.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hodorkovszkij Navalnij letartóztatásról: Putyin azt akarja bizonyítani, hogy ő a nagyfőnök

Szerinte az uniónak szankciókat kellene bevetnie Oroszország ellen.   The post Hodorkovszkij Navalnij letartóztatásról: Putyin azt akarja bizonyítani, hogy ő a nagyfőnök first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nap legfontosabb hírei – 2021.01.18.

Navalnijt letartóztatták, megy a vita a kínai vakcináról. Biden beiktatására nem hívták meg a magyar kormányt. The post A nap legfontosabb hírei - 2021.01.18. first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A magyar kormány is elítéli Navalnij letartóztatását

A magyar kormány is csatlakozott az Oroszországot elítélő, közös európai uniós nyilatkozathoz. The post A magyar kormány is elítéli Navalnij letartóztatását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Reagált a magyar kormány a Navalnij-ügyre: pontosan úgy, mint belarusz választás után  

Csatlakozunk az uniós állásponthoz, de azért nem kritizáljuk nyíltan Putyint. Kísérteties a hasonlóság a nyári eseményekkel.
fel 0 le
444 444

Navalnij 30 napig őrizetben marad, az ítélet után utcára hívta a támogatóit

Miközben őrizetben lesz, döntés születhet a börtönbüntetéséről is. Támogatóinak azt üzeni: ne féljenek. Országos tüntetést szerveznek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Navalnij: Ez a törvénytelenség legmagasabb fokozata

Bár Putyin legfőbb bírálója tudta, mi vár rá, ha orosz földre lép, a hatósági intézkedések intenzitása megdöbbentette. Ráadásul hétfőn egy nagyon furcsa bírósági tárgyaláson 30 napos elzárásra ítélték. The post Navalnij: Ez a törvénytelenség legmagasabb fokozata first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Már megint egy hókotró! - a Navalnij-ügy egy eddig keveset tárgyalt, ám igen izgalmas részlete

Mi köti össze Navalnij repülőgépének átirányítását, Nyemcov meggyilkolását és a Total vezérigazgatójának moszkvai halálos balesetét? A hókotró.
fel 0 le
444 444

Navalnij jelentkezett a rendőrségről: itt tartják a bírósági meghallgatását

„Ez a törvénytelenség legfelső szintje” - mondja a letartóztatott orosz ellenzéki erről.
fel 0 le
24.hu 24.hu

40 repülőúton követték Navalnijt a későbbi merénylői

Éveken át figyelték az FSZB-ügynökök az ellenzékit, derítette ki egy nyomozás. The post 40 repülőúton követték Navalnijt a későbbi merénylői first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sorra állnak Navalnij mellett az európai vezetők

Biden nemzetbiztonsági tanácsadójától, az Európai Tanács elnökén át, a lengyel miniszterelnökig egyre hosszabb a lista. The post Sorra állnak Navalnij mellett az európai vezetők first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kreml-szóvivő: „Mi történt? Letartóztatták Navalnijt Németországban? Nem tudok semmiről”

A Kreml úgy tesz, mintha lényegtelen lenne az ügy, miközben a hatósági fellépés egész másra utal. A balti államok, a szlovák és a lengyel külügy is az ellenzéki politikus szabadon engedésére szólították fel Oroszországot.
fel 0 le
444 444

Letartóztatták a hazatérő Alekszej Navalnijt

A gépet az utolsó pillanatban átirányították, így végül nem azon a reptéren szállt le, ahol többszáz híve várta az érkezését.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Moszkvában már várják Navalnijt

Még nem tisztázott, melyik repülőtéren száll le. The post Moszkvában már várják Navalnijt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A németek minden nyomozati anyagot átküldtek Moszkvába Navalnij megmérgezéséről

Rajtuk ne múljon, hogy az oroszok kinyomozzák, hogy saját titkosszolgálatuk hajtotta-e végre a merényletet. The post A németek minden nyomozati anyagot átküldtek Moszkvába Navalnij megmérgezéséről first appeared on 24.hu.
fel 0 le