#állatkínzás

24.hu 24.hu

Agyonverte a hozzá futó kölyökmacskát egy nő a polgármesteri hivatal előtt

A betonhoz és a kapuhoz csapta, majd rátaposott. The post Agyonverte a hozzá futó kölyökmacskát egy nő a polgármesteri hivatal előtt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Több mint 1400 delfint mészároltak le hagyományőrzésre hivatkozva a Feröer-szigeteken

A hétvégén több mint 1400 delfint mészároltak le vasárnap a Dániához tartozó Feröer-szigeteken, a Skálafjordban. Az akció miatt ismét heves vita támadt a cetvadászatról. A nem kereskedelmi célú, hanem a helyi élelmiszerellátás részét képező cetvadászatot legalább a 10. század óta űzik itt. Évente közel ezer hosszúszárnyú gömbölyűfejű delfin esik áldozatul a feröeri nyelven grindadrápnak nevezett mészárlásnak. (Aki esetleg kíváncsi lenne rá, hogy néz ki...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két fiatal hurkot kötött egy puli nyakára, majd kihúzták a földútra és fejszével agyonverték

Letöltendőt kértek a bántalmazást tagadó fiatalokra. The post Két fiatal hurkot kötött egy puli nyakára, majd kihúzták a földútra és fejszével agyonverték first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Spanyolországban megtartották az első bikafuttatást a járvány kezdete óta

Tíz bikát futtattak végig egy falu, Villaseca de la Sagra utcáin vasárnap. Ez volt az első bikafuttatás azóta, hogy tavaly, a járványintézkedések egyikeként betiltották ezeket a népi sportnak tekintett állatkínzásokat. A vasárnapi futás során senki sem sérült meg.A Reuters szerint bár az elmúlt években többen lettek Spanyolországban, akik ellenzik a bikafuttatásokat, a spanyol társadalom még mindig megosztott abban a kérdésben, hogy örökre betiltsák...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eperfája védelmében ölte a seregélyeket

A balmazújvárosi férfi ellen állatkínzás miatt emeltek vádat.   The post Eperfája védelmében ölte a seregélyeket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Nem tudja esetleg, hogy ki mészárolta le ezt a negyvenhét madarat?

Augusztus 9-én hét, majd pár nappal később további negyven madár elhullott tetemére bukkantak Tura és Hatvan között egy mezőgazdasági területen. Réti héják és egerészölyvek voltak, a közelükben pedig húsdarabokat találtak, amiket most megvizsgálnak, mert azt gyanítják, mérgezett eledelekről van szó. A police.hu számolt be az esetről, ahol egy galériában további képek is segítenek az azonosításban. A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Halálos veszélyeket tartogattak a régmúlt vidámparkjai

Életveszély, állatkínzás, rasszizmus – ma nem ezek a szavak jutnak először eszünkbe először, ha egy vidámparkra gondolunk. The post Halálos veszélyeket tartogattak a régmúlt vidámparkjai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

87 évet is kaphat az állatorvos, aki rendszeresen fajtalankodott a rábízott kutyákkal

A közkedvelt floridai doktor gyermekpornográf tartalmak miatt bukott le, a többi szönyűség csak később derült ki. The post 87 évet is kaphat az állatorvos, aki rendszeresen fajtalankodott a rábízott kutyákkal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Megölték egy görög sziget kabalaállatát, egy barátfókát

Védett területen ölték meg a Kosztisz becenévre hallgató barátfókát, aki egy görög sziget, Alonisszos kabalaállata volt. A mediterrán barátfókák védelmével foglalkozó görög civil szervezet, a MOm szerint szánt szándékkal, közvetlen közelről, egy szigonypuskával végezték ki az állatot.Az állatot egy 2018-as nagy tengeri vihar, a Zorbasz ciklon pusztítása után találták meg élve, de a végletekig legyengülve az Égei-tengeren, a kicsiny...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A kutya húsába nőtt a lánc, állatkínzás a gyanú

Döbbenetes állapotok fogadták az újszászi házhoz kiérkező rendőröket. The post A kutya húsába nőtt a lánc, állatkínzás a gyanú first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Művérrel öntötte le egy étterem padlóját a vegán aktivista

Tash Peterson szereti az extrém akciókat. The post Művérrel öntötte le egy étterem padlóját a vegán aktivista first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Negyven napot kapott a kutyát bálamadzaggal felakasztó férfi

Az ítélet jogerős. The post Negyven napot kapott a kutyát bálamadzaggal felakasztó férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fuldoklik, és nem csiklandós a videón látható rája

Az állat azért húzza össze magát, mert nem tud lélegezni víz hiányában, nem pedig azért, mert csikis. The post Fuldoklik, és nem csiklandós a videón látható rája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Lemészárolta volt munkaadója galambjait

Kegyetlen bosszút állt a gyanú szerint volt munkaadóján egy 36 éves pilisi férfi. Keddre virradó éjjel egy monori galambászatban végzett hajmeresztő pusztítást: az ott tenyésztett 250 galambból 214-et leölt, és a többinek szárnyát illetve lábát törte. A sebesült állatok a tulajdonosuk szerint aligha élik túl e sérüléseket.A gyanúsított azért mészárolhatta le a galambokat, mert azok tulajdonosa nemrégiben elbocsájtotta őt. A gyanú azért terelődött...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kirúgta a főnöke, bosszúból kegyetlenül kivégezte 214 galambját

A galambász azt mondta, hogy ilyen kegyetlen pusztítást még soha életben nem látott. The post Kirúgta a főnöke, bosszúból kegyetlenül kivégezte 214 galambját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Halálra kínozta az állatokat a szerb kutyamenhelyen – videó

A férfit azzal gyanúsítják, hogy tudatosan hanyagolta el, kínozta és ölte meg a rábízott kutyákat. The post Halálra kínozta az állatokat a szerb kutyamenhelyen – videó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elítélték a márkói kutyatartóra támadó állatvédőket

Az állatkínzással gyanúsított férfi ellen viszont megszüntették a büntetőeljárást. The post Elítélték a márkói kutyatartóra támadó állatvédőket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ráfázott a kutyát karóval agyonverő bácsalmási állatkínzó

A férfi két felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt verte agyon az állatot. Az ügyészség szerint súlyosabb büntetést érdemel az elzárásnál. The post Ráfázott a kutyát karóval agyonverő bácsalmási állatkínzó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lufikra kötve reptette a kutyáját: letartóztatták az indiai youtubert

A férfi bocsánatot kért és törölte a videót. The post Lufikra kötve reptette a kutyáját: letartóztatták az indiai youtubert first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kukába dobta a kölyökkutyákat egy férfi Ópusztaszeren, mind a hat elpusztult

A férfi zsákba tette a kiskutyákat, majd miután összeverte őket, kidobta a buszmegállónál lévő szemetesbe. The post Kukába dobta a kölyökkutyákat egy férfi Ópusztaszeren, mind a hat elpusztult first appeared on 24.hu.
fel 0 le