#macska

444 444

Egy titokzatos plakátrongáló hős teszi klasszá Montréalban a választásokat

A kanadai Quebec tartomány legnagyobb városában, Montréalban hamarosan helyhatósági választásokat tartanak, ami önmagában mérsékelten érdekes információ. Viszont ha megnézzük, hogy mit tett egy titokzatos, az utcákat hóna alatt kasírozásra váró macskaportrékkal rovó hős a plakátokkal, máris érdekesebb lesz. A Twitteren közzétett fotók szerint valaki minden jelölt fejének a helyére egy csinos macskafejet rak, és valahogy máris minden értelmet kap. A...
fel 0 le
444 444

Elítélné-e egy amerikai esküdtszék ezt a rózsadombi macskát?

Ki gyilkolássza le brutálisan a mókusokat budapesti és vidéki kertekben? Véget ért a nyomozás, Poirot összehívta a gyanúsítottakat és leleplezi a bűnöst. Csakhogy a sztori Miss Marple-hoz illő fordulatot vesz: az utolsó pillanatban olyan bizonyíték kerül elő, ami sok mindent megváltoztat. Az alanti krimi tele van felkavaró videókkal és fotókkal, aki nem bírja az ilyesmit, most hagyja abba! Ki harapott ketté két mókust a kertünkben, légvonalban 600...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Összefogtak a szurkolók a lelátón, hogy megmentsenek egy macskát

Egy emberként ünnepelt a közönség, miután megmenekült a cica. The post Összefogtak a szurkolók a lelátón, hogy megmentsenek egy macskát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem engedte be a fürdőbe, megbosszulta a macskája

Bár a macskák sok esetben zárkózottak, azért ragaszkodnak is a gazdájukhoz. The post Nem engedte be a fürdőbe, megbosszulta a macskája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bekopogott a gyerekvédelem, hogy elhanyagolja a gyerekét – tényleg volt baj, de nem ez

Volt ám meglepetés. The post Bekopogott a gyerekvédelem, hogy elhanyagolja a gyerekét – tényleg volt baj, de nem ez first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elhamvasztották az elütött cicát – aztán este hazatért a házi kedvenc

Bizarr napokon van túl egy északír család. The post Elhamvasztották az elütött cicát – aztán este hazatért a házi kedvenc first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A pillanat, amikor egy kútba esett cica szemtől szembe kerül az őt üldöző leopárddal

Így néz ki a csupa nagybetűs BÁTORSÁG. The post A pillanat, amikor egy kútba esett cica szemtől szembe kerül az őt üldöző leopárddal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egy macska 52 napra egy házban rekedt, úgy élte túl, hogy tapétát evett

Hollandiában 52 napra egy lezárt házban ragadt egy macska, és csak annak köszönhetően élte túl a rabságot, hogy a tapétát ette kínjában. Az állatorvos szerint ugyanis papírral volt tele a gyomra. Inni valószínűleg egy csöpögő csapból tudott. A macskára a ház új tulajdonosai találtak rá, amikor először kinyitották az ajtaját és a kisállat kirohant a lábuk között. Ők nem jártak ott korábban, mert egy aukción, látatlanban vették az ingatlant.A macskát...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem tud kijutni Kabulból a brit férfi, aki összesen 173 kutyát és macskát menekítene ki

Utolsó reményeként egyenesen a tálibokhoz fordult, hogy engedélyezzék az elutazásukat. The post Nem tud kijutni Kabulból a brit férfi, aki összesen 173 kutyát és macskát menekítene ki first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A tajvani hatóságok megöltek 154 becsempészett macskát, akkora a felháborodás, hogy az elnök is megszólalt az ügyben

Óriási a felháborodás a többek között a macskaszeretetéről ismert Tajvanon, miután a hatóságok mind egy szálig elaltatták egy elfogott csempészhajó drága macskákból álló szállítmányát.A Kínából érkező hajót még múlt csütörtökön tartóztatták fel a sziget déli csücskének közelében. A legénység Covid-tesztelése után pénteken vontatták be a hajót egy tajvani kikötőbe, ahol a raktér átvizsgálása közben 62 állatszállító dobozt találtak, bennük 154, látszatra...
fel 0 le
444 444

Az évszázad legkevésbé meglepő tudományos eredménye

A macskák jobban szeretik, ha ingyen kapnak kaját, mintha dolgozniuk kellene érte.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Macskája nyávogása mentette meg egy 83 éves nő életét

A macska vezette nyomra a mentőcsapatokat. The post Macskája nyávogása mentette meg egy 83 éves nő életét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megölték az „olimpikon”, Londonból Oroszországba repült denevért

Hiába a hihetetlen távolság, az oroszoknál is élnek macskák. The post Megölték az „olimpikon”, Londonból Oroszországba repült denevért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A macska, aki gyerekek százainak ad önbizalmat

Truffles abban segít, hogy a kicsik bátran merjenek szemüveget viselni. The post A macska, aki gyerekek százainak ad önbizalmat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Cicarejtély: hova tűnnek a macskák Rákóczifalván?

A kisvárosban az elmúlt hónapban megközelítőleg 20 házi kedvenc tűnt el. Mi lett velük? The post Cicarejtély: hova tűnnek a macskák Rákóczifalván? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Itt az app, ami megmondja, szomorú, vagy épp boldog-e a macskánk

A bajszos négylábúak tökéletesen rejtik el az érzéseiket, az okostelefonok előtt azonban rövidesen nem marad titkuk. The post Itt az app, ami megmondja, szomorú, vagy épp boldog-e a macskánk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Vászja, a fekete macska bepipult a medvére és elzavarta

Mostanában divat az elfeledett filmes műfajok feltámasztása és adaptálása napjaink problémáira. A western filmek stílusához kevesen nyúlnak és általában nem is sikerül jól. Quentin Tarantino mellé azonban most első filmjével csatlakozik Vászja cicának a gazdája. A történet a szibériai Irkutsk közelében, az Angara folyó partján bontakozik ki, ahova egy társaság elvitte magával az egyikük macskáját, amíg horgásznak. Ám ekkor feltűnt a kis táboruk...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megkéselte a macskáját részegen, majd berakta a fagyasztóba, de a cica csodával határos módon túlélte

A manchesteri nő az eset után maga hívta ki a rendőrséget. A bíróság döntése értelmében másfél évig közmunkára kell járnia, és az egykori háziállatának a kezelési költségeit is neki kell kifizetnie. The post Megkéselte a macskáját részegen, majd berakta a fagyasztóba, de a cica csodával határos módon túlélte first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Könnyen elkaphatják a koronavírust a kutyák és a macskák

Úgy tűnik, a fertőzésen átesett háztartások jelentős részében az állatok is elkaphatják a Covid-19-et. The post Könnyen elkaphatják a koronavírust a kutyák és a macskák first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kővel és karóval állt bosszút a miskolci férfi, akit a macskakolóniája miatt jelentettek fel

A Miskolci Járásbíróság szerdán pénzbüntetést szabott ki a vádlottal szemben, aki macskái miatt kialakult vita hevében támadt a szomszédjára Miskolcon.A férfi és a szomszédja már egy ideje haragban voltak egymással, mert a szomszéd korábban hatósági bejelentést tett a férfi portáján tartott macskák nagyobb száma miatt. Tavaly augusztus 30-án a két férfi az utcán találkozott, amikor a macskás férfi felelősségre vonta a szomszédot a feljelentés miatt. A...
fel 0 le