#katasztrófavédelem

24.hu 24.hu

Hatalmas tűz volt Hódmezőváráhelyen

Nyolc város mintegy ötven tűzoltója kezdte meg az oltást vagy vett részt a mentésben. The post Hatalmas tűz volt Hódmezőváráhelyen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Halálos lakástűz volt Somogy megyében

Az ingatlan lakhatatlanná vált. The post Halálos lakástűz volt Somogy megyében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Lángolt az erdő Szilvásváradnál

„Kivágott fenyves aljnövényzete és megmaradt fák lombkoronája égett két hektáron Szilvásvárad külterületén a napokban” – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.A bélapátfalvai önkormányzati és a szilvásváradi önkéntes tűzoltók közel 4 órán át küzdöttek a lángokkal. Vízsugarakkal és kéziszerszámokkal dolgoztak, hogy megállítsák a tűz terjedését.
fel 0 le
444 444

Kigyulladt a nádas a Velencei-tónál, több hektár égett

Kedden körülbelül négy hektáron égett a nádas a Velencei-tó partján - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.A Velencei-tó déli partján a vasúti pálya melletti partoldal égett szeptember 7-én délután, míg Gárdony és Dinnyés között több helyen kigyulladt az aljnövényzet, a füves, bokros rész és a nádas gyulladt ki. A lángok terjedését a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók akadályozták meg, de a tűzesethez a Fejér megyei...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyakorlaton halt meg az orosz katasztrófavédelem vezetője

Életmentés közben halt meg. The post Gyakorlaton halt meg az orosz katasztrófavédelem vezetője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kigyulladt egy pest megyei műhely, a tűz átterjedt egy családi házra

A lakók a szomszéd épületbe költöznek át. The post Kigyulladt egy pest megyei műhely, a tűz átterjedt egy családi házra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

M7-es buszbaleset: videót tett közzé a katasztrófavédelem a mentésről

Sokan vesznek részt a mentésben. The post M7-es buszbaleset: videót tett közzé a katasztrófavédelem a mentésről first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Száz tűzoltó oltotta a lángokat a Kerepesi úton

Vasárnap este kigyulladt egy földszintes raktárépület Budapesten, a Kerepesi úton. Közel száz tűzoltó érkezett a helyszínre, ahol még hétfőn reggel is dolgoztak. Nehezítette a munkájukat, hogy az épület tetőszerkezete fából készült, így nagyon gyorsan terjedtek a lángok, ráadásul viharos szél fújt. A szomszédos irodaépületet ennek ellenére sikerült megóvni. A Fővárosi Katasztrófavédelem videót is készített az oltásról:A Telex azt írja, a Főtaxi száz...
fel 0 le
444 444

Szeméttelep ég Kecskemét közelében

2000 m2-en ég a hulladék Kecskemét külterületén, Kisfái tanya térségében egy szeméttelepen – közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.Varjassy László elmondta: a tűzhöz a kecskeméti, a kiskunfélegyházi, a kiskunhalasi és a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik öt vízsugárral és egy vízágyúval oltják a lángokat. Az egységek munkáját két erőgép is segíti. A lángok ingatlant és emberéletet nem veszélyeztetnek, a mobillaborral végzett vizsgálatok a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

189 esetben riasztották a tűzoltókat a csütörtöki viharban

Országszerte elsősorban leszakadt faágak, kidőlt fák miatt volt szükség a segítségre. The post 189 esetben riasztották a tűzoltókat a csütörtöki viharban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szúnyoginvázió várható a Duna mentén

Egy héten belül tömegesen kelhetnek ki a csípőszúnyogok, a Duna felső és középső szakaszán biológiai, más helyszíneken kémiai irtás kezdődik. The post Szúnyoginvázió várható a Duna mentén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A hétfő reggel lezúduló eső miatt Budapest belvárosában is több helyre riasztották a tűzoltókat

Rövid idő alatt mintegy ötven helyszínre riasztották a katasztrófavédelem egységeit Budapesten és Pest megyében a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső miatt hétfőn kora reggel, mondta Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-nek.A katasztrófavédelem hivatásos és önkéntes egységeit leszakadt faágak eltávolításához és vízzel elöntött pincék, garázsok, alagsorok kiszivattyúzásához riasztották. A legtöbb...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kidőlt fákhoz és elárasztott pincékhez riasztották Budapest és Pest megye tűzoltóit

Rövid idő alatt csaknem harminc riasztás érkezett. The post Kidőlt fákhoz és elárasztott pincékhez riasztották Budapest és Pest megye tűzoltóit first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sofőrrel együtt sodort el az ár egy autót Győrszemerénél

A hirtelen lezúduló csapadék miatt több mint harminc helyszínre riasztották a tűzoltókat a környéken. The post Sofőrrel együtt sodort el az ár egy autót Győrszemerénél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Három megye kivételével mindenhol károkat okozott a pénteki ítéletidő

Szombat reggeli összesen 281 helyre riasztoták a tűzoltókat. The post Három megye kivételével mindenhol károkat okozott a pénteki ítéletidő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tűz van egy hulladéktelepen Ceglédnél

300 négyzetméteren ég a szemét. The post Tűz van egy hulladéktelepen Ceglédnél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fél év alatt 42-en haltak meg lakástűzben Magyarországon

Júliusig több mint 3800 lakástűz történt az országban. The post Fél év alatt 42-en haltak meg lakástűzben Magyarországon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

160 helyszínre kellett kivonulniuk a tűzoltóknak a szombati vihar után

Van, ahol még mindig dolgoznak. The post 160 helyszínre kellett kivonulniuk a tűzoltóknak a szombati vihar után first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy kötélbe kapaszkodó embert mentettek ki a Dunából a Lánchídnál

Motorcsónakban egy pontonhoz szállították. The post Egy kötélbe kapaszkodó embert mentettek ki a Dunából a Lánchídnál first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már irtják a kifejlett szúnyogokat is

A Katasztrófavédelem első alkalommal a Tisza-tónál dolgozik. The post Már irtják a kifejlett szúnyogokat is first appeared on 24.hu.
fel 0 le